Borsalarda DELTA formasyonu mevcut , bakalım bu dünyadaki maceramız nasıl bitecek.
kolay gelsin.
Printable View
Borsalarda DELTA formasyonu mevcut , bakalım bu dünyadaki maceramız nasıl bitecek.
kolay gelsin.
400 500 tepki gelirse bayrama shortta giricem. Dönüşün en az 10 bin shortta altın vuruş imkanı olacağını düşünüyorum
sözde yerli ve milli hükümet tarafından afganistan ve israil ve ayrıca s400 gibi konularda abd'ye verilen tavizler ile gerilimin ve usd üzerindeki baskının hafiflediği düşünülüyor.. buna benzer yorumlar da okudum..
yurt dışı toparlamazsa ağustos ayında 1300 altına ineriz.........ytd
içinde olmadığın hatta ön yargı ile baktığın bir alanda nasıl bu kadar güvenle GERDEK DIŞI konusursun.Her noktası defalarca incelenen 100.000 açıklaması (tefsiri) olandan bahsediyoruz.
Bilmedigi konuyu mutlak emin olarak zıttını savunmak...
Kuranın gerçekçiliğini kabul ettiğinde tamamen boşa düşecek olan incil ve tebaasının söylediğini mı temel referans kabul edeceğiz.
Incil,kuran dan biri doğruysa diğeri yanlıştır.
neyse AĞA,.....bu işler 1400 yıldır devam eder.Herkesin kendine göre argümanı var.
ama en kötü ihtimalle PASCAL KUMARI mantıklıdır
Milliyetçi geçinenlerde afgan suri ırak iran lı kardeslerini izlesin agzı acık. Bu milletin sırtına yük milli güvenlik sorunu oldular artık. Bir kişinin hırsı yüzünden en iyi ben bilirim ben yönetirim derdi yüzünden.
Siyasetci olmasa cumhurbaskanı şuan ne iş yapıyor olurdu. Bu soruyu 85 milyon kendine sorsun.
Bence kendi dükkanını acmıs esnaflık yapıyor olabilirdi. Veya 4 yıl calıstıgı iett de işçi olarak biryerlerde sigortalı calısıyor olabilirdi. Bu özgüven türkiye cumhuriyetini ucuruma sürükledi malesef.
ayıcıklarım coştunuz bayram arefesinde üzmeyin boğacıklarımı ortalayın biraz :halay::halay:
bir konunun neferi gibi konuşan ve kesin konuşan sensin.. kısa bir inceleme bile söylediklerinin temelsiz olduğunu göstermek için yeterli..incil ve kuran üzerinden doğruluk argumanı geliştirmen de aslında bu argumanları geliştiremeyecek durumda olduğunu net gösteriyor.. dünya teolojik argumanlarla dönmüyor. gerçekler başka yerlerde.. mesela bilimde, rasyonel düşüncede.. dogmalarda değil..
hacimsiz sığ piyasanın canına okumayı planlamışlar bugün..
Tūm müslümanların mübarek kurban bayramını tebrik eder,aileleriyle huzurlu,sağlıklı daha nice bayramlar görmelerini Allah'tan dilerim.
faizleri %25 yapmak zorunda kalırlarsa borsa ne ollur.. genel ekonominin gidişatında önemli şirketler, holdingler ve bankalar (kchol garan vb), bu anlamda faizle orantılı bir f/k değerlemesi yannsıtıyor şu anda.. %19 faize karşılık f/k 5-6 civarı.. ama faizleri %25 yapmak zorunda kalırlarsa (*) ne olur.. soru bu.. aynı mantık devam eder mi yoksa konjektür daha mı önemli olur..
(*) üfe-tüfe makası ve merkezin rezervleri problemi gibi nedenlerle..
135200 civarları günlük kapanışlarda destek seviyeleri ve buralardan tepki alımları geliyor..
4 aydır devam eden düzeltmenin bitmesini de herkese kaçış fırsatı vermeden çok hızlı bir şekilde olmasını öngörüyorum.. Spotta 125900/116800 seviyeleri görülecekse bu saatten sonra hareket bana göre çok kısa bi sürede olur.. Bunun sebebi yurtdışı da olabilir.. İç siyasette bi karışıklık herhangi bi şeyde
Bankof a teslim olunmuş grafik kontrolü işgal edilmişiz haberiniz yok görüntü o yönde.
İşsizlik- büyüme , bunun karşı bacağıda enflasyon- tl de değer kaybı. Eğer seçim haziran 2023 de olacaksa , en az 1 yıl öncesinden yine bol keseden ucuz kredi vermeye başlarlar. Tabii yine karşı bacağında hızla değer kaybeden bir TL olacaktır. Borsayıda suni hareketlerle, yüksek tutmak isteyebilirler
Bende bir yorum yapayım.
BORSA artik kimsenin umrunda degil, akışına bırakılmış...
ee günaydın..
aylardır böyle..
Ne gerçek alıcı nede gerçek satıcı var..
Kendi satışlarını çiziyor kendi alımlarına basıyor..
Nerede 5 sene evvelki viop topiği nerede bu topic..
3 milyarlık işlem hacmine çoğu zaman 40-50 milyon luk net alım-satım görüyoruz..
Endeks ağırlığı olan kağıtlar arasında pozisyon değiştirerek indiriyor çıkarıyor falan işte..
Borsaya etki eden 2 temel kuvvet var, yer çekimi ve global çekim.2 sininin bileşkesi ne olur?
6 aydır dayak yiyen ky. özellikle yeni gelen yatırımcı resmen işkence çekiyor.
Havlu attıklarında dipler belli olur.
genelde düşüşler de sert düşüş ve oradan gelen çekiçle son darbe vurulur.
Kriptolarda durgun gelişmekte olan piyasalar da..
Pariteler de sıradanlaştı..
Soru şu hangi sıra da gerçekleşecek..
Zamamsallığı kimse bilemeyecek..
Oluşan furya da gene kimse inanmayacak şuan ayı piyasasında tepki beklediğimiz gibi..
Boğa da da düşüş bekleniyor idi..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4 aydır aynı şeyi ifade ediyorum..sp500 de hedef 4300/500
bu aralığın üzerini beklemiyorum. 4398 görmüşüz...biraz daha gider mi %2 kadar yoksa buradan döner mi?
kafamda ki soru şu: sp500 yani global de düzeltme eninde sonunda olmalı..%15-20 kadar...
tamam biz çok ucuzuz ama onlardaki düşüş olursa biz ne kadar dayanabiliriz ki?
selam, tcmb euro yıl sonu beklentisi kaç idi ?
iyi bayramlar herkese.
Merakımdan soruyorum;7 günlük tatile vob da LONG girecek olan var mı?
hedge vs. değil..yalın LONG
Bank of basıyor stoplossculara seans sonu verdiklerini alır hergun keriz bitmiyor
Adamlar kendi borsasını , kendi dolar dünyasını ,kendi inşaat dünyasını , kendi adalet dünyasını , kendi liyakat dünyasını kurdu .
peki bunlar olurken muhalefet nerede idi.
Bu yüzden burada siyaset ile ilgili boş muhabbetler döndüğünde gülüp geçiyorum , takım tutar gibi parti tutuluyor bizim ülkemizde ,
Karşımızdaki oyuncular belli yabancı bunu gördüğü için buraya girmiyor .
Yarınki müjde ne olacak sizce?
Rumların taşınmazlarının da olduğu maraş'ın merkezinin de yerleşime açılması veya daha düşük bir ihtimal KKTC'nin ilhak edilmesi yönünde girişimler olabilir mi?
Dünya tarafından herşeye rağmen de-facto kabullenilmiş KKTC isminin değiştirilerek -özelllikle adanın sahipliği hususunda- yeni bir tartışma ortamı açma?
Çayımızı çekirdeğimiz aldık bekliyoruz bakalım. :kahkah: :drunk:
bütün kağıtlar destekte siz neyin düşüşünü konuşuyorsunuz. 10 gün önce konuşacaktınız efendiler :) şimdi asıl soru long olalım mı destek çalışır mı yoksa izle gör mü yapalım :)
ben mi? bugün borsanın açık olduğunu unutmuşum. haftaya bakarız.
Özl den 1 haftadır dolar ve altın soran dostlar ,
daha önce yazdığım gibi Agustos da 2 sinede kademeli alışlar yapıcam.
Erdoğan'dan gençlere: Ben de sizlerle beraber fetih rüyaları görüyorum
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/e...um-463753h.htm
Reis'den ilhak bekliyorum :halay: :halay:
Ama yetmez, Irak ve Suriyeyi de isteriz :kahkah:
https://www.youtube.com/watch?v=btwXJdm57gA
https://www.youtube.com/watch?v=eUsOSFKjYWM
Arkadaşlar şaka bir yana bu konu son dönemde gündeme çok geldi... olur mu olur sonra ne olur bilinmez
dolar 10 tl olursa bir sıfır atarsak, 1tl =1 dolar olur.:)
yoksa müjde bu mu?
aman abi, GÖNÜLLERİ FETHEDELİM...:)
Gaza gelmeyelim.Başka fetih istemez.
Ona bakarsan arjantinde %10 undan işlem yapıyor. Suriyede heryer bedava git al. Hergün ülkende afgan suriler doldurursan ve her biri gayet rahatsa suç işleme özgürlüğü olduguna kanaat getirmişse değil 2.5milyar dolar 250 milyon dolarda olsa kımse yanasmaz böyle.
Hayatnda karınca ezmeyen insanlar kendı güvenliği için daha dikkatli hatta korunmak için silah bile bulundurmayı düşünür oldu.
Kıbrıs müjdesi tam bir kapalı kutu.
Yine de ilginç ama. şiddeti artacak Caatsa ve olası ambargo riskine rağmen nispeten iyi duruş değil mi şimdi bu Bist 'de?
Asels hem pozisyonlanma hem duruş açısından dikkat çekiyor...
Bayram dönüşü bakmak lazım gibi...