Tavana kadar bütün kademelerde 500 bin lot yokki tek kademede 1 milyondan az olmamasý lazým tahtacý için. Dikkat ettinizmi bilmem ama zaten tek 35 kademesinde alýþta 500 binden fazla var. Hatýrý sayýlýr olmasi için milyon lotlar satýþta olmalýki tahtacý tenezzül etsin. Yoksa bu miktarlar adamý enterese bile etmiyor gibi. Yani adam 3 e 5 e bakmýyor.
AAA çok þaþýrdým dersem yalan olur
yine mi ÝCRA geldi
hani siz borçlarý ödüyordunuz
olmayan ama varmýþ gibi gözüken borçlarý
öder miþ gibi yapmak
bir yandan da küçük borçlarý ödeyerek
SPK ve BIST e arkadan dolaþmak isterken ne oldu
ÝCRA GELDÝÝÝÝÝ
süre daralýyor SS ve ZT avanesi
ne süre si mi
KODDIÞI
haaa ama doðru zaten sizi baðlamaz iþlem görse ne olur görmese ne olur
siz zaten bu gidiþ ile kotasyon paralarýný yatýrmayýp þirketi KODDIÞI na
kendiniz yollarsýnýz
nasýlsa ky davalarý geri çekti
bir daha ayný þekilde toplanýp ayný süreçteki zamaný geçirene kadar siz
þirketin içinin tamamen BOÞALTIM iþini tamamlarsýnýz
KODDIÞI olunca SPK ve BIST denetiminden de uzak daha kolay olur
deðil mi
sizi gidi SS avanesi sizi
ha bu da icra haberi
18:57:59 matriks haber
https://www.kap.org.tr/Bildirim/644179
Kreditör bankalarýmýzdan
Fibabanka A.Þ.'nin kredi alacaðýný devrettiði Güven Varlýk Yönetim A.Þ.
35.166.629,31 TL'lýk asýl alacak olmak üzere faiz ve diðer masraflar dahil 79.646.212,47
TL'lýk Ýpoteðin Paraya Çevrilmesi Yoluyla Takip baþlatmýþ olup bu takibe
Þirketimiz tarafýndan Ýcra Müdürlüðü nezdinde itiraz edilmiþtir.
Sayýn, Pay sahiplerimizin
bilgisine sunulur.
KERVANSARAY YATIRIM HOLDÝNG A.Þ.
Paylaþtýðým hiçbir þey yatýrým tavsiyesi olamaz.
HERKESÝN KENDÝ AKLI VAR.
170 bin lotum var satmak istiyorum tahtacý almýyor bu fiyatlardan baþka alan da yok. Ne yapacaðým ben þimdi. Alan yok ki. Yanlýþ anlamayýn nasýl kurtulacaðým bu hisseden bana bi akýl verir misiniz? Siz olmasanýz ben bu aklýmla hep batarým. Siz iyi yönlendiriyorsunuz. Benim zarar görmemem için siz baya faydalý þeyler söylüyorsunuz. Sizin sayenizde zarardan kurtulabilirim. Bu hisseden çýktýðýmda buradan kazanamadýðýmý baþka bir yatýrýma yapmak istiyorum . O konuda da siz bana akýl verseniz. Hatta ben bütün malýmý mülkümü size teslim edeyim . Hatta ben hayatýmda alacaðým tüm kararlar için sizin o müthiþ zekanýza göre hareket edeyim. Ayol siz manyak mýsýnýz? Gören görüyor. Size ne oluyor. Terbiyesiz þey.
Hocam cok enteresansiniz bunlar zaten bilancoda sayfa sayfa yaziyor...hem de kac zamandir... Amerikayi bastan kesfetmeye gerek var mi hocam... Bilancolara bakmissinizdir digerlerini de gormussunuzdur...
Ikincisi hadi biz fesihi cekmeseydik... Finans kuruluslari hic kredi vermeyecekti...ya da finans bulma imkanlari hic olmayacakti...
Yani sayin VOLBOR bu ne perhiz bu ne lahana tursusu... Biz alisigiz icralara bakalim neler olacak??
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Yani sayin VOLBOR bundan da birsey cikmayacagini siz bizden daha iyi biliyorsunuz...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Sanki biz bilmiyormuyuz bu durumlarý biliyoruzda volbor bayaða bizleri zeka yoksunu görüyor ama iþin ilginci bütün bu çabalarý iþe yaramýyor sayýn frecell. Herþey bilançoda þurda burda yazýyor. Birde diðer taraflarda köylerde adam belki 5 yýldýr bu hissede ama ya bunlarýn farkýnda deðil yada amać baþka. Sonrada ne oldu ya herrocu ya merroculara demiþ. Ya herro ya merrocular zaten hissede sonuna kadar devam ediyorlar. Bizde arkalarýnda onlara sonuna kadar destek veriyoruz. Zaten biz kàrdayken bile devam ediyoruz adamlar zarardaykenmi ve iþler düzelecekkenmi devam etmeyeceklet 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Yer Ýmleri