Çarşamba (14 temmuz) da yaptığım hisse satışı 26 temmuz günü takası gerçekleşecek miş..
Maşallah maşallahh..
Ayda yüzde 1.5 net faizin olduğu bi ortamda 12 gün paran dönmüyor..
Çarşamba (14 temmuz) da yaptığım hisse satışı 26 temmuz günü takası gerçekleşecek miş..
Maşallah maşallahh..
Ayda yüzde 1.5 net faizin olduğu bi ortamda 12 gün paran dönmüyor..
ağalar demir tozumu yesin ...
dolar 8.58.
8.80 de temmuz opsiyon pozları açtım call long..8.80 üzeri olursa temmuz vade sonunda karlı hale geçecek (opsiyon primi kadar fazla olması lazım)..
prim ödemeyi pek sevmem ama arada tatil uzun olduğu için riski bu şekilde azaltmaya çalıştım. zararım ödediğim prim kadar..isterse dolar 7 tl olsun dönüşte..aşağı yönde risk yok..yukarı yön ise potansiyel kar bölgesi..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Buralardan tepebilir..
OMAHALI
ne tür araştırmalar mesela..
doğru olan ne..temel ahlak prensipleri mi..
ilk defa kutsal metinlerde ortaya çıkan bir şey değil bu..
metinlerin kritk incelemeleri islam dünyasında yok, esasen bu araştırmalar batılılarda var, incil sonrasında aynı şeyi islam'ın kutsal metni için de yaptılar..ve ortaya çıkan şey islam dünyasındaki anlatıdan çok farklı..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
yurtdışı düzgün olsa tam long yeri derdim. bir de kıbrıstan ne haber gelecek acaba?
audentes Fortuna iuvat
Hayırlı bayramlar , hayırlı tatiller.
Yer İmleri