Alıntı Originally Posted by KomutanLogar Yazıyı Oku
Ooo Sn. Refaba ağabey gelmiş Ayağın uğurlu gelecektir inşallah , ben de rüçhanlardan yürüdüm bugün, aslında daha alttan almıştım ama gittiğini görünce atladim 73 maliyetle bekliyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
...daha önce arkadaşlar davet etmişti fiatı yüksek bulduğumdan alımını uygun bulmamıştım,çünkü megapta bir halt ettik R topladık devamlı 4'den 2.60'a kadar,ha şuradan,ha buradan döner diye bekledik soluğu 2.50'de aldık,E ise elimde çok azdı,esasında ona takılsam daha iyiydi,bürütü olduğu için güvenemedim,3.60 gördüğünde R fiatının 10/1 kadar aldım,maliyetim 4 cıvarıydı,4.47 tavan çekti anında umutlandım 4.92 fiatları hesabını yaptım,nalet borsa çöktü bu sefer bugün soluğu 3.14'de aldık,mecbur oradanda az yükleme yaptık,çünkü elimde çoktu,120 k lotum vardı,bugünkü ilave ile 130 yaptım,bugün tavan bekliyordum ama yapmadı 3.38 kapattı namızsız,ama beklentili kağıt,çok iyi iş yapıyorlar RTALB ile beraber gitmişlerdi,0.70 krşden 7 tl olmuştu,gerçi onun çoğu zararını bazı kağıtlardan çıkardım çoklarını dpten alarak aynen bunun gibi.Çokları VKFYO olur hesabında,sanmam,çünkü onun arkasında devlet bankası ve cöleli var,bundaki malum,neyse bekleyelim bakalım sonuç ne olacak,dua edelimde 2 gün içinde kaos çıkmasın