Tl değer kaybetmeye devam ediyor. Gidişat güzel dolarcılar için,
Printable View
Tl değer kaybetmeye devam ediyor. Gidişat güzel dolarcılar için,
3.7858 vurdu, çekti..
sn. rxpu izninizle..
abi dolara ve dolara bağlı varlıklara yatırım yapan kaybetmez bu kesin.olay sadece dolarda değil aslında, sterlin ülke tarihinde ilk defa 5TL(eski paraya 5000000TL) vurdu. geçen ocakta aldığım GBP'lere eğer dokunmasaydım güzel gelir getirecekti,cepteteb'te 2,25 faiz var gecelik.
marifetli 13,95 ilk 3 ay 200 bine kadar
önceden paylaşıldıysa özür
Akşam tcmb'nin TL depo ile vereceği miktara da dikkat etmek gerekli. Burada TL depo miktarı 10 milyar T'den 5 milyar TL'ye veya sıfıra çekilirse bu bir sonraki toplantı için bir sinyal olabilir.
akşam 3.80 i de vururda, üstünde kalırsa iş kötü.
"Kararlılıkla "sıkı duruş devam edicek.
enflasyon düşmeden faİz düşmez.
bankalar mamayı karne ile verir oldular. Ben de bugün komşuma 750 bin tl yi 6 aylık % 18 le verdim. Alma zarar edersin dedim ama, bir bildiğinin olduğunu çok daha fazlasını kazanacağını söyledi....... ( Sallamak serbest ya bende sallıyorum. )
Akbank +100.000 13%
+250.000 %13.20
+500.000 %13.40
+1.000.000 %13.50
Dolar 3.81...
Yeni bir şiir yazdım . (orjinal: Ahmet Haşim)
Ağır ağır çıkacaksın bu faiz merdivenlerinden,
Eteklerinde TL cinsi bir yığın yaprak
Ve bir zaman bakacaksın semaya ağlayarak
Her şeye zam geldi yüzün perde perde solmakta
Yükselen doları seyret ki akşam olmakta
Eğilmiş arza kanar döviz borçlu kobiler
Durur alev gibi dallarda kgf'li krediler.
Bu bir lisân-ı hafidir ki ruha dolmakta
Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.
tcmb TL depo kanalından düşük faizli (%9.25) olarak verdiği 10.3 milyar TL'yi kısmadı.
Bu nedenle ağırlıklı ortalama fonlama faizi %11.96 oldu.
Türkiye 10-Yıllık 11,550 +0,160 +1,40%
Türkiye 2-Yıllık 12,330 +0,100 +0,82%
Türkiye 10 yıllık 11.99...
eğer yarın kapanıştan sonra ABD den malum haber gelirse USD faizleri rokete bağlar. benimde yılsonu %7 hedefim gerçekleşir.
2 yillik gün içi en düşük 12.61
gün içi yüksek 12.74.
Faiz son zirve 15 küsurları mecburen kıracak..
Büyüme 3. Çeyrek çift hane geldi algısı kesmeyecek, dolar bozun kampanyası kesmeyecek, bu sefer lafla dolar 3.80 oldu, gerçek bir haberde 3.90 sonra 4 olursa şaşırmam
R4biaya kaldi 17 krs.
Fiba TL %13.75 TL 32 gün.
Fiba Dolar %3.75 32 gün.
NOT: Bu arada kamu ile yapılacak olan tüm elektronik belge alışverişlerinde ODF formatı (Open Document Format) kısa süre sonra zorunlu oluyor. Kamu kurumlarına herhangi bir elektronik belge gönderecekseniz, 2018 ortasından sonra PDF, DOCX, XLSX, PPTX vb özel formatlar kabul edilmeyecek. Bilginize.
TÜBİTAK Başkanının duyurusu buradadır.
https://twitter.com/AArifErgin/statu...01408538677249
Open Document Format (ODF) hakkında bilgi almak isterseniz buradadır.
http://opendocumentformat.org/aboutODF/
Günaydın forum oran paylaşımının bol olması dileğiyle...
Umarım bizim gördüğümüzü Beştepe Sarayının en güzel odasını işgal eden Reisin Ekonomiden Sorumlu Baş-Danışmanlarından Jöleli Arkadaşta görüyordu ...reisi uyarır...
Resmen Çanak FORMASYONU'nu tamamlanmak isteniyor...
.................................................. .............................
Bazı Uzmanların dövizdeki spekülatif atağın belini kırmak için % 24'lü oranların " ŞART" Olduğu İleri sürüldü.