Sayfa 418/529 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518 ... SonSon
Arama sonucu : 4226 madde; 3,337 - 3,344 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    aşağıda 15.86 var..
    üstad al dedin aldık.. şimdi bunlar kapattık dükkanı dağılın derlerse ne yapacağız..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    üstad al dedin aldık.. şimdi bunlar kapattık dükkanı dağılın derlerse ne yapacağız..
    Aman hocam dikkat.
    Ben bugün 16,42’den aldım.
    İyi mi yaptım henüz belli değil.
    [emoji23]
    Ama eğlenceli.
    [emoji23]

15,80 an itibarıyla

3.  Alıntı Originally Posted by Vesper Yazıyı Oku
    İşlemlerin karşılıklı olabileceği ihtimali yok mu sence ?
    Doğrudur tabiki olabilir.
    Bu arada bofa alımı kesti yine -600 bin
    Geçen 16,50 den malını kaptırdı dediğim şeker reis geldi, geri koyuyor.
    Uzun zamandır böyle birşey görmemiştim

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Aman hocam dikkat.
    Ben bugün 16,42’den aldım.
    [emoji23]
    Bursa = Mardin 16.47 sanırım 1- 1.5 ay önce yazdım ve belki bir iğne atar diye düşünmüştüm.. bu çuvaldız batırıyor..
    sanırım Martta bir haftalık grafik atmıştım.. o grafiği israrla koruyorlar.. ya kapıyı kapatıp beni kötü dövecekler.. yada ben onları... kısmet...
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Ben hayatımda bu kadar oyunun döndüğü bir tahta görmedim. Yüklü alım yapayım demiştim Bedelsiz haberi sonrası Allah'tan almamışım. Bedelsiz, büyük ortak hisse alımı, fonlar hisse satımı, ne ararsan var. Bu tahtada KY'nin yapabileceği hiçbir şey yok. Geleni geçeni tokatlamak üzerine kurulmuş düzen gibi bir şey.

93 milyon lotu göstere göstere, kanırta kanırta tahtada verecekler gibi...
    Maliyetleri 15,35...
    1) Yazılarım, analizlerim yatırım tavsiyesi değildir ve hiçbir şekilde öyle algılanmamalıdır !...2) Teknik içerikli forumları SANAL KAHVEHANE'ye çevirenleri kınıyorum ve bu forumların birgün amacına uygun bir şekilde kullanılmasını umuyorum...

İnfo Yatırım 44 milyon lot sattı şu ana kadar...
    1) Yazılarım, analizlerim yatırım tavsiyesi değildir ve hiçbir şekilde öyle algılanmamalıdır !...2) Teknik içerikli forumları SANAL KAHVEHANE'ye çevirenleri kınıyorum ve bu forumların birgün amacına uygun bir şekilde kullanılmasını umuyorum...

burada gösterilenlere inanıyorsa. fonlar 15,35 alacak 15,70 ten verecek. Buna inan kimse hisse almasın. hatta buralarda boşuna vakit kaybetmesin.

Sayfa 418/529 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •