Dünya Saðlýk Örgütü, maymun çiçeði virüsü ile ilgili "Küresel Acil Durum" ilan etti.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Dün, Ýstanbul Avrupa yakasýnda, Beyazýt, Eminönü, Beþiktaþ, Þiþli, Baðcýlar, Mecidiyeköy bölgelerinde/ Caddelerinde þehir turu yaptým..Hiç bir döviz büfesi önünde ,ne döviz almak için,ne döviz satmak için kuyruklar görmedim..
Burada, ( döviz ile ilgili) yazan çizen baazi arkadaþlar ,biraz palavra atýyor,olayý abartýyor sanki...
Ayný abartý, Dolmabahçe sarayýnda BM gözetiminde Rusya -Ukrayna-Turkiye arasýnda imzalanan tahýl sevkiyatýnda kolaylýklar içeren anlaþma için bir araya gelenler ,Etrafta alýnan güvenlik tedbirleri ve makam aracý konvoyu / saltanatý için de vardý..
Arkadaþlar Euro dan dolara geçmem gerekiyor. Bunu en az kayýpla nasýl yapabilirim?
Bende 3 defa yakalandým çok hafif geçirdim öncekiler gibi,evdekilerde benden biraz farklý,ama onlarda eskiye göre hafif,3 biontek aþýlýyýz,yalnýz bu seferkinde deðiþik bir durum var bende,3 gün sonra ani baþ aðrýsý peþi ani burun akýntýsý 1-2 saat sonra hiçbirþeyin yok,20 gün oldum pozitif olalý,anlamadým gitti![]()
Yer Ýmleri