Sayfa 419/449 İlkİlk ... 319369409417418419420421429 ... SonSon
Arama sonucu : 3591 madde; 3,345 - 3,352 arası.

Konu: ADESE - Adese Alışveriş Ticaret

Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    1 Cesur Savcı da Borsaya lazım.
    SPK görevini yapsa savcıya mı ihtiyaç var???

2.  Alıntı Originally Posted by serdarkazanci Yazıyı Oku
    Bu haberlerden sonra KAP gelmiş konuyla alakalı...
    Tutuklansa ne değişecek ???
    Ölse ne olacak???
    Biri gider biri gelir fakat imtiyazlı hisse kalkmadan loras ve elinde ki iştiraklerde kimse bir şey yapamaz.
    %7 ile adeseyi ve imaşı,selvayı yönetmeye devam ederler...
    Ne yazmalarını bekliyordun kap açıklamasında? Tutuklandığı yalanlanmış mı? Bize resmi bildirim yok denmiş, emniyetin de işi gücü kalmadı sirkete resmi bildirim yapacaktı.
    Imtiyazli hisse konusunda hukuki süreç işlediğinden olan biteni yazamıyorum, herkes neler olacağını görecek yakında.

3. 10 saat önce tutuklandığı asparagas haber deyip beni yalancılıkla itham et; şimdi de tutuklansa ne olacak de; ne güzel dünya be.

Ki ben tutuklandığını bu haberler çıkmadan 1 gün önce yazdım zaten buraya.

Alıntı Originally Posted by hepsonradan Yazıyı Oku
    10 saat önce tutuklandığı asparagas haber deyip beni yalancılıkla itham et; şimdi de tutuklansa ne olacak de; ne güzel dünya be.

Ki ben tutuklandığını bu haberler çıkmadan 1 gün önce yazdım zaten buraya.

Azizim aynı lak laka devam ediyorsun
    Ankara Kuşu denilen p.iç hepinizden önce yazdı.
    Evet Adnan tutuklansa ne olacak!!!
    Şirket haber geçmeden ya da resmi bir kuruluş haber vermeden bu işler dedikodudan öteye geçmez!

tarih mi istiyorsun 14 ekim
    senden önce haberimiz oldu

https://x.com/ankara_kusu/status/1845804391695016024

istersen @limoncu kardeşe sor ne zaman öğrenmiş

Alıntı Originally Posted by hepsonradan Yazıyı Oku
    Ne yazmalarını bekliyordun kap açıklamasında? Tutuklandığı yalanlanmış mı? Bize resmi bildirim yok denmiş, emniyetin de işi gücü kalmadı sirkete resmi bildirim yapacaktı.
    Imtiyazli hisse konusunda hukuki süreç işlediğinden olan biteni yazamıyorum, herkes neler olacağını görecek yakında.
    imtiyazlı hisse bozulursa o zaman devran döner. Yaparsanız bir ilk olur önce ben tebrik ederim. Yiğidin hakkı yiğide!
    Adnan dallaması keriz silkeleme operasyonundan yakasını zor kurtarmıştı. Babası Bulgaristana kaçtı orada geberdi. Akıllanmadıysa cezaevi orada gençliğini heba eder. Fakat bu sistemde parası olan bir şekilde yırtar...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,313
     Alıntı Originally Posted by serdarkazanci Yazıyı Oku
    SPK görevini yapsa savcıya mı ihtiyaç var???
    SPK neredeki,kaybolmuş,olaylar oluyor,çok sonra haberleri oluyor,belkide onlarda işin içinde,keyfince uygulamalar yüzünden millet borsadan soğudu.

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    SPK neredeki,kaybolmuş,olaylar oluyor,çok sonra haberleri oluyor,belkide onlarda işin içinde,keyfince uygulamalar yüzünden millet borsadan soğudu.
    SPK ayağına sıkmış zaten. %7 ile 4 şirketi bir grubun eline teslim etmiş. İmtiyazlı hisse meselesine el atmaları gerekir....

Sayfa 419/449 İlkİlk ... 319369409417418419420421429 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •