Ama bugün kırmızı olan yarın fırlayadabilir :) malum eldeki para ile her gün birini alıp diğerini satıyorlar
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
O konuda sıkıntı yok, yeşil olan daha çok fırlıyor... Kaç kere denedim
Genelde alırken kendi sevdiği kaatları alıyorlar, satarken genelini satıyorlar
ve böylelikle uzun vadede kendi kaatları katlanıyor ama ucuz kalmış tahtalar sürünüyor.
Mesela bir ekgyo yada ne biliyim bir Halkbank yıllar geçse de aynı yerde
Başarılı bir fon yöneticisi TV'deydi, hayatımın en zor dönemi gerçekten ne olacağını bilmiyoruz, tüm fon yöneticileri için de en sıkıntılı zamandır diyordu.
Vatandaşa kur korumalı sistem getirdiler, sonra şirketleri de ilave ettiler ama fonları henüz dahil etmediler onlara madem para işletmeyi biliyorsunuz gösterin hünerinizi dediler muhtemelen. Fon kesintisi, sttopaj vs'den sonra aynı risk ile daha fazla kazanmaları normal şartlarda çok zor.
bir ara kar +30.000tl. di...tamam dedim; barajın kapakları açıldı.
Ama meğer ki pala benimle oynuyormuş.Derken -10.000 zararla kapandık.işte bu strestli işe vob diyorlar..
Umarım yabancıya gitmemiştir
https://i.hizliresim.com/5ddn4o9.PNG
dün -30.000 aps olunca ve diğerlerine bakınca pozisyonuma çok güvenmiştim
Senaryo : 3 (ana senaryo) Fiyat : Yukarı , APS : Azalıyor , Etki : Olumludan olumsuza Piyasa :
Eski ayılar, istemeyerek pozisyon kapatan (satan) eski boğalardan agresif alım yaparak pozisyon kapatıyorlar*
An itibariyle saatlik ve 15 daklık sistemler al da..
İşin sırrını çözdüm, daha yeni yeni para katlamayı öğrendim.
Çok basit kurallar var aslında
1.hergün işlem yapmıycan
2.endekis dipleyip tepki yapacağını anladığın an, ilk çıkanlara atlıycan
3.endekis düşerken hisse almıycan
4.viobda asla şort giymiycen,çoğunlukla long flat takılcan
5.şelale başladığı an, şortta değilsen tepkiye lönk açmıycan, bi dibini görsün. Pinpon topu gibi zıplar ken lönklüycen
6.şort demek palanın mazutu demek, bunu ekranın köşesine asıp sürekli gözönünde tutucan
7.hisseye aşık olmuycan,
8.duygusuz olucan, bir aç köpek gibi tek lot bile zararına poz. kapatmıycan
9.palanın en kızdığı şey elini belli etmiycen
10.borsada fırsatlar hiç bitmez. bunu unutmuycan.
Akşam bakalım kasadaki ceton bugün artmış mı yoksa eksilmiş mi diye
Dünkü durum bence buna uygun değil.
Öğlene kadar aşağıya indiler sonra ciddi yukarı aldılar.
O nedenle
Ben dünkü kapamayı yukarı dönüş olarak algıladım.
Ama Bugün daha iyi olmalı idi SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasada bir rahatsızlık kesin var.
Bakalım hayırlı ile neler olacak.
Çok daha iyi yerlerde olmalı idi
Yurt dışı mı bozacak
Savaşmı çıkacak
Bi terslik olacak.
Bizim pala önceden satarak hazırlık yaptı.
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bazı minik tüyolar veriyim..
Evde gündüz kombiyi en az 3 4 saat kapatıp evi havalandırın,tv ps yada telefonu fişten takılı bırakmayın,mümkünse modemide kapatın çünkü
Wiwili olanlar radyasyon yayıyor,
Beyaz eşyalar invertor olması degistirirken,
Evde en fazla elektirigi isitici süpürge derin dondurucu harcar,
Bizde 5 kişiyiz 390 geldi,
Önerilerini genelde beğendim. Üzerinde düşünüp gerekçeler ve örnekler ile geliştirip kitap haline getirilebilir.
Borsanın değişik bir caizbesi var ve çift taraflı bir masa, sürekili masada taraf değiştirebilmek gerekiyor ya da kişi kendi psikolojisine uygun bir format geliştirmeli. Belki 8-10 temel format vardır, kişinin psikolojisi, bilgisi, maddi durumu, vadesi, hedefi ve ilgilendiği yatırım/trade aracı ile uyumlu formatlar olduğuna inanıyorum. Bir yerde uymsuzluk olunca kazanmak tamamen şansa kalıyor. Mesela EKGYO ile gün içi oynarsan komisyona para gider, hareketlendiği zaman da terste kalma ihtimalin olabilir. Her formatta ters örnekler ile neyin neden olmadığı çıkarılabilir tabi o arada ömür biter.
Şimdi fon alırken test yapıyorlar ama üstün körü sorular ve cevap seçenekleri var. Fonlara daha detaylı disiplin ve kontrol gelse yatırım için daha iyi olabilir ama ülkede kimseye güvenilmiyor. Frontçu diye uluslararası tabir bile var, bir de adamın kendi parası değil çok da gece gündüz kafa yoracak adam kendi parasını işletiyordur.
Vakit geçrmek ve hobi niyetine yapılınca da çok konsantre olunamıyor ve disiplin bir yerde kopuyor.
Hanıma da bulaşıkları, çamaşırı yıkatabilirsen [emoji2957]SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn Deniz hocanın yazısından alıntı;
"Fed varlık alımlarını azaltırken ve Mart başında bitirirmeye hazırlanırken ABD Hazinesi bu haftadan itibaren borçlanmada gaza basıyor. Perşembe günü gelecek enflasyon verisinden önce, ABD Hazinesinin bugünkü ilk sınavında"
Bakalım nasıl talep olacak
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başkanın yazdigini yapan evden kovulur
Demedi demeyin:he:
Şaka bir tarafa sadece ben bu şekilde tasarruf ediyorum,ondan paylaştım..
goool. gol lan allahıma kitabıma gol :kahkah:
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1000501
iş bankası 38 milyar piyasa değeri, yıllıkta 13,5 milyar kar.
karı ikiye katlamış.
benzıne 75 kr guncelleme:halay:
Ne yaptı bu millet size
Hergün zammı olur
Benzine yine zam
Eski değil çok eski TÜrkiyede bile böyle bir dönem yoktu
Yarasa A K partisi yapa
Oy verdiler. Yaptıkları bu. Hala da savunuyorlar. Memnun iseler ki 1.parti olduklarına göre memnunlar, zamdan da rahatsızlık olmaması lazım.
Askıda ekmek alıp karın doyurulabilinir, şebeke suyu içip ekmek midede şişirilebilinir, tatlı olarak ışıltılı gözlere bakılıp keyif alınabilinir....
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2021 yılında ne oldu da bu bankalar bu paraları kazandılar. ki geçen sene herkes ağlıyordu.
bilançolar TL doldu. ohooo bu endeks düşmez ağalar.
Yarın işc nin günü olur gibime geliyor, hacim rekoru kıracak mı bakalım
Uzun masanın kısa cevabı :)
Kremlin : "Fransa ile anlaşma yapamayız, NATO'nun lideri değil"
https://parafesor.net/kremlinden-fra...gil-08-02-2022
Masadan bahsetmemiş :)
Macron, Putin ile görüşmeyi değerlendirdi
https://parafesor.net/macron-putin-i...rdi-08-02-2022
Gün var gün vaaar..
Black Day mesela
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kar beklentisi neydi isctr de ?
4.5-5 milyar gelen 6.467SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.