Maşallah 41 kere maşallah 🧿
Printable View
Sirketimiz guzel aciklamalar gondermeye devam ediyor! Makine kurulur kurulmaz fuarda gorucuye de cikacak yeni urunlerimiz. Fransiz ortagimizin web sitesinden ayrintilari gorebilirsiniz. Geri donusum avrupada bir takinti halini aldi. Yeni yatirimimizin marjlarimiza olumlu etki yapmasini bekliyorum. Artik bambaksa bir durdo var diye hep yaziyorum. Bunun farkinda olanlar gelecegi onceden fiyatlama yarisina girdiler. Yabanci alimlari hiz kazandi. Fonlar da bos durmuyor bu arada!! Yatirimci iliskilerini arayip “ciro ve karliliga nasil bir etkide bulunmasini bekliyorlar yeni yatirimin “ sorusunu sormaya calisacagim. Ulasabilirsem burada yazmaya calisacagim aldigim cevaplari. Saygilar
Sent from my iPhone using hisse.net
Doğru hisseyi tespit etmek bir mesele.
Dogru hisseyi almak bir mesele.
Doğru hissede sabretmek bir mesele.
Hisseyi zamanında terketmek ayrı mesele.
Hep yatas i örnek vermisimdir. 1.70 de girip 5.40 a kadar aldim sattım 2-3 yılda hisse başı 2-3 TL anca kazanmışımdır.
Oysa bir yıl daha sabretsem 25-30 ları görecektim. Yani bir yıl sabrederek hisse başı en az 20 TL daha kar edebilirdim.
Kıssadan hisse ?
Durdo nereye gider bilemiyorum. 2.70 ten beri hep karlı sattım her sattihimda pisman oldum. 7 den 4-5 arasına düşünce son firsat diyerek geri aldım.
Ne zaman satarım artık ben de bilmiyorum. Ama kesin bildiğim bir sey var . Cok yakin bir zaman değil.
Bugünkü pasta https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f2f092271c.jpg
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu konuda kısısel dusuncem yatasla bır benzerlıgın olmadığı çünkü o sıralar yatas aracı kurum raporlarında yer alıyordu durdoda henuz böyle bır durum olmadı durdonun daha cok zamanın kront hareketi yada klmsn tarzı bı hareket icerısınde gibi bi görünüm var ariyetten yeniden makıne durumu belirsiz bi zamanda yüksek oranda bedelli artırım gündeme getirebilir kısa süre önce derim tahtasında % 400 bedelli öncesinde kağıd 18 küsürlere çıkmıştı durdoda olası yüksek bedelli belkide öncesinden neden derim tarzında bı hareketlılık olusmasın muhtemelen derıme benzıyor hepımıze bol şans
Muhtsem olur bir bedelli!! Bu sirkete sermaye katmak bilancoyu cok guzellestirir:) ama ben 2020 son ceyrek bekliyorum bedelli bedelsiz. Fiyatinin o donemde baya baya yukarlarda olmasini da bekliyorum tabiki:)
Bahsettikleri şekilde satışları artan kredileri kendi borçlarını ötelemek için degil, kapasite artırımı ve yenilik için makine yatırımı için kullanan bir şirkete belli bir fiyatlamaya gelince ödeyeceğimiz bedelli feda olsun. Hakkıdır. :) 2020 sonu rakamları. 2021 de gündeme getirir. Zamanlaması da harika olur.
sn. lokasyon, yanlış anlamayın bilişsel çelişki yaşıyorsunuz gibi geldi bana. yani aslında doğru bir ürün aldığınızı düşünseniz de, yakın zamanda yaptığınız zararına satış şu anki pozisyonunuzu size sorgulatıyor ve belki de bir şeylerin yanlış olabileceğini içten içe size telkin ediyor. çünkü verdiğiniz iki örnek de baya manipülatif örnekler bence, Durdo'da bir spekülasyondan bahsedebiliriz ama manipülasyon yok.
şirketin borçları yönetilebilir düzeyde mi? veya yönetilebilir şekilde ve ciroya orantılı mı artıyor?
şirket yüksek faizle mi yoksa faizsiz ve teşvikli bir şekilde mi yatırıma kalkışıyor?
sektör bu yatırıma değer biçer mi? ihracatımızı min. ilave masrafla arttırabiliyor muyuz?
dolar tl bizi destekler mi? yani attığımız taştan ürkecek bir piyasa oluşacak mı?
ciroların artış hızı muazzam, kaç yıl sonra cirolarda bir olgunlaşmadan söz edebiliriz?
lütfen bu soruları tekrar kendinize sorunuz, son haberleri ve faaliyet raporlarını da bu gözle yeniden inceleyiniz.
bedelli ihtiyacının cevabını bence kendiniz, kendinize verebilirsiniz bu mantıkla sorgulayıp.
bence böyle bir gereklilik söz konusu değil ama zaman ne gösterir bilemeyiz.
Durdoda veya başka bir yatırım aracında, zararınızı tez zamanda çıkarmanızı dilerim.
cümlemize iyi haftalar olsun, bol kazançlar.
Onca engele ragmen yıne buradayım arkadaslar... Sokakta gezen evcil kopek türleri kalmamış gorunce sevindim
Arkadasim benim dikkat cekmek istdigim konu yatirimcinin stratejisi ile ilgili idi bu bir.
Benim Durdo da da yataş ta da geçmis yorumlarim mevcuttur.
İki hissede de temel analiz yorumlarımın ana dayanak noktasını oluşturur. Durdo ile ilgili son yorumlarimda da görürsün. Herkes satip kacarken benim ne şekilde yorum yaptığımı görebilirsin.
Yatas hakkinda isyatirim 5.70 hedef fiyatı koymuştu.. Beni de bu yanılttı zaten. 6 Gören yataş benim sattigim 5.40 altına gelmeyince geri alamadim ve bir yılda 25 -30 gördü galiba.
Bahsettiğim Durdo yorumu mu da aşağıya alayım tekrar
Arkadaşlar uzunca bir tatil sonrası tekrar merhaba; Nerde kalmıştık :)
2 Fuardan bakalım ne siparişler kapacağız :bravo:
https://www.ddpack.com.tr/Haberler#23
FachPack ve LuxePack Fuarları
Duran Doğan Basım ve Ambalaj olarak 24-26 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan FachPack - Nürnberg fuarında siz değerli ziyaretçilerimizi Hall7A - 320 numaralı standımızda ağırlamaktan memnuniyet duyacağız.
https://www.fachpack.de/
30 Eylül - 2 Ekim tarihleri arasında ise Luxepack - Monaco fuarında Stand DG10 da sizleri bekliyor olacağız.
https://www.luxepack.com/
Dikkat ediyor musunuz?
Düsen borsada yükselen nadir hisselerden ama forumunda yaprak kımıldamıyor.
Genelde de böyle olur zaten.
Baştan söyleyeyim yanlıs anlaşılmasın, farazi olarak söylüyorum. Yarın öbür gün 20-30 olsa küçük yatırımcı dolar burası . 40 olacak 50 olacak vs diye.
Muhtemelen öyleyiz. Umarım o fiyatlar gelir ye biz yine burada oluruz.
Bakın ben de POLTK de var ve 6 ay önce 30-40 larda 100 hayal gibi söylenirdi, 90 lar görüldü bile.
Borsa enteresan bir yer.
Yataş 4 idi sanırım isyatırım rapor yayınladı 5.70 hedef fiyat gösterdi, bir yıl sonra 15-20-30 diye yükseldi.
Ufak ufak dusuyoruz ama hacım zayıf bakalım haftalık kapanış neler olur grafık atan olurmu
Sn nemaproblema palonun malı değerli bizim mal 3.5 fk ediyorken onun malı 8.5 fk... Satın alsa minimum bize 8.5 fkdan iteler. Bide sıfırdan fabrika falan yaparsa bizden direk nakitmi ister, nakitlerini yüksekten bizemi iteler, yada fabrika yapıp bizemi satar 40fkmı 50fkmı nerden ne iteler Allah bilir. :)).
Orticanlar yanlış oldu, özür... Bu arada durdomuz çok seksi duruyor...
Arkadaslar genel kuruldan bir gun once 4.6-4.7 arasinda durdo alinabiliyordu!! (bence sacma bir fiyatti ama olsun) nerdeyse 2 ay gibi bir surede 100% yapti. Bazi yatirimcilarin burada bir miktar realizasyon yapmasi normal. Sunu unutmayin karda oturmak zararda oturmaktan cok daha zordur!! Asil guzel olan potansiyelin farkinda olan bir grup yatirimci hala buralardan mal alma pesinde olmasidir. Burdan sonra cift hanelere gittiginde de benzer mal degisimleri gormemiz normal. Bunlar guzel seyler. Herkese iyi haftalar bol kazanclar
Anlatmak istedigim su idi; yatirimcilarin maliyetinin altinda 5-6 sene mal tasidigini ve satmadigini duyariz ama egeeni sodayi 5-6 sene once almis maliyeti artik “0” olmus kagidini hic satmadan tutmus cok duymayiz. Bu arada birileri 30% birileri 100% yapinca kari gorup overallun assagi gelmesini istemedigi icin cikacak. Ama birileri kaderi degisen bu sirketin icine girmek icin firsat kollayacak. Uzun vadeli bakanlar icin firsati yeni gorenler cok kiymetli. O arkadaslar, onceden pozisyon almis artik haftasonundan haftasonuna fiyat bakan bizlerin en buyuk destekcisi olacak:)
Evet her yeni ve olumlu gelişmeden sonra çok güzel yorumlar geliyor. Kimisi az kâra tamam deyip daha uzun vadeli düşünen ve şirketin geleceğine yatırım yapanlara devrediyor hisseyi. ( Kimisi de uzun vadeli düşünürken kısa vadeli trade uğruna elinden kaçırıyor) Umarım daha iyi günler görür şirketin uzun vade yatırımcıları. Bol kazançlı bir hafta dilerim.
[QUOTE=lokasyon;3720898]9 üzerinde neden fazla satış geliyor satışların karsılandıgını düşünüyormusun sence 10 ve üzerine atabılecek gücü varmı[/QUOTE
Nasıl yani! Biz tahtayı seyrediyoruz nerede satışlar? Satanı City alıyor. Gücü var mı yok mu görcez o ayrı...
İnşallah çift haneleride görmeyi nasip eder
Bugünkü işlemler https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d9d9204596.jpg
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kimse satmıyomu, adamlar fellik fellik durdo arıyo :))