gladyatörlerimiz arenada eşleşiyorlar. canlı ve camlı günler yakın olabilir.
hatta XU50 ye tekrar aday olabilir.
hayırlısı inşallah.
bol kazanç ortaklar.
Ayrıca, bilgilendirmelerin için çok teşekkür ederim.
Printable View
Ve yıllık dibine geldi. Yok tahsisli yok fon yok Venezuela... Gerçek malesef şu, hissede hiç kimse karda değil. Umarım uzun sürmez esaret
Dün 700 bin lot alan ahlatçı 450 binini geri verdi
Yaklaşık 700 bin tl zararda
A1 de 4 milyonla açtı 2 milyona indi
Tera 2 mikyonu bitirdi
Takip ettiklerim info 3,7 mio lot
A1 2,1 mio lot
Bunların bu miktarda satışları bitince birkaç lot da ben alırım devamı da gelebilir tabiki
Yatırım tavsiyesi değildr
Çılgın olmak lazım zaten buraya yatırım için
Hacim zirve
16,03
15 dk ters bayrak oluşmuş 16 altı 1 tl ye yakın daha düşebilir gibi duruyor ben ama 2000 tane 16 dan ekledim risk aldım
Bofa -600 bin lottayken almaya başladı 16,02
Normalde bu tahta bu satışın 1/10 nunu bile kaldıramayacakken ne verseler alınıyor
Birileri çok sağlam destk atıyor
Bunu da değerlendirenler vardır elbet
Bu fonlar 15,35 den aldı. Parayı birkaç gün önce yatırdılar desek. 7-10 gün içinde % 6-7 kazanç için mi bu işe girdiler. Kurum bazında ne kadarlık bölümünü bugün elden çıkardılar acaba?
Bir de bu malları bugün kim/kimler neden aldı? Satanların beklentisi ne? Alanların beklentileri ne? Deli sorular.
Ama eğlenceli aslında.
ODAS da nakit ihtiyacını mı karşılamış oldu bu satışla.
hayaller ve düşen bıçak teorisi..
ve giren şemsiye diyalektigi..mal dağıtılırken taban yapılmaz, adamlar birde tahtada arz ettiler..ben kapattım dükkanı sabah..
95'li yıllar: bedelli açıklayan ,patron satışı olan ,ortak satışı olan hissede kimse kalmazdı ..şimdi ise tahtalar patronların fonlanmasına çalışıyor..
eski çam bardaklar bile kalmadı.
şimdi robot denilen bir varlık
hisli ve duygusal yaratılmış,
hücre sistemli varlıkları oymak,
onlardan bardak yapmak için görevlendirilmiş.
etrafımızda OYMACI robotlar olduğunu unutmayın.
15,70 e gelirse almaya devam. en son 16,10 dan almıştım
Bursa = Mardin 16.47 sanırım 1- 1.5 ay önce yazdım ve belki bir iğne atar diye düşünmüştüm.. bu çuvaldız batırıyor..:kahkah:
sanırım Martta bir haftalık grafik atmıştım.. o grafiği israrla koruyorlar.. ya kapıyı kapatıp beni kötü dövecekler..:kahkah: yada ben onları... kısmet...:kahkah:
Ben hayatımda bu kadar oyunun döndüğü bir tahta görmedim. Yüklü alım yapayım demiştim Bedelsiz haberi sonrası Allah'tan almamışım. Bedelsiz, büyük ortak hisse alımı, fonlar hisse satımı, ne ararsan var. Bu tahtada KY'nin yapabileceği hiçbir şey yok. Geleni geçeni tokatlamak üzerine kurulmuş düzen gibi bir şey.
93 milyon lotu göstere göstere, kanırta kanırta tahtada verecekler gibi...
Maliyetleri 15,35...
İnfo Yatırım 44 milyon lot sattı şu ana kadar...
burada gösterilenlere inanıyorsa. fonlar 15,35 alacak 15,70 ten verecek. Buna inan kimse hisse almasın. hatta buralarda boşuna vakit kaybetmesin.
Al sonra ödersin modunda mal veriyorlar.Düşünme paranın ne önemi var.diyorlar.Hatta bir alana bir bedava
diyecekler diye korkuyorum Bu adamların hayatı yalan dolan.İşin içine fonları da eklediler çık çıkabilirsen işin içinden.
21.75 den kullanılan tahsisili sermaye arttırımından alınan dünya kadar mal nasıl olursa 15.35 den satılabilir.Koç kağıtlarından başka
kağıt almamaya yemin etmeme az kaldı.
40 milyon hisseyi kim aldı.birisi oluk gibi 30 saniyede4 miyon hisse satıyor. karşıdakide 5 milyon hisseyi 2 dakikakada alıyor. ikiside birbirini iyi bulmuş di mi? ne bu bunun adı ne?benim burada öğreneceğim inanacağım bir şey yok. onların yaptığını yapıyorum. ne yaptıklarını biliyorum. burada yazdımç öğrenmek istiyorsan oku. daaa alakası yok. senin burada oluşun ve hesabın farklı.ya bilerek yada bilmeyerek buralardasın
15,86 kritik... Altında kapanış olmasa güzel olur...
İnfo 46,472 m. lot sattı...
Tahta nette -20,817 m. lot...
15,70 den benimkilerde gelmiş.
Bu akşam bilanço gelecek ve kötü gelecek diye düşünmeye başladım.
Bu hareket sanki onu gösteriyor.
Senden önce de biz buradaydik sürekli umut pompaliyorsun sonuç ortada. Senin niyetin belirsiz. Gerçekleri diyen insanları da küstürdun. Boş yapıyorsun açıkçası. Aldım sattim afedersin çok da seyimizde nerden aldigin sattigin. Fonun bu hisseyi alacagina inanacak kadar da şaşkınsin. Şu endekste para kaybeden üç beş kişiyiz. Geçmiş olsun. Her şey negatifken acısını yazana da ima edersen karsiligini alirsin
ben buraya geldiğimde, senin yazılarını görüyordum. yazıların orada duruyor.sizin aranıza girmedim. yazmadımda. o arkadaşı küstürdün. ve gidiyorum dedi ve gitti. o gittikten sonra yazmaya başladım. ve o na gitmemesini söyledim.çünkü gerçek bilgiler yazıyordu. ben burada kimseye umut vermedim. umut verdiğim bir tek cümlem yok. 200,000 lot CANTE VAR.bölündükten sonra 2 miyona tamamlıyacağım. bu lafım sansa değil. senin üstünden o biliyor kendini. eğer borsada para kaybediyorsan. kendine başka iş bulacaksın. yada 1 sene bekleyeceksin. enflasyon bile seni kar a geçirir. bunuda bilmiyorsan git bildiğin işi yap. sağa sola sarkma
temel ve takas konusunda bir paylaşımda bulunamayacağım. sn Hissedarxd bu konunun yakın takipçisiydi oda bu senetten bıktı ayrıldı..15.86 haftalıkta dikkat çekici bir destekti ve kötü kırıldı..artık, eldeki az miktar ile takipte olacağım.. 16.16 soluk alacağı seviye olsa da güvenli bölge 16.56 ve üzeri.. Mart ayından bu yana gelen bir sıkışma var ama yön konusu halen belli değil.. kahve rengin 2 mürdüm renk arasında kalması şimdilik bu sıkışmanın devam ettiği yönünde...ancak her yöne kırılabilir..
https://i.hizliresim.com/1jm6qq1.png
evet küsüp giden Hissedarxd isimli arkadaştı. cante 15,60 a değdi. ortada cante diye gayrimenkulu, makina, techizatı olan. modrnizsyondan geçmiş, yenilenmiş ve borcu olmayan bir yapı var. şu haliyle bile reel değeri, güncel fiyatından yukarıda. eğer yatırım için alınıyorsa 20 tl nin altı bedavadır. bunun dışındaki düşünceler benim ilgi alanıma hiç bir zaman girmez. çok testere yapan bir hisse olduğu için buradayım. her gün para kazanmak için buradayım. sonuç olarak profesyonelim.
Adamlar şaka gerçek halka ırz yaptılar kısacası
93 milyon lot daha dolaşıma sokuldu...