Sayfa 417/817 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517 ... SonSon
Arama sonucu : 6533 madde; 3,329 - 3,336 arası.

Konu: TUKAS - Tukaş Gıda Sanayi

  1.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    2 veya 3 yıl önceydi..
    Bu alçaklar Galip pisliği ile anlaştı ve 1,50'lerden malı ona verdi Galip'de 3'lerden millete..
    Sonra 1 yıl kadar 1,50-1,7 gibi dolandı sonra ne olduysa oldu 15'ler görüldü..Sonra 8, tekrar 15 şimdi çok daha farklı şekilde yani net hacimli 8,55..
    Satanlara baktım takasın 210 milyonunu oluşturan ilk 4'ün piyasaya verdiği son 3 gün 40 milyon lot...(Yatırımda bu şebekenin içinde ve o sadece tempo veriyor alımda olduğuna bakmayın..)
    Şu an Rtalb'da olan burada oluyor. Yani kumarı oynatan kazanır sizler değil.

    Üstad havime bakınca beş iş gününde yaklaşık 2 milyar TL lik hacim yapmış.biraz inceledim nerdeyse son iki yılda yaptığı bu son haftada yapmış, bu hacim neye işarettir,oysa bu son on günü saymazsak cokda düşerken çıkarken hatta Kasım 2019 dan beri hacim düşük ,bu son hafta iki yıla nerdeyse bedel, bu ne anlama gelir sizce.hisse elmi değiştiriyor yoksa patron virüsü kullsnip nasıl olsa gida hisselerine rağbet var diye yüksekten satıp cikiyorumu,oysa böyle yaomasada zaten biraz zaman alırdı ancak şirket hakkında bilgiler iyi idi zaten 10 lira üzerinde bir haftada değilde üç ayda belki satardı, milleti de mağdur etmezdi. bilançoda 2019 yılı komple 25 milyon bu ilk çeyrek koca yıla bedel 25 milyon. Fabrika için arsa aldı teşvik aldı. Neden böyle yüksek hacimle satıyor, diğer soruda 43 milyon dolaşımda hissesi var ise nasil oluyorda 79 milyon lot işlem hacmi oluyor, mantığı nedir. Acaba dolaşımda olmayan lotlarida satıyor olabilirmi. Yoksa hisseyi müşteri bulduda onami satıyor böyle tabandan ,devirler genelde böyle oluyor sanırım, daha önce bir kaç şirket hissesini devrederken taban yapıp ordan devretti diye hatırlıyorum.

    Sizce eski biri olarak nedir durum

  2.  Alıntı Originally Posted by borsa1988 Yazıyı Oku
    Gal ip efendi Tukaşı 1.5 civarından 4 küsüre çıkartıp sonra şimdiki gibi taban taban (yine milyonlarca lot işlem yapa yapa) 1.30 civarına kadar düşürmüştü. Burada epeyi bir dinlenip yukarıdan alanları bıktırdıktan sonra hisse gözümün içine baka baka 2-3 derken 4 oldu sonra 5 derken 6 ve en son 17.80 i gördü. Şimdi 8.50 taban kapattı. Nereye kadar düşer derseniz Ga lip ve tayfası bilir. Ben bilseydim 1.40 tan alıp 17 küsürden satardım. Bildiğim tek şey Ga lip ve tayfası borsadan çok kazanıyor. YTD
    O zamanda böyle yuksrk hacimlemi şimdiki gibi düşürdüler. Ayrıca galip hissesini satıp cikmadimi, hala var mi tukasda

  3. Bu hisseyi unutun arkadaslar. Ya kol bacACK kafa kesip cikin ve asla bir daha donup arkaniza bakmayin, ya da bosta olan nakitle alindiysa inat yapin, birakin dursun bir kosede. Cok zaman alabilir ama elbet gunu gelecektir. Malum speklerin yatlari katlari ve hovardaliklari icin kolay para lazim

    Ltf hergun takip etmeyi birakin. Inanin boyle speklerin bulastigi hisseler insani kisa donemde kanser eder

    Asla YTD

  4. 700 milyon hacim ile taban olması kötü. Taban kapanmasa belki bir şansı vardı diyecektim ancak hissenin fiyat kazanç ve piyasa değerine bakınca halen pahalı bir hisse. Bana kalırsa ederi 3-4 tl den fazla değil.

  5. Kac gundur dusmesini gectim tabAN serisiyle dusmesi bu hissede anormsl birseylerin dondugunun kanitidir.yatirimcinin canini bu sekilde yakanlara spk ornek teskil edecek cezayi acilen kesmelidir,hantal davranmamali ky korumalidir

  6. #3334
    arkadaşlar hiç kusura bakmayında 6 haftada 100% üzeri prim yapmış,üstelik sebebi olmayan bir hisse, aç gözlülük yapmışsınız, satmamışsınız. bunu itiraf edemezseniz başkalarını suçlamakla bir şey kazanamazsınız. ne bekliyordunuz, 50TL falanmı olmasını. 10TL civarında almak istedim fakat hızlı yükselişe anlam veremediğim için almamıştım. alan arkadaşlarım oldu, 14-15 arası sattılar. ben tat aldım 7.70 den, 10.20 yi beğenmeyip aç gözlülük ettim ama geri dönünce 9.50 den verdim. tahtayı yapan adam yükselirken paşa, şimdi soyguncu... hatta siyasi algı peşinde koşanlar bile var. hissenizi satamamışsınız arkadaşlar tek sorun bu. sadece burada değil çok tahtada var bu işler. Herkes kendi kararıyla alır/satar. kaymağı yemekte dövünmekte tamamen kendi suçumuz.

  7. Cok iyi yapmissin cok mantikli davranmissin zamanin adamisin sayin kulucka.cevap verme nedenim laflarinin bana soylendigini dusunmemdir.herkes senin kadar mantikli davranmaya bilir.sen de o mantiksizlarin parasini soguslersin ve duzenin devam etsin istersin.bense spk gibi denetleme kurulu varsa etkin sekilde denetlesin ve sirketlerin yonetim /ciro/kar /yatirim ayaklariyla degerlenmesini veya degersizlesmesini saglasin isterim.hakkimizda hayirlisi

  8.  Alıntı Originally Posted by ulas351 Yazıyı Oku
    Bugün bizi maymuna çevirdin ya tukas helal olsun sana

    POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Çok güzel tarif beni de beni de. Ama maç bitmedi. Pazartesi de ben seni maymunna çevireceğim. Yalnız çok güzel şşçilik var. Bir anda tavan yapsa malı çıkamayacak. Sürekli dönecekmiş gibi yapıyor böylece benim gibileri iki üç kez çaarptı. Hatta bazı arkadaşlar da tabanda çok işlem oldu birazdan bozacak diye atlayıp çarpıldılar. Onun için çok dikkatli olmak lazım pazartesi. Yatırım tavsiyesi değildir.iyi akşamlar.

Sayfa 417/817 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •