bakın adamın kağıtlarına baskası yapsa ülkeden kovarlar ama buna kimse bişey yapmaz neden? vardır bir bildikleri
Printable View
bakın adamın kağıtlarına baskası yapsa ülkeden kovarlar ama buna kimse bişey yapmaz neden? vardır bir bildikleri
Bu Cem okullu vukuati kabarık biri deniyor parsani 8 den 30 çıkarıp tekrar dusrdugu, sonra isfinansi 2 den 8 çıkarıp yine aynı yere getirdi gi, oysa bu şirket onun şirketi adını neden böyle lekeliyorki. Adam herhalde bir vurgun buldu ,virüs de cabası gıdaların yükseldi rağbet gördüğü bir dönemde alanı çok olur diye vurgun mu yaptı acaba, ayrıca bilanço geçen yıl 2019 da koca yıl boyunca 25 milyon gelmiş yıllık bu yıl ilk çeyrekte sadece 25 milyon bilanço gelmiş, acaba bilsnco ilede mi oynadı, ikinci çeyrek fos mu çıkacak işini de bitirir o zamana kadar , deli sorular var kafamda,
Bu hissede eskiden beri iki üç yıldır olan varsa lütfen rica ediyorum tecrübesini yazsin
geçmiş yıllarında var aynı hareketler 14 subatta hisse internet işlemlerine kapatıldı fiyatı tam olarak bilemiyorum bakarsınız ardından 3 aylık yasak kaldi, 12 den 17 ye 15 mayis itibariyle sürdüler ordan itibaren düşüyor yani o 3 ayda neler oldu sanırım birkac kişi bilir onlarda tahta yapıcı
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
asıl kazığı adam kağıdı boşalttıktan sonra spk atar bize brut takas falan filan kağıt iyice dip yapar bu hareket dünden belli yapsana müdahaleni
2 veya 3 yıl önceydi..
Bu alçaklar Galip pisliği ile anlaştı ve 1,50'lerden malı ona verdi Galip'de 3'lerden millete..
Sonra 1 yıl kadar 1,50-1,7 gibi dolandı sonra ne olduysa oldu 15'ler görüldü..Sonra 8, tekrar 15 şimdi çok daha farklı şekilde yani net hacimli 8,55..
Satanlara baktım takasın 210 milyonunu oluşturan ilk 4'ün piyasaya verdiği son 3 gün 40 milyon lot...(Yatırımda bu şebekenin içinde ve o sadece tempo veriyor alımda olduğuna bakmayın..)
Şu an Rtalb'da olan burada oluyor. Yani kumarı oynatan kazanır sizler değil.
https://i.hizliresim.com/UNia4V.png
Bunlar virüsü bahane edip o zaman gıda şirketi talep var birdaha bu vurgunu yapamayız deyip büyük vurgunu sıcağı sucagina yapıyorlar bizede geçmiş olsun o zaman doğrumu
Gal ip efendi Tukaşı 1.5 civarından 4 küsüre çıkartıp sonra şimdiki gibi taban taban (yine milyonlarca lot işlem yapa yapa) 1.30 civarına kadar düşürmüştü. Burada epeyi bir dinlenip yukarıdan alanları bıktırdıktan sonra hisse gözümün içine baka baka 2-3 derken 4 oldu sonra 5 derken 6 ve en son 17.80 i gördü. Şimdi 8.50 taban kapattı. Nereye kadar düşer derseniz Ga lip ve tayfası bilir. Ben bilseydim 1.40 tan alıp 17 küsürden satardım. Bildiğim tek şey Ga lip ve tayfası borsadan çok kazanıyor. YTD
Bu arada 8.50 değil 8.55 ten kapatmış
Üstad havime bakınca beş iş gününde yaklaşık 2 milyar TL lik hacim yapmış.biraz inceledim nerdeyse son iki yılda yaptığı bu son haftada yapmış, bu hacim neye işarettir,oysa bu son on günü saymazsak cokda düşerken çıkarken hatta Kasım 2019 dan beri hacim düşük ,bu son hafta iki yıla nerdeyse bedel, bu ne anlama gelir sizce.hisse elmi değiştiriyor yoksa patron virüsü kullsnip nasıl olsa gida hisselerine rağbet var diye yüksekten satıp cikiyorumu,oysa böyle yaomasada zaten biraz zaman alırdı ancak şirket hakkında bilgiler iyi idi zaten 10 lira üzerinde bir haftada değilde üç ayda belki satardı, milleti de mağdur etmezdi. bilançoda 2019 yılı komple 25 milyon bu ilk çeyrek koca yıla bedel 25 milyon. Fabrika için arsa aldı teşvik aldı. Neden böyle yüksek hacimle satıyor, diğer soruda 43 milyon dolaşımda hissesi var ise nasil oluyorda 79 milyon lot işlem hacmi oluyor, mantığı nedir. Acaba dolaşımda olmayan lotlarida satıyor olabilirmi. Yoksa hisseyi müşteri bulduda onami satıyor böyle tabandan ,devirler genelde böyle oluyor sanırım, daha önce bir kaç şirket hissesini devrederken taban yapıp ordan devretti diye hatırlıyorum.
Sizce eski biri olarak nedir durum
Bu hisseyi unutun arkadaslar. Ya kol bacACK kafa kesip cikin ve asla bir daha donup arkaniza bakmayin, ya da bosta olan nakitle alindiysa inat yapin, birakin dursun bir kosede. Cok zaman alabilir ama elbet gunu gelecektir. Malum speklerin yatlari katlari ve hovardaliklari icin kolay para lazim
Ltf hergun takip etmeyi birakin. Inanin boyle speklerin bulastigi hisseler insani kisa donemde kanser eder
Asla YTD
700 milyon hacim ile taban olması kötü. Taban kapanmasa belki bir şansı vardı diyecektim ancak hissenin fiyat kazanç ve piyasa değerine bakınca halen pahalı bir hisse. Bana kalırsa ederi 3-4 tl den fazla değil.
Kac gundur dusmesini gectim tabAN serisiyle dusmesi bu hissede anormsl birseylerin dondugunun kanitidir.yatirimcinin canini bu sekilde yakanlara spk ornek teskil edecek cezayi acilen kesmelidir,hantal davranmamali ky korumalidir
arkadaşlar hiç kusura bakmayında 6 haftada 100% üzeri prim yapmış,üstelik sebebi olmayan bir hisse, aç gözlülük yapmışsınız, satmamışsınız. bunu itiraf edemezseniz başkalarını suçlamakla bir şey kazanamazsınız. ne bekliyordunuz, 50TL falanmı olmasını. 10TL civarında almak istedim fakat hızlı yükselişe anlam veremediğim için almamıştım. alan arkadaşlarım oldu, 14-15 arası sattılar. ben tat aldım 7.70 den, 10.20 yi beğenmeyip aç gözlülük ettim ama geri dönünce 9.50 den verdim. tahtayı yapan adam yükselirken paşa, şimdi soyguncu... hatta siyasi algı peşinde koşanlar bile var. hissenizi satamamışsınız arkadaşlar tek sorun bu. sadece burada değil çok tahtada var bu işler. Herkes kendi kararıyla alır/satar. kaymağı yemekte dövünmekte tamamen kendi suçumuz.
Cok iyi yapmissin cok mantikli davranmissin zamanin adamisin sayin kulucka.cevap verme nedenim laflarinin bana soylendigini dusunmemdir.herkes senin kadar mantikli davranmaya bilir.sen de o mantiksizlarin parasini soguslersin ve duzenin devam etsin istersin.bense spk gibi denetleme kurulu varsa etkin sekilde denetlesin ve sirketlerin yonetim /ciro/kar /yatirim ayaklariyla degerlenmesini veya degersizlesmesini saglasin isterim.hakkimizda hayirlisi
Çok güzel tarif beni de beni de. Ama maç bitmedi. Pazartesi de ben seni maymunna çevireceğim. Yalnız çok güzel şşçilik var. Bir anda tavan yapsa malı çıkamayacak. Sürekli dönecekmiş gibi yapıyor böylece benim gibileri iki üç kez çaarptı. Hatta bazı arkadaşlar da tabanda çok işlem oldu birazdan bozacak diye atlayıp çarpıldılar. Onun için çok dikkatli olmak lazım pazartesi. Yatırım tavsiyesi değildir.iyi akşamlar.
Burda serdar diye biri var dikkat ettim düştükce alıyorum diyor. Ya arkadaşım aşağı yönlü maliyetlenmek hangi kitapta yazıyor. Bu amatör hareketidir.
merak etme kardeşim, bizde çok yem olduk kurda kuşa.. benim verdiğim malı adamlar birkaç basamak yukarı çekip birilerine veriyor.sonuçda burada para basmıyorlar,birileri kaybedecekki birileri kazansın. demem oki, yukarı götürürken okullu ağam çok yaşa, geri basınca vay namusuuz iktidar yanlısı bir daha sana oy verirsem falan çok mantıklı olmamış. 10 yıldır beklettiğim hissemde var, 5 misli yukarıda.asıl kazanç böyle oluyor. Allah hepinizin yardımcısı olsun.
https://i.hizliresim.com/2a6Oca.jpg
18.mayıstan bu yana
Halka açıklık oranı yüzde 15,71 görünüyor. Bu durumda piyasada olan hisse miktarı 41.262.315 adet hisse olduğu görünüyor. Nasıl oluyorda bir ay içinde ( 4 - 29 Mayıs) Finans 28.6 milyon adet hisse satıyor. Ve yine Oyak 15.5 milyon adet hisse satıyor. Garanti 7 milyon adet hisse satıyor. Şeker 4 milyon adet hisse satıyor. İnvestAz 626 bin adet hisse satıyor.
Halka açıklık oranına bakıldığında 41.262.315 adet hisse olduğu görünürken; bir ay içinde ( 4 - 29 Mayıs) 53.7 milyon adet hisse satılıyor.
Aklım almıyor.
Sermaye Tutarı : 262.650.000 TL
Halka açıklık oranı yüzde 15,71
Halka açıklık hisse miktarı : 41.262.315 adet
CEM OKULLU : 124.830.000 adet
CENGİZ OKULLU : 104.966.000 adet
DİĞER : 42.854.000 adet
TOPLAM : 272.650.000
Patron halka arz mı? Yapıyor. Kapa haberde düşmüyor. Fakat; ( 4 - 29 Mayıs) 53.7 milyon adet hisse satılmış görünüyor. Halka açıklık oranından ( 41.262.315 adet ) çok fazla 53.7 milyon adet hisse satıldığı görünüyor.
Artık o geçerlilik yokmuş..Geçen gün DOCO'da bir arkadaşla konuşurken o bahsetti..
Dolaşımda 900 bin lot varken adamlar 1 milyon lot verdi 1 ayda sonra baktık yeni lotlar eklenmiş..
Yani burada da belli aynı mevzu var..
Gördüğümüz FD adeti gerçeği yansıtmıyor bu yüzden.
Ben onu bunu bilmem.Bu hissede iyi öpüldük öpulmeye de devam edeceğiz gibi görünüyor. YTD
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen yıl ilk çeyreğe göre 11 milyonu 25 milyona çıkarmışlar ikinci çeyrek 70 ile 100 milyon arası bir kâr gelebilir diye düşünüyorum, cunki geçen yıl ikinci çeyrek üç kat kâr gelmiş 33 milyon , buda 25 *3=75 eder buna daha virüsten dolayı ekstra eklemedim. Merak ediyorum kâr dediğim gibi 70 milyon gibi gelirse bu hisseyi şimdi düşten okullu acaba bunu kullanmayacak mi.
Konusuz Alman filmi çekiyo Galip efendi ...çatır çutur mal çıkılıyo ...ky toplanmış...ne bekliyodumuz baylar önce 150milyon mal kaydettirildi mkk ya sonra mallar takasda finans yatırım ve oyak yatırıma dağıtıldı ordanda kynin kucağına...bi ara piyasa değeri 3milyat üstü idi koskocaman tat gıdanın bir milyar oysam ...herkese geçmiş olsun ...pazartesi yada en geç salı önve dip sonra tavanlayacak o anı yakalrsak bir çorba parası çıkar...
Kardeş 43 milyon haricinde mal satılmadı, bugunki satılan hisse 34 milyon lot civarı alimidakoyarssn çarpı iki 68 milyon lot eder. 79 milyon lot hacim var, 11 milyon lotta harmanlansn lot.ayrica bildiğim kadarıyla patron hisse yüzde 1 de satsa kapa bildirmek zorunda ,patron dışında satan olursada yüzde 15 alım satım da bildirmek zorunda diye biliyorum. Bu durumda patron alım ve satım bildirmedigine göre ayrıca şirketin haken açıklığı yüzde 15 olarak göründüğü ne göre bu patron kendi çalıp kendi oynuyor araya kaynayan ky bin da hissesini alıyor sanki bu adam. Alıyor diyorum cunki tabanı sürekli bozuyor , mal almak istemeyen satmak isteyen adam taban yapar ve yüklü miktar yazar ve bozmaz hiç gün sonuna kadar, bu adam tabana satım yazıyor virman ettiği lotlari tekrar kendi ana yatırım finansman dan dan alım yapıyor sürekli tabanı bozuyor. Tam bir cambaz bu adam. Tilki gibi.
hacmi kendisi yapıyor ky ile beraber yukarı giderken spekle alıyoruz aşağı düşerken spek ile satıyoruz arada bir kaç duygusal davranan var onlar daimi oluyor bi süre sonra onlarda filim kopuyor maliyet düşürme adına sürekli alttan takviye yapıyorlar. böyle durumlarda en büyük zarar spk dan geliyor adam tüm malı çıkıyor sonra spk brut takas uyguluyor hadi bakalım % 30 da ordan zarar bu şekilde çokça adam en az bir yıl çalışacak zararı için yani tukaş firmasına çalışılacak hemde 1 kutu salça almadan
Bayağı bir çalışma yaptim okullu lar yaklaşık 12 milyon lotu 10,50 ortalama ile satmış . Gerçek bu bana göre
Şimdi bu adam bu lotlari almaya kalksa buradan 10,50 lere kadar alabilirmiki bilemiyorum. Bunu denermi tekrar onuda bilmiyorum. Ama pazartesi de bana göre en az 8 lira altına indirecek görünüyor. Belki 7 liralarda bir iki ay tutacak ikinci çeyrek gelmeden on veya yirmi gün öncesine öncesine kadar.bilsncidan en az bir ay önce harekete baslarki yukarı sürmüş olsun bilanço açıklandığı güne kadar ki açıklanınca yüksekten satada çıka. Şimdi diyelim haftaya düşürmese daha sattığı fiyata 2 lira var oralari geçirmeden ne kadar lotu toplar bu iki ay içinde önemli olan bu. Yarısını toplasa yine kâr müthiş olur ve hisseyi o zaman çıkartır, umarım çok aç gözlü olmzda biraz toplayınca milleti n mağduriyetini giderir.beklemekten başka çare yok
Bu arada ben hem cimere bimere yazdım ,üst üste son ay içinde olumlu kap gönderdiği halde bilsnconunnda yüzde 119 artmis olmasına rağmen lotlari blok halinde virman ettigini ve msnipilasyon yaptığını ,bunun incelenmesini istedim, ayrıca sirketede yazdim. Burda herkes yazsın ,bana ne demesin herkes yazarsa ses gelir.
Cimerle , bimerle işiniz yok, hisse hiç hak etmediği fiyatlara giderken yaw bu fiyatı bu firma etmez diye yazan çizeniniz oldu mu?
Benim amatör şekilde gördüğüm ya bu hisseler başka bir gruba devrediliyor başka bir speklere.Yada haftaya filan olumsuz bir haber bizi bekliyor.
Hocam böyle ahkam kesenlere hastayım. Lafım elinde 1 lot dahi olmayan bu şekil yaw çıkarken iyiydi tabi beter olun kafasındaki herkesedir.
O zaman hepimiz malı mülkü satalım gidip halkbank ekgyo tkfen alalım bu şirketlerin cebindeki parası değerinden fazla. Herşey pd/dd değeri değil. Bir de sanki herkes dipten binmiş te paranın karın altında kalmış gibi konuşuyorsunuz. Artan bilanço, yeni yatırım malum dönemin pozitif etkileri nedeniyle ben ve benim gibiler beklentiyle bir seviyeden girmişler hisseye. Bgn bistte kaç tane böyle şirket var pdsi yüksek ama beklentisi de yüksek olduğu için yoluna devam eden. Burada farklı bir operasyon var, galip malip(galipte görünen bir mal da yok) alttan alan satıyor olayı değil, adamlar belki pengd deki gibi bedelli yapacaklar malı dağıtıyorlar, belki niğdedeki yatırım için kaynak yaratıyorlar belki de ortak aldılar malın bir kısmını onlara devrediyorlar.
Siz bu kadar hacimli(dolaşımdaki lota kıyasla) bir ele verme operasyonuna şahit oldunuz mu, farklı bişe var malın alıcısı da var ve kokusu bu hafta çıkacaktır. Umarım iyi haber olur da herkes kısa sürede kara geçer inşallah.
bir yıllık fiyat aralığı 3,50 ile 17,50 , şimdi bir çok kişi fiyat 4 liradan geldi tekrar oraya döner, bir defa bana göre dönmez, zaten eylülden sonra bir üç ay SONRA fiyat en düşük 7 lira olur yıllık bu da biter, neden peki hisse 4 liraya inmez, hisseye Kasım 2019 da 106 milyon lira ya tutum yatırım teşviği aldı devletten, yani şirket bu yıl 106 milyonluk ekstra büyüdü demektir veya büyüyecek demektir, ikincisi şirketin bilançosu ilk çeyrek de yüzde 119 arttı kâr i, hemde virüs Mart 15 den sonra Türkiye'de başlamasına rağmen,yani 15 günlük yansıması geçen yıla göre yüzde 119 artırdı, bu ikinci çeyrek 90 gün, ikinci çeyrek geçen yıl 33 milyon imiş bu yıl 70 milyon dan az gelmez ,diğer taraftan ihracat arttı virüsten dolayı Avrupa Afrika ve uzak doğuya salça ihracinda rekor kırıldı, en önemli bir kap vardı 15 Nisan'da şirket fabrika kurmak için arsa satın aldı, açıklama dada soyle yazıyordu , virüsten dolayı talebi karşılamak için yeni fabrika kuracağız arsa üzerine denildi
şimdi diyorumki halen hisse fiyatı 3 liradan 4 liradan 17 lira olmuş diyenlere bu son 6 ayda şirketin kasasına 106 milyon teşvik girdi, bilançolar üçe beşe katlayarak geliyor, yeni fabrika acicam diyor, bu durumda hisse fiyatı 3 lira 4 lirada kalirmi, tabiki hisse fiyatının 10 liralarda olması normal artık bu şirkete, birde gıdaların prim yaptığı revaçta olduğu bir dönemdeyiz. hepsini düşününce 10 liralar normal bu hisseye,her şeyi boş ver gıda hisseleri üçe beşe katladı bu zamanda , kaldiki bunun bir suru diğerlerinde n artsi var saydım yukarı da. hisse neden düşüyor peki tamamen patronun dumeni hisseyi dağıtıyor deniliyor, acaba toplamak için yapıyor olmasın bu düşüş. şimdi haftaya bassa yukarı herkes maliyetine gelince satıp çıkar ve kaçar oda istediği almış olur. ytd