Sayfa 417/656 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 3,329 - 3,336 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1.  Alıntı Originally Posted by lokasyon Yazıyı Oku
    Bu konuda kısısel dusuncem yatasla bır benzerlıgın olmadığı çünkü o sıralar yatas aracı kurum raporlarında yer alıyordu durdoda henuz böyle bır durum olmadı durdonun daha cok zamanın kront hareketi yada klmsn tarzı bı hareket icerısınde gibi bi görünüm var ariyetten yeniden makıne durumu belirsiz bi zamanda yüksek oranda bedelli artırım gündeme getirebilir kısa süre önce derim tahtasında % 400 bedelli öncesinde kağıd 18 küsürlere çıkmıştı durdoda olası yüksek bedelli belkide öncesinden neden derim tarzında bı hareketlılık olusmasın muhtemelen derıme benzıyor hepımıze bol şans
    sn. lokasyon, yanlış anlamayın bilişsel çelişki yaşıyorsunuz gibi geldi bana. yani aslında doğru bir ürün aldığınızı düşünseniz de, yakın zamanda yaptığınız zararına satış şu anki pozisyonunuzu size sorgulatıyor ve belki de bir şeylerin yanlış olabileceğini içten içe size telkin ediyor. çünkü verdiğiniz iki örnek de baya manipülatif örnekler bence, Durdo'da bir spekülasyondan bahsedebiliriz ama manipülasyon yok.

şirketin borçları yönetilebilir düzeyde mi? veya yönetilebilir şekilde ve ciroya orantılı mı artıyor?
    şirket yüksek faizle mi yoksa faizsiz ve teşvikli bir şekilde mi yatırıma kalkışıyor?
    sektör bu yatırıma değer biçer mi? ihracatımızı min. ilave masrafla arttırabiliyor muyuz?
    dolar tl bizi destekler mi? yani attığımız taştan ürkecek bir piyasa oluşacak mı?
    ciroların artış hızı muazzam, kaç yıl sonra cirolarda bir olgunlaşmadan söz edebiliriz?

lütfen bu soruları tekrar kendinize sorunuz, son haberleri ve faaliyet raporlarını da bu gözle yeniden inceleyiniz.

bedelli ihtiyacının cevabını bence kendiniz, kendinize verebilirsiniz bu mantıkla sorgulayıp.
    bence böyle bir gereklilik söz konusu değil ama zaman ne gösterir bilemeyiz.

Durdoda veya başka bir yatırım aracında, zararınızı tez zamanda çıkarmanızı dilerim.
    cümlemize iyi haftalar olsun, bol kazançlar.

2. Onca engele ragmen yıne buradayım arkadaslar... Sokakta gezen evcil kopek türleri kalmamış gorunce sevindim

Alıntı Originally Posted by lokasyon Yazıyı Oku
    Bu konuda kısısel dusuncem yatasla bır benzerlıgın olmadığı çünkü o sıralar yatas aracı kurum raporlarında yer alıyordu durdoda henuz böyle bır durum olmadı durdonun daha cok zamanın kront hareketi yada klmsn tarzı bı hareket icerısınde gibi bi görünüm var ariyetten yeniden makıne durumu belirsiz bi zamanda yüksek oranda bedelli artırım gündeme getirebilir kısa süre önce derim tahtasında % 400 bedelli öncesinde kağıd 18 küsürlere çıkmıştı durdoda olası yüksek bedelli belkide öncesinden neden derim tarzında bı hareketlılık olusmasın muhtemelen derıme benzıyor hepımıze bol şans
    Arkadasim benim dikkat cekmek istdigim konu yatirimcinin stratejisi ile ilgili idi bu bir.
    Benim Durdo da da yataş ta da geçmis yorumlarim mevcuttur.
    İki hissede de temel analiz yorumlarımın ana dayanak noktasını oluşturur. Durdo ile ilgili son yorumlarimda da görürsün. Herkes satip kacarken benim ne şekilde yorum yaptığımı görebilirsin.
    Yatas hakkinda isyatirim 5.70 hedef fiyatı koymuştu.. Beni de bu yanılttı zaten. 6 Gören yataş benim sattigim 5.40 altına gelmeyince geri alamadim ve bir yılda 25 -30 gördü galiba.

Bahsettiğim Durdo yorumu mu da aşağıya alayım tekrar

Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    ------------------------2016/12---------2017/12------------2018/12-----------2019/6

SATIŞLAR----------104.000.744-----144.558.546-------206.398.689------106.462.398

FAALİYET KARI-----8.440.125--------20.106.168--------38.036.289--------15.800.268

NET KAR--------- (-)5.362.018--------9.335.022---------14.421.820--------2.324.448

Bu tablo şirketin satışlar ve faliyet karının nasıl büyüdüğünü açıkça gösteriyor. Özvarlığının yarısı kadar faaliyet karı eden şirketin değeri bence bu olmamalı.Sadece net kar rakamına bakar isek yanılırız. Önemli olan şirketin faaliyet karı ve ödeme gücü. 110 milyon civarı finansal borç var. 30 milyondan fazla faaliyet karı eden bir şirket için yüksek değil.
    Yapılan yeni yatırımlar devreye girmesi kriz dönemine denk geldi, buna rağmen rakamlar fena değil.
    Piyasalar canlanmaya başladığında faaliyet karı rahatlıkla 50 milyon üzerine gidebilir. O zaman da hisseyi bu fiyatlarda satanlara geçmiş olsun.
    2.80 lerden beri DURDO alır satarım devamlı, her satış pişmanlık olmuştur. Tecrübe ile sabittir.
    Bu yüzden son düşüşte fırsatı kaçırmayıp 4-5 arasında yine aldım ama niye daha fazla almamışım diye pişmanım şimdi de.
    Herkese bol kazançlar dilerim.
    Son düzenleme : playmaker; 02-09-2019 saat: 12:29.

5. Arkadaşlar uzunca bir tatil sonrası tekrar merhaba; Nerde kalmıştık

6. 2 Fuardan bakalım ne siparişler kapacağız

https://www.ddpack.com.tr/Haberler#23

FachPack ve LuxePack Fuarları

Duran Doğan Basım ve Ambalaj olarak 24-26 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan FachPack - Nürnberg fuarında siz değerli ziyaretçilerimizi Hall7A - 320 numaralı standımızda ağırlamaktan memnuniyet duyacağız.

https://www.fachpack.de/

30 Eylül - 2 Ekim tarihleri arasında ise Luxepack - Monaco fuarında Stand DG10 da sizleri bekliyor olacağız.

https://www.luxepack.com/

Dikkat ediyor musunuz?
    Düsen borsada yükselen nadir hisselerden ama forumunda yaprak kımıldamıyor.
    Genelde de böyle olur zaten.
    Baştan söyleyeyim yanlıs anlaşılmasın, farazi olarak söylüyorum. Yarın öbür gün 20-30 olsa küçük yatırımcı dolar burası . 40 olacak 50 olacak vs diye.

8.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Dikkat ediyor musunuz?
    Düsen borsada yükselen nadir hisselerden ama forumunda yaprak kımıldamıyor.
    Genelde de böyle olur zaten.
    Baştan söyleyeyim yanlıs anlaşılmasın, farazi olarak söylüyorum. Yarın öbür gün 20-30 olsa küçük yatırımcı dolar burası . 40 olacak 50 olacak vs diye.
    Çünkü formda daha önce yazanların %99'u sattı. Kalan sahalar bizimdir... Dediğiniz rakamları olurda görürse hise kesinlikle kalabalık bir form olacaktır. Katılıyorum düşüncenize...

Sayfa 417/656 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •