bddk bankaların kendilerine borçlu şirketlere ortak olmalarının önünü açtı fakat bunun tek başına yeterli olabileceğini bende düşünmüyorum, bu düşüş papazın da kapıda olmasından kaynaklanabilir, yani yarın salıverilebilir.
Printable View
DİK DUR EĞİLME
Beyaz Saray sözcüsü Sarah Sanders, konuyla ile ilgili yaptığı açıklamada, "TÜRK BÜYÜKELÇİNİN İSTEĞİYLE, Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton ve Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç Beyaz Saray'da bir araya geldi. İkili Rahip Brunson krizini ve ABD-Türkiye ilişkilerini değerlendirdi" ifadelerini kullandı.
1 HAFTA ÖNCE
5'e 10 kala, Brunson için, ABD ile temaslara başlandığı haberi geçilmiş, fos çıkınca USD 5'ten 7'ye fırlamıştı.
ŞİMDİ
İster alttan alma deyin, ister Putin'den dilenen özürün aynısı deyin, vaziyet ben ettim sen etme durumu.
İnşallah papazı verirler.
Bizde, fırsattan istifade, pozisyonsuz girdiğimiz ekonomik krizde, pozisyonumuzu alırız.
Oriyantal ustası bunlar..!!
Asena, Nesrin Topkapı
Bunların eline su dökemez.!!
6,31 de neler olacak bakalım
para gırısı yok
gösterge kaya gıbı kıpırdamıyor
25,66
diklenme dik dur deyiminin tersi, eğilip bükülürken şov için diklenmek :)
yalnız artık hem AB hem ABD nin daha fazla bu tarz şovlara sabrı kaldığını sanmıyorum. Bildiğin EUR/USD çakıldı reis atarlanırken, adamlar kendi bankacılık sistemleri için endişelenmeye başladılar... Kendi ayağına sıkıyor bay başkan artık.