Artan

440,00 10 18:10
15,51 10 18:10
11,13 9.98 18:10
44,08 9.98 18:10
73,85 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

119,80 -9.99 18:10
16,16 -9.97 18:10
260,25 -9.95 18:10
16,60 -7.52 18:10
23,50 -6.82 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

9.479.451.159,50 18:10
9.018.106.905,20 18:10
7.681.754.458,40 18:10
6.820.525.759,68 18:10
6.778.770.036,81 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7717 madde; 1 - 8 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bu hisseyi 4 yildir taşıyorum. Artik portföyümden saymiyorum bile. O kadar unuttum. Sirket batarsa batacak benim icin. Çıkarsa en az 2 tl den satacam. Yani birileri boşuna kafa bulandirmak için yazıp cizmesin. Sadece yeni gelen yatirimciyi etkiler. Eskiler zaten beklemeyi göze almış. Yüzlerce firsat kaçtı bu kağıt yüzünden. Bu saatten sonra ya herro ya merro

yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by borsacidayi Yazıyı Oku
    Bu hisseyi 4 yildir taşıyorum. Artik portföyümden saymiyorum bile. O kadar unuttum. Sirket batarsa batacak benim icin. Çıkarsa en az 2 tl den satacam. Yani birileri boşuna kafa bulandirmak için yazıp cizmesin. Sadece yeni gelen yatirimciyi etkiler. Eskiler zaten beklemeyi göze almış. Yüzlerce firsat kaçtı bu kağıt yüzünden. Bu saatten sonra ya herro ya merro

yatırım tavsiyesi değildir.
    Volbor uzun vadede bekleyen ya herro ya merrocuların dökülmesini istiyor. Bir kaç gün önce birisi bunu yazmıştı Volborun niyetini. ancak forum yöneticisi o kişinin yorumunu silmiş. Volbor hisseye yeni yatırımcı girmesin istiyor diye yazmıştı. Yeni yatırımcı yeni kan gibidir. Eski yatırımcıyı uzun vadede dökerken yeni yatırımcının hisseye bulaşması istenmez. Şirketin avaneliğine soyunmuş belli yumoş takımları vardır. Şirket uzun vadede ky den dökülen hisseleri onlara adeta hediye eder. Piyasadaki hisseler bir şekilde birilerinin kazancına sebep olur illa ki ve bu kazanç şirketin arzuladığı it yakımına nasip olsun diye şirket de paslaşarak oyununa devam eder. YTD

3. Volborun sorunu söylediklerinin çıkmış olması değil. Bu kadar tepki görmesinin sebebi tabiki doğru söylemesi değil.
    Sorun her hafta gelip alaycı bir uslupla yazması. Uyarını aldık diyoruz. Israrla gelip aynı şeyleri yazıyor.
    Söylesin bakalım kotdışı tarihini.

4.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    Volborun sorunu söylediklerinin çıkmış olması değil. Bu kadar tepki görmesinin sebebi tabiki doğru söylemesi değil.
    Sorun her hafta gelip alaycı bir uslupla yazması. Uyarını aldık diyoruz. Israrla gelip aynı şeyleri yazıyor.
    Söylesin bakalım kotdışı tarihini.
    Haklısınız tepkimiz bu yüzdendir. Yatırımcıya söyleyeceğini söylüyor size sonunda şöyle böyle geçirilecek vurgusu yapıp sonra da bundan zevk aldığını kahkaha atıp halay çekerek eklediği içerik ile net belli ediyor. Tepkimiz bu sebeple. Yoksa kot dışına çıkmış bu netice itibari ile olma ihtimali elbette ki vardır. Ancak bunların bilinci ile zaten hissedeyiz. Volbor kot dışı dediğinde onun söylemine takılmayız ancak sizin de izah ettiğiniz gibi kot dışına çıktığında ky ye adeta geçirilmesinden alacağı zevki yazma üslubu ...

5.  Alıntı Originally Posted by hasson34 Yazıyı Oku
    Haklısınız tepkimiz bu yüzdendir. Yatırımcıya söyleyeceğini söylüyor size sonunda şöyle böyle geçirilecek vurgusu yapıp sonra da bundan zevk aldığını kahkaha atıp halay çekerek eklediği içerik ile net belli ediyor. Tepkimiz bu sebeple. Yoksa kot dışına çıkmış bu netice itibari ile olma ihtimali elbette ki vardır. Ancak bunların bilinci ile zaten hissedeyiz. Volbor kot dışı dediğinde onun söylemine takılmayız ancak sizin de izah ettiğiniz gibi kot dışına çıktığında ky ye adeta geçirilmesinden alacağı zevki yazma üslubu ...
    Bak hocam hala gelipte şu tarihte kot dışı kalacak demedi.
    Eski yazılarıma bakın diyor. Sen kimsinki benim işim gücüm yok ta eski yazılarını arayacağım.
    Delikanlıysan gel söyle: ben şu tarihte demiştim x tarihinde kot dışı diye.
    Varsa yoksa goy goy. Yok kezban mış yok bilmemneymiş. Boş işleri bıraksın.

6.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    Bak hocam hala gelipte şu tarihte kot dışı kalacak demedi.
    Eski yazılarıma bakın diyor. Sen kimsinki benim işim gücüm yok ta eski yazılarını arayacağım.
    Delikanlıysan gel söyle: ben şu tarihte demiştim x tarihinde kot dışı diye.
    Varsa yoksa goy goy. Yok kezban mış yok bilmemneymiş. Boş işleri bıraksın.
    Volbor sadece bir iki gündür yazmıyor Üsküdardan her dönüşünde yazıyor. Ve şimdi ben de sizin gibi gidip onun eskilerini çıkaramam. Hep aynı kalıp yorumlarını yazdığını biliriz. Bunlardan birinin alt detaylarında kot dışı iiçin 2 yıl süre verdiğini okuduydum. Artık ne biliyorsa bir şey diyemem bildiği bir şey de olabilir elbet ama ky ye afedersiniz ama kol gibi girecek ve bundan zevk alışlı üslupla alaycı yazar ya tam da bu yüzden bu Volbora bi ton dayak atsam yine de az gelir. YTD

7.  Alıntı Originally Posted by hasson34 Yazıyı Oku
    Volbor sadece bir iki gündür yazmıyor Üsküdardan her dönüşünde yazıyor. Ve şimdi ben de sizin gibi gidip onun eskilerini çıkaramam. Hep aynı kalıp yorumlarını yazdığını biliriz. Bunlardan birinin alt detaylarında kot dışı iiçin 2 yıl süre verdiğini okuduydum. Artık ne biliyorsa bir şey diyemem bildiği bir şey de olabilir elbet ama ky ye afedersiniz ama kol gibi girecek ve bundan zevk alışlı üslupla alaycı yazar ya tam da bu yüzden bu Volbora bi ton dayak atsam yine de az gelir. YTD
    Dediklerinize katılıyorum. Dayak kısmı hariç��
    Ben bu adamın spk ile ilişkili olduğunu düşünüyorum. Dediklerinin hepsi çıktı.
    Ama spk da değişti ve uyandı. Vay be biz haklı değilmişiz davayı kaybettik.
    Şimdi şirket spk ya dava açsa ne olur. Benim 3 yılımı çalsın dese, bak ben haklı çıktım dese.
    Benim ve yatırımcıların hakkını yedin dese, bu yazı slilinmese��

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •