Sayfa 839/993 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889939 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 6,705 - 6,712 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Ben de perşembe sabahı biontech 4. doz aşı oldum. Dün bütün gün her tarafım ağrıdı dayak yemiş gibiydim, 2 kere minoset plus 2 kere de c vitamini eritip içtim. Bugün daha iyiyim ama c vitaminine devam ediyorum. Aşı fena çarptır bu sefer ilk 3 aşıda birşey olmamıştı. (Sebep aşı değil de başka birşeyse bilemiyorum, doktora gitmedim...)
    Malumunuz babam 2. Biontechi olduğu gün kalp krizinden vefat eti. Etkisi sert oluyor
    bir halt olacağı yok.

Dünya Sağlık Örgütü, maymun çiçeği virüsü ile ilgili "Küresel Acil Durum" ilan etti.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Dün, İstanbul Avrupa yakasında, Beyazıt, Eminönü, Beşiktaş, Şişli, Bağcılar, Mecidiyeköy bölgelerinde/ Caddelerinde şehir turu yaptım..Hiç bir döviz büfesi önünde ,ne döviz almak için,ne döviz satmak için kuyruklar görmedim..
    Burada, ( döviz ile ilgili) yazan çizen baazi arkadaşlar ,biraz palavra atıyor,olayı abartıyor sanki...
    Aynı abartı, Dolmabahçe sarayında BM gözetiminde Rusya -Ukrayna-Turkiye arasında imzalanan tahıl sevkiyatında kolaylıklar içeren anlaşma için bir araya gelenler ,Etrafta alınan güvenlik tedbirleri ve makam aracı konvoyu / saltanatı için de vardı..

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Akşam vurdurdum, rahatladım.

Serum serum.

Şaka bir yana gelmiş geçmiş olsun.
    Ben de Covid’in 6. Günündeyim. Koku gitmişti yavaş yavaş geliyor yerine.
    Evde takılıyorum işte.
    Selamlar.
    Böyle durumlarda vurdurmak lazım

Serum serum
    bir halt olacağı yok.

5. Arkadaşlar Euro dan dolara geçmem gerekiyor. Bunu en az kayıpla nasıl yapabilirim?

6.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar Euro dan dolara geçmem gerekiyor. Bunu en az kayıpla nasıl yapabilirim?
    Garanti de arbitraj yapabilme menüsü mevcut. Euroyu yatırın direk alış satış kaybı olmadan arbitraj yapın

7. 1000 de 2 vergi var ama
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Garanti de arbitraj yapabilme menüsü mevcut. Euroyu yatırın direk alış satış kaybı olmadan arbitraj yapın

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,944
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Böyle durumlarda vurdurmak lazım

Serum serum
    Bende 3 defa yakalandım çok hafif geçirdim öncekiler gibi,evdekilerde benden biraz farklı,ama onlarda eskiye göre hafif,3 biontek aşılıyız,yalnız bu seferkinde değişik bir durum var bende,3 gün sonra ani baş ağrısı peşi ani burun akıntısı 1-2 saat sonra hiçbirşeyin yok,20 gün oldum pozitif olalı,anlamadım gitti

Sayfa 839/993 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889939 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •