Viop etkili olmus.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Viop etkili olmus.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gpg yi niye tutarsınız arkadaşlar, T+2 olmasına rağmen getiri çoğunlukla negatif.. Aldığınız riske rağmen böyle getirileri olan bir fonu taşımazdım şahsen.
https://resmim.net/f/FdjXgG.png
Bilakis, gayet istikrarlı bir fon. Uzun vadeli olarak portföyde bulunması gerektiğini düşünüyorum. % 5-10 arası iyidir mesela.
Yeni fon arayisindayim. Htt fonunun bir kismini satacaktim son anda hepsini verdim. Aslinda karsiliginda.altin fonu dusundum fakat o da yukari gitti. Nasil bir fon onerirsiniz forumdaslarim eib ilgimi cekiyor ayrica krf de göz kirpiyor. Ppf ler zaten ölmüş. Su an bir karar veremedim. Baska da olabilir. Syg.
Kısa kısa bazı göstergeleri yazayım
Göstergelere göre reel sektöre yönelik toparlanmanın ivme kazandığına görünüyor ancak geçen sene yaşanan krizi göz önüne alırsak yeterli değil ve sanayi ve imalat üretimi azalmaya devam ediyor buda üretimi ve işsizliği tetikliyor.
Gelelim üfe ye düşüş sürüyor, enflasyonda düşüşü ve doğal olarak tahvil düşüşü için güzel görünüyor.
Konut satışları artmaya devam etmiş tabi yapılan o kadar teşviklere rağmen yetersiz görünüyor.
Toplarlarsak kısa vadede düşüş yeri var tahvilin ancak uzun vadede pek görünmüyor bugünkü verilere göre.
Ufak bir araştırma ile bulabilirsiniz
Tablodaki terimleri araştırın ne anlama geldiğini öğrenin
ondan sonra yorumlamak kolay.
Sn newstr tesekkurler