Patron ile ilgili son durumu hakkýnda bilgisi oln varmý
Patron ile ilgili son durumu hakkýnda bilgisi oln varmý
Orco kodeste, müebbetle yargýlanacak. Emin olun bu iþ onunla sýnýrlý kalmayacak, çok kiþinin kafasý gidecek çok. Avukatlýk büromuzun açtýðý 7 davadan Allah'ýn izniyle ilki zaferle sonuçlandý, diðer 6si için beklemedeyiz. Þirketlerin akýbetine spk karar verecek; kayyum atanmasý, kottan atýlma, varlýk fonuna devredilmesi, üçüncü taraflara devri vs her türlü karar çýkabilir.
Müebbet,kottan atma, kayyum, varlýk fonu atýþ serbest...
Adeseyi kottan attýlar diyelim senin elinde ki hisseler çöp olacak,mücadelenini kazanacaksýn ama cebinde paran olmayacak,nasýl bi tatmin yöntemi bu,madem sat hisselerini,öyle kottan attýr.Paran çöpe gitmesin.
Kottan atýlmasý için gerekli þartlarýn saðlanmasý gerekir,öyle bir durumda söz konusu deðil,bu iþler 2 tane avukatýn iki tane yatýrýmcýnýn istemesiyle olmaz.En borçlu halinde bile kottan çýkmadý,þimdi mi çýkacak.2025 de genel kurul var,yeni yönetim seçilir iþine gücüne devam eder.Örnek verelim birisi cinayet iþlediðinde malýna mülküne el konuyor mu hayýr.Suçu varsa yatar çýkar,kaldý ki burasý Türkiye kim yatmýþ ki bu yatsýn.Tahliye olur dýþardan davasý olur babasý gibi yurtdýþýna gider bu kadar basit.Manipülasyon yapan bir tek Adnan mý.Saçma sapan hayallerdesin.
Biz þu an grup olarak ancak yüzde 2ye erisebiliyoruz. Dýþarýdan katýlýmlarla birlikte yüzde 4 civarý oluyor. Yüzde 8 olmalý ki þirketin kontrolünü alabilelim. Ben sat kurtul diyen uyanýklara yanýt olarak 1 lot bile satmayýz asla demiþtim. Sonuna kadar buradayýz. Davalarýmýzin sonucunu bekliyoruz.
Birileri kendini adese çiftliðinin kahyasý zannetse de, kendisi olsa olsa ya kümesteki tavuk ya da kümesteki tavuðu gözüne kestiren tilki olabilir... Tilkinin de dönüp dolaþýp gideceði yer malum, kürkçü dükkaný..
Geliþme olursa yazarým, aksi takdirde susarým![]()
Yazdýklarým al-sat-tut tavsiyesi deðildir.
Kurt kýþý geçirir, ama yediði ayazý unutmaz !!!
Yer Ýmleri