Ooo Sn. Refaba ağabey gelmiş :) Ayağın uğurlu gelecektir inşallah , ben de rüçhanlardan yürüdüm bugün, aslında daha alttan almıştım ama gittiğini görünce atladim 73 maliyetle bekliyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
:)...daha önce arkadaşlar davet etmişti fiatı yüksek bulduğumdan alımını uygun bulmamıştım,çünkü megapta bir halt ettik R topladık devamlı 4'den 2.60'a kadar,ha şuradan,ha buradan döner diye bekledik soluğu 2.50'de aldık,E ise elimde çok azdı,esasında ona takılsam daha iyiydi,bürütü olduğu için güvenemedim,3.60 gördüğünde R fiatının 10/1 kadar aldım,maliyetim 4 cıvarıydı,4.47 tavan çekti anında umutlandım 4.92 fiatları hesabını yaptım,nalet borsa çöktü bu sefer bugün soluğu 3.14'de aldık,mecbur oradanda az yükleme yaptık,çünkü elimde çoktu,120 k lotum vardı,bugünkü ilave ile 130 yaptım,bugün tavan bekliyordum ama yapmadı 3.38 kapattı namızsız,ama beklentili kağıt,çok iyi iş yapıyorlar RTALB ile beraber gitmişlerdi,0.70 krşden 7 tl olmuştu,gerçi onun çoğu zararını bazı kağıtlardan çıkardım çoklarını dpten alarak aynen bunun gibi.Çokları VKFYO olur hesabında,sanmam,çünkü onun arkasında devlet bankası ve cöleli var,bundaki malum,neyse bekleyelim bakalım sonuç ne olacak,dua edelimde 2 gün içinde kaos çıkmasın:wave:
Ben de hayatimda hiç yapamadığım şeyi yaptim abi, bedelli günü 1.89 dan yüklü aldim ancak dayanamayip 2.0 - 2.5 arasindan verdim sağolsun güzel kazandırdı, ağamızın planlari nedir bilemeyiz ancak bu 1.90 -3.80 hareketinin kendisini paklamayacağıni düşünüyorum, namını yürütmesi lazim, seni görmek çok iyi geldi abi insallah hep birlikte güzel kazanclar elde ederiz . Saygilar :)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hissenin son yarım saatte tavan olma isteği vardı. Ama Osmanlı agresif satışlarıyla bunu engelledi.
Sermayesi neden 60 milyona çıkarıldı? Bir yasal zorunluluk söz konusu değil diye biliyorum. Amaç yatırım Holding olma ya da girişim sermayesi olmak olabilir mi? Geçmiştik denemişti. Yine dener mi göreceğiz. Görünürde galip ve şirketlerinde hisse yok gibi kapa bakınca. Ancak genel kurul hazirun listesinde diğer şirketlerde de hisse gözüküyor du.
Yatırım tavsiyesi içermez
Bu arada YO olarak 3 adet Euro grubunun, 3 adet bankaların, OYAYO, GRNYO, VKFYO ve 2 adet Galip ağanın ATLAS MTRYO kaldı. toplamda 8 kaldı. Birçoğu dönüştürüldü ve Holding oldu. Kalanlar da dönüşüm adaylarıdır her zaman İçin.
1.60 -64 arsı biraz toplamıştık,aldığım gün 1.90 üstü yapmıştı tabanı bozarak,bürütte olduğu için o gün satamadık,bugünkü hesaplarım 2 üstüydü,namızsız 1.71 yaptı,baktım oyun var 1.80 dehledim gittim,14 R tahtadan kalkışı bedelli son tarihi 20,daha çok zaman var,üstelik ülkede kaos bitmiyor,190 olan hisse birden 1.60 taban çektiği yerde düşünülmesi bir durum var...bugün Afyonum ve baş belam olan Megap tavan çekti,bu 2 hissem yarında tavan çekerse buda tökezlerse tekrar el atabilirim,esasında tekrar tökezlemesini istemem yoluna devam etsinde zararı olan zararını çıkarsın,ben şu an diğer hisselerimden memnunum çoğu pirimli olduğu için...ytd.
Galip ağabey bugün ne düşünüyor acaba. Bu hissede para kazanmanın tek yolu bu. Rüçhanları almayı taahhüt etmişti. Bu nedenle bedelli süresi bitene kadar aşağı basıp bittikten sonra yükseltebilir diye düşünüyorum. Tabi bunlar düşünce Galip ağanın zihnini okuyamam
Bugün yine el attık ikisine,R 0.65,E1.70 damladık.
1.50 nin altina gelirsen alirim seni atlas ayipdir soylemesi 278 bin lot 3.06 dan kitledim sana ne kadar dirensende 1.50 nin altina geleceksin o zaman killi kollarima alicam seni
SM-A207F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
.
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
güneysu ve yönetici bu forumun bir ideali vardı. bilgi ihtiyacı olanlara doğru bilgiyi vermek. şou an da bir kaç kendini bilmez egoist ve narsist in eline geçmiş durumda. şurdan sattım şurdan aldım şurdan alıcam. siz yöneticiler reklamlaedan para kazanacaksınız diye bu şeref yoksunu insanları okumak zorunda değiliz. SAYGILARIMLA
vkfyo 12 ye giderken atlas 1.50 bekleyenler yarın tavana yapışır. Bu kadaR ÇOK kaitesiz YORUMA kalitesiz yorumla bende naçizane katkıda bulunayım dedim. SAYGILARIMLA
Atlasla ilgili son 3 ay önce buna benzer aşağılayıcı bir yazı yazmışsınız?
O yazınıza göre zarar edecek,sahtekar bir şirket olduğundan bahsetmişsiniz!!
Aynı zamanda Atlas yatırımcılarıylada dalga geçerek bilançolara bakmadan böyle şirketlere yatırım yapmamaları için tavsiyede bulunmuşsunuz..!!
Ama gel görelimki bugün 3,06 dan kitlediginizden bahsetmişsiniz!!??bu nasıl bir çelişki??
Hiç utanmıyormusunuz??!!
Ytd
Ben kardesime silah zoruyla bir lot satdiramiyorum kim benim icin mal satmis bilmem ama 3 aylik bilanco tahminimi begenmeyip konusan ukalalara bilanco gelince oturmustur lakin 6 aylik bilancolarida bir okadar guzel geldi usenmeyi butun yazilarimi okuyun dun aksama kadar bim ve migros olayini 22 den migros aldim ucuzdu 43 de pahali bunda ne var anlamadim burda hedefimiz spek ve usaklari kufurlerimizde oyle sizlerde benim gibi yatirimciysaniz sorun nerde niye totos spekleri veye patronlari koruyosunuz ben onlara kitledin rahat olun sizlere degil 1.50 inincede en iyi dostunuz olurum bu isin fitratinda bu varSM-A207F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Unutmadean etyatida o zaman 1.50 den alip 2 tl satdim 8 kurusta temettusunu aldim bu galibin kagitlariyla oynasan herkes bilsinki hep galip kazanir sizler icin soyluyorum tabi
SM-A207F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
M.kemal turk ne oglum neyin kafasini yasiyosunda serefden bahsediyosun adam ol akilli duzgun isim sec forum icin sana ne kadar girdide konusuyosun yalnis bilgi veren o.cocugudur istersen resim atayim ykrediden satdigim mallar icin cakalSM-A207F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.5 den alir 3 tl satarim kardesimSM-A207F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok düşürdüler ve sıkıştırdılar,sanki bir atak olacak gibi,zaten cuma son gün R tahtadan kalkacağı için...ytd.
Hadi Galipçiğim,bak millet biribirine düşmüş yap bi kıyakta 1.89 yaptır yine:)
5 ev alan arkadaş burada ne işiniz var,5 ev binamı yoksa kulübemi,mesela ben inşaatçıyım,çeşitli arazilerimin üstüne konut yaptırırım,her konut 10 kat ve 20 dairelik,istersen birkaç tane verebilirim tanesi 500 kağıda:)...senin o kadar konutların var burada ne işin var diyorsan,ben 28 senelik fanatik borsacıyım,adralin olsun diye takılıyorum,borsadaki heyacan başka yerde yok:wave:
Ruchanlar düştükçe topladim ama elimde patlayacak böyle giderse.. Böyle bir bedelli süreci görmedim, hayret doğrusu.
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Videonun 25'ci dak'sından itibaren hissenin yeni grafik anlatımı mevcut.
https://www.youtube.com/watch?v=c5w5WV__XsE
1.69 oldu.
Ayağını yukarıya çektikleri iyi oldu tavan yapma açısından...ytd.
Karanlık odada 70 üstü gözüküyor,bakalım gerçekmi.
1.68 kapattı.
Haklısın..!
Lakin yalnızca galipten aldıklarımı söyledim!
Diğerlerinden bahsetmedim!.
Ki gerekte yok..yazım zaten o ukala arkadaş içindi..!
Emin ol kulube değil..senin ev anlayışın farklı olabilir!
5 yıl ara verdim..
Sonrası;68 yaşında bir tanıdığın hatrına tekrar katıldım..
Ama senin gibi arsalar üzerine evler yapıp sonra 500 kağıtta satıpta adranelin olsun diye girmedim..
Temelsiz,hesapsız ukala yazılarınız olmasa cevap bile verilmezde!
Gönlün hoş olsun diye yazdım..
Ytd
İlginçtir ki hisse son 20 dkda videoda belirtilen 167’nin üstüne attı. Yarın 177-82 hatta 84 ile tavan yaparsa şapka çıkarırım. Beklentim buraların dip olduğu ve dönüşün başladığı yönünde ama videodaki kişi nokta atışı yapmış olur.
Bu seviyelerden artık mal gelmiyor, alan da satan da kısıtlı yarın hareketli olacak inşallah.
R alınıp bedelliye girilse şu an E fiatı ile eşit hale geliyor,yani ha R almışsın,ha E almışsın fark etmiyor,zaten baskıda R yüzünden,neyse Galip ne yapack bakalım,vardır bir düşüncesi,temennim yeterki borsa sert düşmessin...ytd.
R hep birkaç kademe geriden geliyor. Hic prim yapmadan kapanıp gidecek böyle giderse. Sktas ve Megaptan sonra yine bana bedelli yolu gözüküyor. Hangi R' yi alsam elimde kaldi ;)
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kapanışa doğru yine sürpriz yapabilir...ytd.