Sayfa 83/1000 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 657 - 664 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Öncü göstergeleri yorumlamak konusunda hiçbir ekonomik bilgimiz yok üstat.sizin öngörünüz nedir

2.  Alıntı Originally Posted by Sulo Yazıyı Oku
    ((Bugünkü fiyat/önceki gün fiyat)-1) x 386.47
    Teşekkürler Sulo sonucu buldum.

3. Öncü göstergeleri nasıl yorumlayabiliriz? Teşekkürler

4. Gpg her zamanki gibi yine eksi getirmiş, tebrik etmek lazım.

5.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Gpg her zamanki gibi yine eksi getirmiş, tebrik etmek lazım.
    twitterda tepki var. aatacagim.diyen vs. bu arada garanti ppf getirisi çok düştü. okt alacagim yarin.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Bildiğimiz yani gördüğümüz fiyattan işlem yaptığımızda nasıl ki bir avantaj ya da dezavantaj yoksa bilmeden işlem yapmak da aynı çerçevede üstadım. Mevcut fiyattan alış ya da satış yapmış olmak doğru karar verildiği anlamına gelmez, hele de bizim gibi gayet volatil piyasalarda. Hepimizin şahit olduğu gibi 3-5 dakika içerisinde 1.000 puan aşağı ya da yukarı hareket edebilen bir piyasa burası. Ve hiç kimse en yukarıdan satıp en aşağıdan alma lüksüne sahip değil. Olsa zaten burada işi olmaz.
    Maydanozcu hocam,

Bunu demek istiyordum. Ben dun aldim bugun karda fiyat gosterir
    Hepsini satmak isterdim. Ama yarin fiyatina satiliyor. Yarın fiyati zarara gecirse ne olur?!! Yoksa ben anlamiyorum

7.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Maydanozcu hocam,

Bunu demek istiyordum. Ben dun aldim bugun karda fiyat gosterir
    Hepsini satmak isterdim. Ama yarin fiyatina satiliyor. Yarın fiyati zarara gecirse ne olur?!! Yoksa ben anlamiyorum
    Anlamsız görünüyor ama gayet anlamlı, başka nasıl olabilir ki ?

Fondaki varlıkların değeri gün içinde her an değişiyor ve piyasalar kapandıktan sonra fonun toplam değeri ve her payın değeri hesaplanıyor.

Sizin sabah verdiğiniz emir o akşam hesaplanan fiyat üzerinden ertesi gün gerçekleştiriliyor. Başka hangi fiyattan satılabilir ?

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Ben de merak ettim NewsTR arkadasim. Nereden aldin? Diger topikte mi paylasildi. Seni seviyoruz.
     Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Hangi site hocam bu,güzelmiş
    SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 83/1000 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •