Sen soruma cevap versene, isine gelmiyo degil mi:)
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sen soruma cevap versene, isine gelmiyo degil mi:)
Nasil kot disi olacak? Bu kadar mal varligi var nasil iflas edip kotdisi kalacak? Memsa gibi bagimsiz denetim firmasi onaylanmazsa tahtasi kapanir o kadar:) memsada halka aciklik yuzde 99 kervanda yuzde 30 , anladin sen onu:) biz istesek bile tatasi kapanmaz kapanamaz
Volbor simdi satarsak ihya olurmuyuz? Sen satmamizi mi istiyorsun?
Bir yil once satanlar nasil ihya oluyo? Peki yarin satarsak ihya olurmusun? Satmaktan bahsediyorsun? Satmamizi mi istiyorsun? Ne yazdigini iyi bil. Bir yil once yani 2016 nin 6 araliginda fiyat kacti biliyormusun? Satmamiz icin bilincaltina mesaj gonderiyorsun. Yahu acik acik yazsana satin hisselerinizi kot disi kalacak de. Boyle 1 yil onceye 5 yil onceye gitme
Vobor masal anlatiyorsun bu soylediklerin hic biri olmacakkk ve sende isalahh bu kervancilardann ozur dileyeceksinnn vicdan azabina gelimce orasini ben bilmiyorumm artikk zamaninda is birligi yaptigin arkadaslarini mi kurtardin duami ettiler bilemm ama ben her zaman bedduami ettimm arkadasimm senin 4 yil onceki dedigin ipneleree bak biriside batan adamm seni cok iyi taniyorrr volborrrrr
Yahu soruma cevap versene? Nasil kot disi kalacak? Madem cok bilgilisin acikla. Kac oteli kac fabrikasi var kac arsasi var acikla degerlerini exper ettirseler ne kadar ederi var acikla? Borcunuda soyle toplam ne kadar? Nasil iflas edip kot disi kalacak acikla, aciklamazsan ve israrla insanlar satsin diye yaziyorsan bil ki gunahkarsin tevbe et
Volbor 1 yil once 20 kurusmus simdi 35 kurus nasil ihya oluyor 1 yil once satanlar aciklarmisin?
1 yil once satanlar ihya oldu diyen eyyyyyy volbor , bir yil once fiyat 20 kurustu simdi 35 kurus yuzde 75 primli nasil 1 yil once satanlar ihya oldu demisin aciklaaa.... volbor benim sorularima cevap vermek isine gelmiyor. Tekrar soruyorum bu sirketin mal varligi borclarindan fazla mi az mi? Sende biliyorsun ki borclari mal varligindan cok az. Yani iflaslik durum olmayacak. Onu gectim, iflaslik durum olmayacaksa nasil kot disi kalacak? Ben bu sirketin temel analizini iyi yaparim diyorsun. 7 otel , bursada 3 antalyada 2 marmariste 1 bodrumda 1 otel sence kac tl yapar? Bursada hala satilmayan 3 fabrika kac tl eder. 70 kusur arsasi var kac tl eder. Yahu sadece antalyadaki tek otel borclari kapatir satilirsa, nasil kot disi kalacak acikla. Neymis 5 yil once satanlar ihya olmus , borsada maliyet dusurmek diye bisey var, hadi onu gectim borsada kesin kazancan diye bi sart her hissede yoktur. Yani utanmadan sikilmadan 1 yil once satanlar ihya oldu demissin, efendi efendi 1 yil once fiyat 20 kurustu simdi 35 kurus. Birak algiyi. Borsada zarardaysan satmadigin surece bekleyebiliyorsan bir gun fiyat ederini iyi kotu bulur. 5 yil onceden bahsediyorsun , ulan ceylanken 20 kuruslardan 12 tl lere giden bu kagit degil miydi? Fiyat duruma gore yukselir duruma gore duser. Sen benim sorularima cevap veremezsin. Gelmissin buraya ahkam kesiyorsun. 5 yil once burda yazdin mi? Hangi kullanici adiyla yazdin? Ne yazdin? 5 yil onceye gittin, 4 yil onceye , 3 yil onceye, 2 yil onceye .....ama 1 yil onceye gidince satanlar ihya oldu dedin. 1 yil once satan 20 kurustan satardi. Simdi 35 ...nasil ihya oluyor acikla. Bu sirket bu kadar mal varligi ile nasil iflas edecek? Nasil kot disi kalacak acikla. Aciklayamiyorsan demekki hattini bileceksin. Kot disi kalabilir desen eyvallah kot disi olacak diye kesin yargiyla belirtiyorsun cok ayip yaptigin cok ayip. Madem uyari yapiyorsun, nasil iflas edebilir acikla ? Bu kadar mal varligi ile bu banka borclari odenemez mi? Amacin ne? Ben bu sirketi cok iyi biliyorum diyosun ama borclari mal varligindan fazla yanlis biliyorsun diyemiyorsun, diyemezsin neden? Cunku o zaman seninle dalga gececeklerini biliyorsun. Mal varligi cok ta diyemiyorsun cunku kot disi iddian curuyecek. Sen bi kadikoyden uskudara git gel yurtdisina cikiyom de:) bi sahil yap kadikoyde:) oldumu gocum, bi deniz havasi al
Ne oldu SUV cuya!!! 6 ay sonra SUV alıyo du :) şimdi satıyom diyor!!! Vazifesi bitti demek ki??? Veyahut gerçekleri mi gördü??? Bu hisse gaz mazla çalışmıyor :) karar SUV cu yu destekleyenlerin :)
Iyi oku , kan sekerin mi dustu:) 1 yil once diyo, nisan mayis 2017 de 56 kurus yapti. Oda 7 ay once. 1 yil once yani 2016 aralikta fiyat 20 kurustu. Daha okudugunu anlamiyosun :)
Volbor 1 yil once satanlar diyo
Sende kervan olduğu kesin!!!
Senş eğiteyîm.. İyi bak grafiğe!!!
https://i.hizliresim.com/nJ3y4N.jpg
Sayılgan çetesinin şirketlerini maliye incelemeden. Suçlu olanlarında hapise tıkılmadan bir sonuç alınmaz..
Ddk
cimer
bimer
spk
tbmm
şikayetden başka altarnatif yok..
5 yıldır ky süründürüyorlar.
Sonuç hep zarar
selim neyapıyor.. Tatil beldesinde fındık kırıyor..
Hak verilmez hak aranır...
Sayılganların merhameti yok ki... Bu cibilliyetsizlerden medet umalım
Firavunların karunların sonlarını biliyoruz
Bir MUSA bekliyoruz..
İsin ozeti buyuk ihtimal volbor da hisse var bela okuyarak totem yapiyor 😁😁😁
Hisse.net Haftalık Hisse Yarışması'na kurallara uygun 3 hisse seçip katılın 1 hafta yarışalım.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...51#post1364551
Doktor grafik koymuş 96 kuruştan başlıyor. Tesadüfe bak 0.96+faiz deniyordu
Bir zamanlar. Aklın sıra algı mı yapıyon doktor.
bu KEZBN ve diğer rezil senetlerde
malcı kalan ky nin akıl ve muhakeme yetenekleri doğal bir süreç
olarak zayıflıyor tabii
hisse hakkında 4 senedir aynı şeyleri yazana da
bugün de ilk defa yazana da eğer işlerine gelmiyor ise
tepki gösteriyorlar
ve büyük çoğunluğu bunu edep ve haya sınırları dışına taşıyor
ben 4 yıldır burada YENİ KY bulaşmasın bu tür hisselere diye çaba gösterdim
ve sırası ile dediklerim oldu
ama aynı rezil tepkileri göstermeye devam edildi
bu topikde mal sahibi olupta üslubunu bozmadan tartışıp konuşabilinen tek kişi
sn frecell1998 oldu
ben bu KEZBN konusunda ilk ne dedi isem sonuna kadar arkasındayım
inşallah hatalı çıkarım ve yanılırım
ve o beklediğim son gerçekleşmez ve ky
SS ve avanesi aileden hakkını son kuruşuna kadar alabilir
( bence ihtimal %0000000000001 )
ama
bu yazı KESİNLİKLE bu topikdeki
beklediğim son RESMİ OLARAK ilan edilene kadar ki son yazım
veya beklediğim sonun tersi bir gelişme olana kadar ki son yazım
HER İKİ DURUMDA DA BURAYA GELİP İKİ LAF EDECEĞİM
Allah ömür verir ise
zaten beklediğim son için belirttiğim bir tarih vardı
dileyen eski yazılardan arar bulur
ve ŞU SON SÖZÜM
BU HİSSE DE BEKLEDİĞİM SON OLDUĞUNDA
BU TOPİKDEN DÜŞTÜĞÜ EKONOMİK KAYIBA ÜZÜLECEĞİM
TEK KİŞİ sn frecell1998 OLACAKTIR
diğer tüm YÜKSEK TERBİYELİ YÜKSEK HAYSİYETLİ YÜKSEK GÖRGÜLÜ
bir cümle yazdığı lafın arkasında durma ONURUNU GÖSTEREMEYEN
sürekli DANSÖZ GİBİ KIVIRAN ky lerin düştüğü ekonomik kayıba saçımın 1 teli
kadar bile Ü Z Ü L M E Y E C E Ğ İ M hatta aksine SEVİNME İHTİMALİM bile olabilir
o kadar akıllı ve ileri düzey zeka ya sahipsiniz ki
atıp atıp birinin adamı biri tanır biri ilişkili
birader size dedim ki
BENİ SS ve AVANESİ ile İLİŞKİMİ İSPAT EDİN
yada BU TOPİKDE YAZAN BİRİSİ İLE İLİŞKİMİ İSPAT EDİN
BİRİSİ İLE TANIŞIKLIĞIMI İSPATLAYIN
0,35 KRŞ ETMEYEN MALINIZA 10 TL ÖDEYECEĞİM
ÇOK AKILLI BEYLERDEN TIK YOK
OLMAZ Kİ DURUM ŞU ÇÜNKÜ
AT YALANINI S2YİM İNANANI :kahkah:
KODDIŞI OLDUĞU GÜN GÖRÜŞÜRÜZ
tabii o zaman hepiniz çoktan satmış olursunuz :kahkah:
yani yine
AT YALANINI S2YİM İNANANI durumu
hisselerinizle sıcak sıcak takılın hatta arttırın daha daha arttırın
ki sonuçta alacağınız zevk artsın :kahkah::halay:
Her kulvarda oyunlarına devam ediyorlar şimdilik.
Şimdiden kendini hazırla :kahkah::halay:
Şirketin kaynakları yeterli ve İsterlerse şşrjeti kusa sürede finansal olarak özsermaye yapısı olarak çok pozitif noktaya getirirler. Ama ozaman tahtacılar yatırımcının elindekini en ucuz ortalama ike toplayamaz.
Kendisi SPK başkanıdır ya. Şirkette babasının dükkanı ya. kot dışına çıkması için işlemleri 4 yıl önceden başlatmış uyguluyor . kot dışına çıkacağı tarihi dahi veriyor. SS nin avanesi değil kimbilir belki de Derin Devlet falan mıdır? Sorsan , Yatırımcıyı uyarıyor :kahkah::halay:
Şirket birleştirme koşulları yatırımcıların çok aleyhine, yatırımcılara büyük HAKSıZLIK
Şirket birleştirme sonrası yürütülen bütün işler Yatırımcıların çok aleyhine, Yatırımcılara büyük HAKSIZLIK
Hukuğun verdiği karar alakasız yorumlarla dramatize edilerek yatırımcıların çok aleyhine dönüştürülmüş, yatırımcılara büyük HAKSIZLIK.
SONUÇ: Atı alan Üsküdar’ı geçer,, yola devam...
yatırımcıları dahil her alanda süreci iyi yönettiler. SPK her zaman hakkaniyet ölçülerini uygulama için iyi niyetliydi ama spk yı bile etkinsizleştirdiler.
Avukatlarının dediği gibi piyasaya iyi ders verdiler; spk ya iyi ders verdiler, yatırımcılara iyi ders verdiler, aynı koşullarda şirket birleşimlerinde çağrıdan sorumlu olmadan şirket birleştirmelerini yapabilmelerine emsal olsun diye diğer patronlarında iyi ders verdiler.
Bu işte adaletsizlik haksızlık olduğuna inananların sorumlu tutacağı tek merci ekonomi ve borsa yönetiminden de sorumlu olan devleti yöneten en üst otoritelerdir. Gerisi teferruat.
Bu hisseyi 4 yildir taşıyorum. Artik portföyümden saymiyorum bile. O kadar unuttum. Sirket batarsa batacak benim icin. Çıkarsa en az 2 tl den satacam. Yani birileri boşuna kafa bulandirmak için yazıp cizmesin. Sadece yeni gelen yatirimciyi etkiler. Eskiler zaten beklemeyi göze almış. Yüzlerce firsat kaçtı bu kağıt yüzünden. Bu saatten sonra ya herro ya merro
yatırım tavsiyesi değildir.
Volbor uzun vadede bekleyen ya herro ya merrocuların dökülmesini istiyor. Bir kaç gün önce birisi bunu yazmıştı Volborun niyetini. ancak forum yöneticisi o kişinin yorumunu silmiş. Volbor hisseye yeni yatırımcı girmesin istiyor diye yazmıştı. Yeni yatırımcı yeni kan gibidir. Eski yatırımcıyı uzun vadede dökerken yeni yatırımcının hisseye bulaşması istenmez. Şirketin avaneliğine soyunmuş belli yumoş takımları vardır. Şirket uzun vadede ky den dökülen hisseleri onlara adeta hediye eder. Piyasadaki hisseler bir şekilde birilerinin kazancına sebep olur illa ki ve bu kazanç şirketin arzuladığı it yakımına nasip olsun diye şirket de paslaşarak oyununa devam eder. YTD
Volborun sorunu söylediklerinin çıkmış olması değil. Bu kadar tepki görmesinin sebebi tabiki doğru söylemesi değil.
Sorun her hafta gelip alaycı bir uslupla yazması. Uyarını aldık diyoruz. Israrla gelip aynı şeyleri yazıyor.
Söylesin bakalım kotdışı tarihini.
Haklısınız tepkimiz bu yüzdendir. Yatırımcıya söyleyeceğini söylüyor size sonunda şöyle böyle geçirilecek vurgusu yapıp sonra da bundan zevk aldığını kahkaha atıp halay çekerek eklediği içerik ile net belli ediyor. Tepkimiz bu sebeple. Yoksa kot dışına çıkmış bu netice itibari ile olma ihtimali elbette ki vardır. Ancak bunların bilinci ile zaten hissedeyiz. Volbor kot dışı dediğinde onun söylemine takılmayız ancak sizin de izah ettiğiniz gibi kot dışına çıktığında ky ye adeta geçirilmesinden alacağı zevki yazma üslubu ...
Bak hocam hala gelipte şu tarihte kot dışı kalacak demedi.
Eski yazılarıma bakın diyor. Sen kimsinki benim işim gücüm yok ta eski yazılarını arayacağım.
Delikanlıysan gel söyle: ben şu tarihte demiştim x tarihinde kot dışı diye.
Varsa yoksa goy goy. Yok kezban mış yok bilmemneymiş. Boş işleri bıraksın.
Ben iddia ediyorum: bu şirket bir süre sonra brüt takastan çıkacak.
Daha evvel yazdım ama mod uygun görmedi yazılar silindi. Eyvallah.
Bu hisse için gözaltı doğru ama brüt takas yanlış.ne zaman çıkacak brütten bilemem.
Ne zaman çıkacak bilemem. Silinen yazımı çok kısa özetleyeyim: kısa ama:
Spk çağrı yapılmadığı içşn yönetimi sıkıştırmak adına brüt takasa aldı.
O zaman için doğru karardı. Ama davayı şirket kazanınca spk nın tezi çöktü.
Bu hisse gözaltını hak ediyor ama brüt takası hak etmiyor.
Ne tesatufdur az oncede batan da msj atti volbor gibi oda isalahh beter olursunuz dedii icerlemiş volborun bidaha yazmayayxam dedihine ne buyuk bi tesadüffffff sevindimmm volbor yazmayacahina neyse vazla deyil volborrr bu ayin 20 ne kadar yazma ama mutlaka 20 den sonra yqzmani cok isterimm Allaha amanet ol
Volbor sadece bir iki gündür yazmıyor Üsküdardan her dönüşünde yazıyor. Ve şimdi ben de sizin gibi gidip onun eskilerini çıkaramam. Hep aynı kalıp yorumlarını yazdığını biliriz. Bunlardan birinin alt detaylarında kot dışı iiçin 2 yıl süre verdiğini okuduydum. Artık ne biliyorsa bir şey diyemem bildiği bir şey de olabilir elbet ama ky ye afedersiniz ama kol gibi girecek ve bundan zevk alışlı üslupla alaycı yazar ya tam da bu yüzden bu Volbora bi ton dayak atsam yine de az gelir. YTD
Dediklerinize katılıyorum. Dayak kısmı hariç
Ben bu adamın spk ile ilişkili olduğunu düşünüyorum. Dediklerinin hepsi çıktı.
Ama spk da değişti ve uyandı. Vay be biz haklı değilmişiz davayı kaybettik.
Şimdi şirket spk ya dava açsa ne olur. Benim 3 yılımı çalsın dese, bak ben haklı çıktım dese.
Benim ve yatırımcıların hakkını yedin dese, bu yazı slilinmese
Aslında yatırımcıların SPK ya dava açması gerekir. SPK nın kararları en çok yatırımcıya kaybettirdi.
Patronların zararı hikaye! SPK nın tespitine göre, süreçte Kervan a 280 milyon zarar ettirmişler, şirketten alıp yanı yan cebe attan atana.
Eğer şirket yönetimi zorunlu hisse geri alını davasında haklı olduğuna inansa şirket zararların tanzimi için spk ya dava açar. Haklıyız ve bir devlet kurumunun yanlış yaptırımları şşrkete büyük zarar ettirdi diye beyan veriyorlarsa, davada açmalılar...
Eğer koşullar çağrıyı gerektiriyorsa ama ince ince ayar işlerle çağrıdan yırtmışlarsa, ellbette spk ya dava açma süreci oluşturmazlar diye yorumlanabilinir.