[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Ben bu hafta
Alka
Gedik
Dohol
Isfin takip edecegim,saygılar,bol kazançlı bir hafta dilerim.
BoraksEczaneler de toz halinde satılan Boraks toz soda gibi kullanılıyor ve hastalığı iyileştirir bilginize
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
HDFGS toparlanma atak gelebilirmi
Ulaşa bakakaldik göz göre göre gitti alış fırsatı da vermişti digerlerinde saplantılı olmamak lazımmış.
Tukas tebrikler Mebes
Ben hisseyi siz teknik olarak beğendiğinizi soylediginizde 9 u geçerse gideceğini yazınca hisseye baktım sonra yazdım teşekkür size..
EUYO 1.83 hedefine doğru ilerliyor
Uluun bugün tavan yapmak üzere ancak burda hiç gündeme gelmedi
Euyo 1.83-1.94 bakalım gerçekleşecek mi? Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Tukaş için tebrikler arkadaşlar..
Uluun gibi her gün 10-20 hisse tavan yapıyor, hepsinin burada gündeme gelmesi veya tutturmak mümkün değil..
KENT VKFYO RTALB gibi hisseleri bulamadıktan sonra günlükçü olarak kalırız. Bu hisseleri teknik olarak gideceğini ve sürdürülebilirliğini analiz eden babayiğit :) borsacı olur.
Çelik Hocam; günlük ve haftalıktan ziyade böyle 3-5 ayda katlama olasılığı olan hisseleri analiz etseniz..
Böyle bir çalışma içindeydiniz ancak açıklamadınız..
3-5 aylık bizim borsa da öngörmek bence çok zor çok kırılgan siyasi yapımcı ekonomi var bence koşa vadeli hisseler değerlendirlmeli
Mebes dediğin gibi GOODY tekniği gayet iyi şimdiden tebrik ederim :) Tukaş gibi olur bu :) zamanı üç vakit :)
Hakan bey , goody uzun zamandır yatan fakat üretim, ihracat i hiç durmamış güzel bir sanayi üretimi yapan şirketimiz. Temettü verimi iyi sayılır. Zamanında bedelsiz vermiş. Her türlü güzel hareketleri yapmış bir şirket. Abd de ki fabrikasının piyasa değeri ile Turkiyedeki karşılaştırılırsa komik bir değere sahip olduğu görülecektir. Son haftalarda güzel alımların olması. Sirketin olması gereken yerlere en azından kavuşturacaktır. Diğer lastik ve benzeri üretim yapanlarla karşılaştırılınca çok ucuz olduğu görülecektir....
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lithium BMELK yarına kaldı tepkisi
ZararBu şirket zarar açıklamış önemli bir beklentisi yok ise ben hiç bir zaman paramı zarar eden bir şirkete yatirmam isterse fizan a gitsin. Bence düşme ihtimali daha yüksek
Altın 1970 te patinaj cekiyo gücü tükenip aşağı cakarlarmı yine..1870 e kadar
Beyler borsamızın hali hiç iç açıcı gelmiyor bana şirketlerin durumu genel olarak pek iyi değil bu ortamda Bist in yukselmesini beklemekte hayal kurmak gibi bisey... Sanki 85000 e tekrar gidip ikili dip yapacakmışız gibi geliyor bana.. o yüzden yüzde yüz hisse olan portfoyümü yüzde 30-40 indireceğim oda tabiki hisse bazlı ayrisabilecek hisseler. İnşallah 1000 altına düşmeyin herkese bol kazançlar.. okumaya devam edeceğim burayı..
Borsalar, özellikle de bizim borsamız sürekli çalkantılıdır..
bu çalkantılarda kar edililebilir mi? Tabi ki edilebilir..
Doğru seçimler yapabilirsek, rölanti yükseliş zamanlarından çok daha fazla kar edilebilir...
Nakite geçerken veya hisse değiştirirken genelde piyasa ters köşe yapar.. daha sakin ve sabırlı hareket etmeli...
yine borsayı cökerticeksiniz :)
herkes endexste obo görmüş demekki cakılacağız :)ben bu kadar acık ve net görülen oboyu gercekci bulamıyorum herkes obo görüyorsa ben tersini görüyorum
1060destek 1040 kale yıkılırmı sanmıyorum izlicez görücez korkan ekranı kapatabilir YTD
Ben artık ralli tarafındayım borsayı cökerten cökertsin :):):)
Birkaç günlük hisse paylaşmayı düşünüyorum
Hayırlı geceler Hocam. Ereğli için stopum 8.71 nedersiniz. MTRYO bugün Macd dahada güzelleşti. Hocam bu mtryo önemli direncimiz ne olmalı? Allah sizden razı olsun değerli güzel insan.
Ansgr.yaprk. Ve vakko ytd bol kazançlar
Rtalp glryh gibi hisselerin calışmasını sürdürüyorum aslında hazır iniş cıkışlarına dayanamayabilirsiniz
Çelik hocam AFYON için yorumun nedir?
Daha önce kumbara hisseler söylemiştim şimdi batak hatta borç karşılığı hisse anlaşması yapmaya calışıyorlar ygyo.yyapı. Gibi pegyo .olmip gibi cemaş battı öldü bitti denen şirketler burva gecen sene aralıkta 1.55 ti şimdi uçtu gitti 90 tl gördü o dönemde batak bir şirketti :)