Sayfa 84/1024 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 665 - 672 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by harakiri35 Yazıyı Oku
    papaza yarına kadar müddet verildiyse heralde yarın yolcudur abbas bağlasan durmaz. ondan şelale oldu bugün
    bddk bankaların kendilerine borçlu şirketlere ortak olmalarının önünü açtı fakat bunun tek başına yeterli olabileceğini bende düşünmüyorum, bu düşüş papazın da kapıda olmasından kaynaklanabilir, yani yarın salıverilebilir.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    DİK DUR EĞİLME

Beyaz Saray sözcüsü Sarah Sanders, konuyla ile ilgili yaptığı açıklamada, "TÜRK BÜYÜKELÇİNİN İSTEĞİYLE, Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton ve Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç Beyaz Saray'da bir araya geldi. İkili Rahip Brunson krizini ve ABD-Türkiye ilişkilerini değerlendirdi" ifadelerini kullandı.

1 HAFTA ÖNCE

5'e 10 kala, Brunson için, ABD ile temaslara başlandığı haberi geçilmiş, fos çıkınca USD 5'ten 7'ye fırlamıştı.

ŞİMDİ

İster alttan alma deyin, ister Putin'den dilenen özürün aynısı deyin, vaziyet ben ettim sen etme durumu.
    İnşallah papazı verirler.

Bizde, fırsattan istifade, pozisyonsuz girdiğimiz ekonomik krizde, pozisyonumuzu alırız.

Oriyantal ustası bunlar..!!
    Asena, Nesrin Topkapı
    Bunların eline su dökemez.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by izmut Yazıyı Oku
    DİK DUR EĞİLME

Beyaz Saray sözcüsü Sarah Sanders, konuyla ile ilgili yaptığı açıklamada, "TÜRK BÜYÜKELÇİNİN İSTEĞİYLE, Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton ve Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç Beyaz Saray'da bir araya geldi. İkili Rahip Brunson krizini ve ABD-Türkiye ilişkilerini değerlendirdi" ifadelerini kullandı.

1 HAFTA ÖNCE

5'e 10 kala, Brunson için, ABD ile temaslara başlandığı haberi geçilmiş, fos çıkınca USD 5'ten 7'ye fırlamıştı.

ŞİMDİ

İster alttan alma deyin, ister Putin'den dilenen özürün aynısı deyin, vaziyet ben ettim sen etme durumu.
    İnşallah papazı verirler.

Bizde, fırsattan istifade, pozisyonsuz girdiğimiz ekonomik krizde, pozisyonumuzu alırız.
    yorum güzel de "dik dur eğilme" olmamış , öyle dersek yine atarlanır reis, pozisyon alamazsınız ;)

5. 6,31 de neler olacak bakalım

6. para gırısı yok

gösterge kaya gıbı kıpırdamıyor

25,66

7.  Alıntı Originally Posted by kızılyıldız Yazıyı Oku
    para gırısı yok

gösterge kaya gıbı kıpırdamıyor

25,66
    25.83 şuan gösterge 6.42 den dolar alanlar, çok ciddi getiri elde edebilirler.. piyasa çok oynak , ne olacağı belli değil.

8.  Alıntı Originally Posted by cankan Yazıyı Oku
    yorum güzel de "dik dur eğilme" olmamış , öyle dersek yine atarlanır reis, pozisyon alamazsınız ;)
    diklenme dik dur deyiminin tersi, eğilip bükülürken şov için diklenmek

yalnız artık hem AB hem ABD nin daha fazla bu tarz şovlara sabrı kaldığını sanmıyorum. Bildiğin EUR/USD çakıldı reis atarlanırken, adamlar kendi bankacılık sistemleri için endişelenmeye başladılar... Kendi ayağına sıkıyor bay başkan artık.

Sayfa 84/1024 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •