Adamlar resmen para dağıtıyorlar, şaşırmamak elde değil. Bir gün büyük yeşil bir çizgi ile hepsini alacaklar dımdızlak kalacağım sanki.:)
Printable View
Adamlar resmen para dağıtıyorlar, şaşırmamak elde değil. Bir gün büyük yeşil bir çizgi ile hepsini alacaklar dımdızlak kalacağım sanki.:)
Asıl hissem turcodan bugün bundan kazandığımın beş mislini kazandım ama bu badem ezmesi mükemmel.
Ayrı bi haz veriyo:))
Sizin de maliyet yukardaydı.Sanırım al satlarla kara geçtiniz.Yoksa zarardayken tüm malla trade falan bence sakıncalı işler.
Neyse zaten günlük al sat işinden hiç anlamam.Cidden beceremiyorum,o yüzden denemiyorum bile.Ne zaman denesem ya zarar ettim ya da kağıt kaçtı gitti yaptığım iş bir şeye yaramadı.
Sanki bugün 1 in üstüne atacak gibi.Elbet sadece bir his:)))))))))
Bankalardan perşembe cuma gireni, bademlerden çıkardık çok şükür.. Kalanları da istiyorlarsa yükseltsinler söz bende onlara yüklicem:whistling::whistling:
Şaka maka artık al sat yaparken elim eskisi kadar cesur değil. 0.97 sattıklarımı az daha 0.96 dan yerine koyuyordum ama yarın daha iyi bir fırsat bulurmuyum düşüncesiyle beklemeyi seçtim. A1 ve Bank Of ikisi de alıcılı kapattı ya yarın kusacaklar ya da daha güçlü bir çıkışın tohumları atılıyor. Bir gariplik var. YTD
Valla benim hikaye malum,sizinkinden çok farklı bir mecrada aynen devam ediyorum son günlerde 0.95 0.96 0.97 hepsinden alımlarım oldu.Artık paçal derdinde değilim,bu kağıtda gelecek var filmin sonunu görmeden çıkmam.O çıkış zamanında bu seviyeler çok ama çok manasız kalacak diye düşünüyorum.Henüz tek lot satmışlığım yok.3 aylık ve altı aylık bilançolar kabak gibi belli coşacak.Ev fiyatlarına bakıyorum artık iki artı birler zaten her yerde 4 milyonu 5 milyonu zorluyor.Elbet kiler muadili evleri kastediyorum.E bu şirket genelde kendi arsalarında projeler yapacak.İştigal ettiği şehir istanbul,istanbul bu gidişle baya göç alacak,gelen vatandaşlık ayağına ev almak isteyebilir,bunlar akp li bir yıl daha sistem bunlara çalışacak.Yani satın alınacak pek çok şey var.Bir operasyon çekildi,bence adamlar bunun meyvesini yemek için çok ama çok yukarılara sürecekler.O artış zamanlarında ben kağıtda olmalıyım.Günlük para kazanamam ama uzun vadeli sabretmeyi uygun maliyetlenmeyi toplamayı iyi bilirim.Bakalım bunda hikayemiz nasıl bitecek
Trade eden arkadaşlara da minnettarım,speğin marjı çok daraldı çok aşağı yukarı basamıyor kağıt günlük kazanç için uygun marjlarda hareket etmiyor.Bunda bizim arkadaşların baya bir payı oldu diye düşünüyorum.
Son saniyede 96 nın kalkması yarın ilginç bir gün olacağuna delalet.
98 99 mu
9495 mi balalım
Günaydınlar;
Konutta kdv indirimi geldi dün akşam, Önceki yazılar aklıma geldi. Bu p...zler garanti bunu önceden biliyorlardı. Birazda bu nedenle satışları gelirde göstermemiş olabilirler. Faturaları kdv sonrasına çekip nasılsa anlaştığımız fiyat içinde deyip gayrımenkulleri alanlara ve devlete giydirmiş olabilirler. Katmerli kazanç hem gelir gösterme hisseyi baskıla, hemde %8-10 kdv kadar cebe indir. nasılsa 150 m2 ye kadar %8 , artı kısmı yüksek kdv. Burada bile fakiri düşünmemişler zenginleri kayırmışlar. 150 m2 üstü gayrımenkullere direkt uygulasana %18 kdv yi. 150 m2 üstü evi kaç kişi alabilecek kapasitede.
Sonuç olarak dünkü %2 lik hareketin bile nedeni belli oldu. Boşuna satmışız galiba yedek akçeleri. İnşallah bugün çok daha güzel bir gün olur. Bol kazançlar herkese.:ok:
Bugün sanırım durum baya ümit verici.Ben artık 1 üstü oyna devam ederiz diyorum.Kuruşlu fiyatlar artık çok uzun süre bu kağıtda görülemez.
Her gün 2 kademe çıksın yeter. Böyle böyle günlük trade işleri de son bulmuş olur düzenli bir trende oturur kağıt. KDV indirimleri hele de bizimkiler gibi satışını yapmış ama faturası kesilmemiş (yıl sonunda bu rakam 912 milyon Tl idi) şirketler için ballı kaymak oldu. Yuvarlak hesap % 10 desen kafadan 90 küsur milyon ilave para cepte. Rabbim verdikçe veriyor...:)
Yahu bu kiler biraderler suyun başında oturuyorlar,ne olsa ilk onların haberi oluyor.Bu faturaları geç teslim olayının kerameti de böylece belli oldu.Yahu böyle şirket olur mu resmen insider trading in allahı oluyor da burası türkiye :)))))))))
O değil de adamları günlük trade işinden soğuttunuz ya arkadaşlar size helal olsun:))))))))))
Marja bak,tüm gün 0.97 0.98 ,buyur isteyen trade etsin olayına döndürdüler
Sn tahminci gidişat nasıl,sizin fikriniz nedir,gene aşağı döndürürler mi sizce
Sn şekerli aman ha ana lotları satmayın,siz demirbaşlardansınız,kimle muhabbet edeceğiz sonra.Zaten 690 milyon lot olan kağıdın topiğinde topu topu on kişi ya varız ya yokuz.Anlıyana bunda çok hikmetler var ya neyse:))))))
Valla bu aralar bankalara dadandım. geçen haftaki zararı çıkardım. Kalıcı olarak portföyümün %30-40 ını % 15-17 olarak bekletiyorum. Zaten faizde %17 ile 32 günlük vade yapıyordum. Bişi kalmıyor, Bankalar bu sene karını 2-3 kat arttıracak diyor bazı ustalar, herhalde faizden fazla kazandırır. %17 yi bulursam arkama bile bakmam. Bunda aynı düşüncedeydim ancak alsatlarla zararı azaltmaktan başka bir kazanç olmadı, o yüzden klgyo benim için toprağa bakıyor şöyle %5-6 yapsın hiç arkama bakmam gömer giderim.:cool::whistling:
Kağıt çok sıkıştı çok:)))))))
İşte bunlar hep açgözlülükten:)))))))))) Gordon gekko nun meşhur tiradı vardı ya o misal,açgözlülük iyi bir şeydir diyordu filmde allahın çakalı.Aslında hiç de iyi bir şey değil.Allah fazlasını versin zaten şirket olarak dünyanın parasını kazanıyorsunuz bir de burda milleti yolma peşinde olmayın ya nedir yani.
Yahu ben ev alacak olsam misal 5 milyona iki artı bir satıyorlar asla almam.Gelirim burdan 5 milyon lot kağıt alırım,kiraya çıkarım her ay kiram kadar lotu satar kirada oturuurum,eminim beş yıl sonra o lotlar bana üç tane ev alır.
Grafik çok güzel, şıkır şıkır. Ortalamalar civarındayız. Burayı güzel bir hacim yeşil uzun bir dikme ile geçerse hareket hızlanır. YTD
#KLGYO #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...03291727328643
Sn. Hkm, bugün işlem hacmi tam bir hayal kırıklığı oldu, daha önceki öngörüme paralel olarak A1 Capital öğleden sonra satışa geçti, al gülüm ver gülüm.. en son 0.92 maliyetlilerimi 0.97 den satmıştım. 1 TL üzerinde yoğun satış gelir.. ancak 1.02 denemesi olabilir.. oradan büyük ihtimalle döner. Bana 0.94 ten hisselerimi geri iade etmeden 1.02 ye gitmez :) :) :).
Aceleye gerek yok, kağıda saldıran kimse yok.. ya kendi lotlarını alarak yükseltecekler ya da kendi lotlarını alarak yükseltecekler :) :) :).
Bedelliye katılan yatırımcı 1.25 e kadar kan içer kızılcık şerbeti içtim der. O fiyattan da A1 ve Bank Of almaz.. Bedelliye katılan yatırımcı kol bacak kesene kadar hissenin üzerindeki baskı kolay kolay kalkmaz. YTD
Hayırlısı artık,bakalım neler olacak.Bilanço 30 nisanda.
https://i.hizliresim.com/9gtcqnd.PNG
*
2 iş günü sonra ilk çeyrek bilanço netleşecek. Referans Bahçeşehir'de teslimatlar son hız, bakalım bunun ne kadarı bilançoya girecek göreceğiz. Sahadan aldığım bilgiye göre (izahnamede de var bu not) zaten en son tarih 30 Haziran. Bu arada Referans Beylikdüzü hemen sonrasında da Beşiktaş Abbasağa lansmanı gerçekleşecek. Şirketin de dediği gibi bu yıl rekorlar yılı olacak, net...
Akşama doğru 98 den sattıklarımı 97 den alış yazdım ama vermediler, bakalım hayırlımı yapmışlar yoksa yarın 2 kademe daha gidecek mi:whistling: