Sayfa 417/997 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517917 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 3,329 - 3,336 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Londradaki TL swap faizi ilk defa tcmb'ninkinin üzerine çıkmış, bu da ciddi yukarı atakların sınırlı kalabileceğine bir işaret. Ama tabiiki tek başına yeterli değil.
    doların önünü kesecek reçete: mevduat faizleri %31 yapılacak.

2.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    doların önünü kesecek reçete: mevduat faizleri %31 yapılacak.
    Bir ihtimal daha var, yurt içindeki mevduat mudi faizini baskılayıp Londra'ya istediğini vermek. (Londra swap faizlerini yükseltmek).

Tabii bu durumda herkes meydanlarda hepimiz powerpc'yiz diye bağırmaya başlayabilir o da ayrı bir problem.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bir ihtimal daha var, yurt içindeki mevduat mudi faizini baskılayıp Londra'ya istediğini vermek. (Londra swap faizlerini yükseltmek).

Tabii bu durumda herkes meydanlarda hepimiz powerpc'yiz diye bağırmaya başlayabilir o da ayrı bir problem.
    meydanlarda değil USD buy tuşuna basacaklar,demokratik tepki diye buna derim.

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku

herkes powerpc olursa ozaman power ı kapatırlar elimizde pc kalır !

"Kararlılıkla "sıkı duruş devam edicek.
    enflasyon düşmeden faİz düşmez.

6.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    "Kararlılıkla "sıkı duruş devam edicek.
    enflasyon düşmeden faİz düşmez.
    kim ne derse desin mb söylemleri benim için önemli ! benim powerpc olmam için mb ından '' kur artışının enflasyona etkisi düşük '' gibi söylemleri görmem lazım ! zaten bu söylemi gördüğümde doların hangi seviyede olduğunun önemi yoktur dolara geçmek için !!

7. bankalar mamayı karne ile verir oldular. Ben de bugün komşuma 750 bin tl yi 6 aylık % 18 le verdim. Alma zarar edersin dedim ama, bir bildiğinin olduğunu çok daha fazlasını kazanacağını söyledi....... ( Sallamak serbest ya bende sallıyorum. )

8. Akbank +100.000 13%
    +250.000 %13.20
    +500.000 %13.40
    +1.000.000 %13.50
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 417/997 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz