Ankara Kuşu denilen p.iç bence adnanın adamı...
Printable View
Ankara Kuşu denilen p.iç bence adnanın adamı...
https://ankahaber.net/haber/detay/da...uklandi_201189
Daltonlar çetesi uyuşturucu işiyle uğraşıyor!
QUOTE=serdarkazanci;6912102]Adnan Çolak gitse şirket mi batacak :)
Bu kadar zenginliği olan firmayı bırakarlar mı?[/QUOTE]
Madem firma paylaşılamıyor da borsada 10 yıldır neden kas kusturuyor? 3 tane babayiğit kaldırsın götürsün o zaman kağıdı. Geçin bunları. Ben bundan sonra olacakları da çok iyi biliyorum da susmak daha iyi şu an. Sadece şunu söyleyeyim her şey yeni basladi, onlar bizi hafife aldı ama biz ihtiyaçları olan tüm dersleri vereceğiz onlara. Vuk, tfrs, vergi deyip susayım.
Azizim değişik bir rüyadasın yalan haberlerle gündem meşgul etmektesiniz.
Şirketlerin bu durumda olma sebebi imtiyazlı hisseler sizin şirketi filan devralma ihtimaliniz filan yok!
https://i.hizliresim.com/px62af5.jpg
Bugünkü haber sonrası suni bir düşüş fiyatında olması bir çok yatırımcının ilgisini çekme ihtimali var.
Yakında ilginç hareketler yaşanabilir.
Düeollo zamanı gelmiş.
Loras imtiyazlı hisselerle şirkete hakim durumda
İsterseniz geri kalan tüm hisseleri toplayın nafile...
Burada asparagas haberlerle sadece yatırımcıya zarar verirsiniz. Hisse fiyatının düşmesi veya çıkması bu adamların umrunda değil.
Lorasta şirketin el değiştirmesi için bir fırsat vardı. Fakat Adnan borsadan hisse alarak bunu engelledi...
937 milyon lot al nafile gardaşım...
Görüşeceğiz bakalım yakın zamanda, takeover olacak mı olmayacak mı? Ayrıca yalan haber neymiş? Ben söylediğim herşeyin noktası virgülüne kadar arkasındayım. Ben tahmin duyum vs yazmıyorum, olacakları biliyor ve yazıyorum. Ha birçok bildiğimi de bizim sürece zarar vereceği için yazmıyorum. Yatırımcıya zarar vermekmiş, siz açın da yıllardır yazdıklarınıza bakın, sizin gibi umut tacirlerinin yüzünden düştük bu çukura. Sizden alâ zarar veren mi olur? Fiyatın düşmesi yükselmesi umurlarında değil ben de sürekli aynı şeyi söylüyorum zaten. Zira malda değiller. 500 milyon kötü toplayan kağıdı götürür, şu an yüzde 80 kyde kağıt. tahtayı vermişler bir gomlekcinin eline 50 mio lotla kontrol etmeye çalışıyor sadece, onun kim olduğunu da biliyoruz, yakında siz de öğrenirsiniz.
Tablo yukarıda bekliyoruz. 1 yıldır aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz.
Adnan tutuklandı haberi ?
Lorası ele geçirmeden adeseye alamazsınız
Buyrun lorasa
https://i.hizliresim.com/bzcs0a7.jpg
Lorasta Diğer imtiyazlı hisselerin bir kısmı da Adesenin elinde :)
Noya Çelik %50 side Adnanın...
Geriye %48,98 kalmış buyrun alın...
Biz buradayız gardaşım
Hisselerimin üzerine bir bardak su içtim unuttum.
Yok Adnan Çolak’ı tutuklatmışta yok take overmış da hepsi hikaye.Haberi,basıp toplamak için yazdırdılar Twitter da.Adam Türkiye de bile yaşamıyor.Adesenin kökünü alsan yine take over olmaz.Loras’ın elindeki imtiyazlı payları alırsan ancak bütün iştirakleri ele geçirirsin yoksa mümkün değil.İmtiyazlı paylar 40 milyon adet,yarıdan bir fazlası noyanın elinde.Kimse alamaz ele geçiremez.İşkembeden sallamayın.Bu şirketin ges yatırımları var gerek lorası gerek imaşın.Adnan şirketi batıkken aldı borçlarını ödedi bankalara faktoring şirketlerine.Loras hiç olmadığı kadar toplu.Hisse fiyatı düşük ama gırtlak maldalar.Daha fazla konuşturmayın beni.İmaş bedelsiz verdi selva 500 bedelsiz açıkladı lorasın da bilonçosuna bi zahmet bakıverin.Hisseye değil şirkete yatırım yapılır.Vakti gelir su akar yolunu bulur.
Adamlar 100 milyon lotla adeseyi çeviriyor,çünkü toplayamıyor.Dışarı da çok mal var.Sen istediğin kadar mal al.seni mal sahibi yapar.Ama Selva Loras İmaş öyle değil.
40 milyon dolara ev satılıyor İstanbulda.1.93 e gelirse o zaman çarşı karışır.Pusu da bekleyen bir sürü yamyam var.Al ben yiyemedim sen ye derlerse bilemem tabi.1 liradan rüçhan kullanıp 384 milyon para koydular şubat ayında.Bu paranın da bir maliyeti var.
Paralarını çöpe atacaklarsa buyursun atsınlar hodri meydan.
Ges yatırımları Adese ve Loras
Adese ve selvanın ges yatrımı kendi tükettiği elektirik için,imaş ise 1 gw batarya depolama yatırımı var konteynır tipi,loras ise 100 mw ges yatırımı var.Tamamen üretip şebekeye satmak için.Bu yatırımlar için loras 23 milyon lot imaş 20 milyon lot selva sattı üstüne bedelli yaptı artı kasasında ki nakiti de cabası.40 milyon dolara buyursun versin anahtarı verecekse.Yok takeover yok tutuklanmışmış bunlar hikaye.Hiç olmadığı kadar temiz bilançosu.
https://m.haberturk.com/baris-boyun-...3729934?page=2
Kafayı kuma gömünce gerçekler değişmiyor. Adnan demir parmaklıklar arkasından fotoğraf atsa ona da montaj dersiniz. Neyse kim rüyalar aleminde yaşıyor, kim neyin mücadelesini veriyor yakın zamanda göreceksiniz. Bizim derdimiz Loras imas selva falan deil o hisselerde tek lotumuz yok, biz adesedeyiz sadece.
Adnan turkiyede yaşamıyor yazmış bir de. Yuh be yuh... Ulan biz adamın aldığı nefesi bile takip ediyoruz. İstanbul'daki Toskana villada yaşıyordu, yaz boyu ise selimiye big posedion otelin kral dairesinde kaldı. Ama hayatının geri kalanını Zindan Palas'ta geçirecek 😁😂
Bu haberlerden sonra KAP gelmiş konuyla alakalı...
Tutuklansa ne değişecek ???
Ölse ne olacak???
Biri gider biri gelir fakat imtiyazlı hisse kalkmadan loras ve elinde ki iştiraklerde kimse bir şey yapamaz.
%7 ile adeseyi ve imaşı,selvayı yönetmeye devam ederler...
1 Cesur Savcı da Borsaya lazım.
Lorasın ve Adesenin içi dolu
Bu şirkete çökmeleri bu kadar fırıldak çevirmeleri boşuna değil
Ne yazmalarını bekliyordun kap açıklamasında? Tutuklandığı yalanlanmış mı? Bize resmi bildirim yok denmiş, emniyetin de işi gücü kalmadı sirkete resmi bildirim yapacaktı.
Imtiyazli hisse konusunda hukuki süreç işlediğinden olan biteni yazamıyorum, herkes neler olacağını görecek yakında.
10 saat önce tutuklandığı asparagas haber deyip beni yalancılıkla itham et; şimdi de tutuklansa ne olacak de; ne güzel dünya be.
Ki ben tutuklandığını bu haberler çıkmadan 1 gün önce yazdım zaten buraya.
Azizim aynı lak laka devam ediyorsun
Ankara Kuşu denilen p.iç hepinizden önce yazdı.
Evet Adnan tutuklansa ne olacak!!!
Şirket haber geçmeden ya da resmi bir kuruluş haber vermeden bu işler dedikodudan öteye geçmez!
tarih mi istiyorsun 14 ekim
senden önce haberimiz oldu :)
https://x.com/ankara_kusu/status/1845804391695016024
istersen @limoncu kardeşe sor ne zaman öğrenmiş
imtiyazlı hisse bozulursa o zaman devran döner. Yaparsanız bir ilk olur önce ben tebrik ederim. Yiğidin hakkı yiğide!
Adnan dallaması keriz silkeleme operasyonundan yakasını zor kurtarmıştı. Babası Bulgaristana kaçtı orada geberdi. Akıllanmadıysa cezaevi orada gençliğini heba eder. Fakat bu sistemde parası olan bir şekilde yırtar...
Patron ile ilgili son durumu hakkında bilgisi oln varmı
Orco kodeste, müebbetle yargılanacak. Emin olun bu iş onunla sınırlı kalmayacak, çok kişinin kafası gidecek çok. Avukatlık büromuzun açtığı 7 davadan Allah'ın izniyle ilki zaferle sonuçlandı, diğer 6si için beklemedeyiz. Şirketlerin akıbetine spk karar verecek; kayyum atanması, kottan atılma, varlık fonuna devredilmesi, üçüncü taraflara devri vs her türlü karar çıkabilir.
Müebbet,kottan atma, kayyum, varlık fonu atış serbest...
Adeseyi kottan attılar diyelim senin elinde ki hisseler çöp olacak,mücadelenini kazanacaksın ama cebinde paran olmayacak,nasıl bi tatmin yöntemi bu,madem sat hisselerini,öyle kottan attır.Paran çöpe gitmesin.
Kottan atılması için gerekli şartların sağlanması gerekir,öyle bir durumda söz konusu değil,bu işler 2 tane avukatın iki tane yatırımcının istemesiyle olmaz.En borçlu halinde bile kottan çıkmadı,şimdi mi çıkacak.2025 de genel kurul var,yeni yönetim seçilir işine gücüne devam eder.Örnek verelim birisi cinayet işlediğinde malına mülküne el konuyor mu hayır.Suçu varsa yatar çıkar,kaldı ki burası Türkiye kim yatmış ki bu yatsın.Tahliye olur dışardan davası olur babası gibi yurtdışına gider bu kadar basit.Manipülasyon yapan bir tek Adnan mı.Saçma sapan hayallerdesin.
Biz şu an grup olarak ancak yüzde 2ye erisebiliyoruz. Dışarıdan katılımlarla birlikte yüzde 4 civarı oluyor. Yüzde 8 olmalı ki şirketin kontrolünü alabilelim. Ben sat kurtul diyen uyanıklara yanıt olarak 1 lot bile satmayız asla demiştim. Sonuna kadar buradayız. Davalarımızin sonucunu bekliyoruz.
Birileri kendini adese çiftliğinin kahyası zannetse de, kendisi olsa olsa ya kümesteki tavuk ya da kümesteki tavuğu gözüne kestiren tilki olabilir... Tilkinin de dönüp dolaşıp gideceği yer malum, kürkçü dükkanı..
Gelişme olursa yazarım, aksi takdirde susarım :ok: