Ahmet Mete Işıkara vardı, yaşıyor mu yaw?
Uhh..2013 te vefat etmiş, Allah rahmet eylesin...
Bi tane de bodybuildingci vardı, uzun saçlı...
Buldum..Şener Üşümezsoy...72 yaşında...62 yaşındayken Allah bi güldürmüş, şimdi baktım da...Esra ve Ceyda..
Şener Üşümezsoy, 2012 senesinde TV 8 ekrenlarında yayınlanan ve Kenya da çekilen Trophy Türk isimli yarışmada da yer almıştır. Bu yarışmada Üşümezsoy a Esra Ersoy, Ceyda Ersoy, Ertem Şener, Burcu Çetinkaya, Serkan Tanırgan, Tuğba Özay, Hale Caneroğlu, Zaza Enden, Helin Avşar, Önder Bekensir, Leyla Bilginel, Billur Kalkavan ve Berksan Özer eşlik etmiştir.
Motor baya iyiymiş. Bu kadar güçlü motorla derece yapmıştır.
bir halt olacağı yok.
Bende habire aliexpressin şu reklamı çıkıyor;
Dedim kesin, garanti, galiba Kozmoz bana meşaz veriyor, hemen klimayı kapattım, dedim ula elektriğe sadece %30 mu çaktılar, gerisi yok midur?
Ağustos' un 2 nci haftası 40-50 derece olacakmış...iki sıcak hava dalgası tam üstümüzde çarpışacakmış...
Bugün fed günü altında euroda ve dolarda sert hareketler olur
bir halt olacağı yok.
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Yer İmleri