Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Ben hayatımda bu kadar oyunun döndüğü bir tahta görmedim. Yüklü alım yapayım demiştim Bedelsiz haberi sonrası Allah'tan almamışım. Bedelsiz, büyük ortak hisse alımı, fonlar hisse satımı, ne ararsan var. Bu tahtada KY'nin yapabileceği hiçbir şey yok. Geleni geçeni tokatlamak üzerine kurulmuş düzen gibi bir şey.
93 milyon lotu göstere göstere, kanırta kanırta tahtada verecekler gibi...
Maliyetleri 15,35...
1) Yazılarım, analizlerim yatırım tavsiyesi değildir ve hiçbir şekilde öyle algılanmamalıdır !...2) Teknik içerikli forumları SANAL KAHVEHANE'ye çevirenleri kınıyorum ve bu forumların birgün amacına uygun bir şekilde kullanılmasını umuyorum...
İnfo Yatırım 44 milyon lot sattı şu ana kadar...
1) Yazılarım, analizlerim yatırım tavsiyesi değildir ve hiçbir şekilde öyle algılanmamalıdır !...2) Teknik içerikli forumları SANAL KAHVEHANE'ye çevirenleri kınıyorum ve bu forumların birgün amacına uygun bir şekilde kullanılmasını umuyorum...
burada gösterilenlere inanıyorsa. fonlar 15,35 alacak 15,70 ten verecek. Buna inan kimse hisse almasın. hatta buralarda boşuna vakit kaybetmesin.
Yer İmleri