Selamlar. Burada yazm olduum bilgi, yorum ve dnceler tavsiye ve yatrm danmanl kapsamnda deildir. Webster stad nerede diye sormayn, ite burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
10 yllk tahvil fiyatlar 12.84 e kadar dt.bu tahvilden daha ne kadar ekmek yeriz.kalan parayla htt ya mi girmeli yoksa tren kat m
Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardr. Ben hibir zaman umudumu yitirmedim. Mustafa Kemal Atatrk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gerekten faydal bir balk , ltfen baslik harici eyleri kafede paylaalm , rica ediyorum ..
Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardr. Ben hibir zaman umudumu yitirmedim. Mustafa Kemal Atatrk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sayn Cumhurbakan’nn hala srarla tek haneli faiz ve enflasyon sylemleri sebebiyle bir sre daha tahvil faizleri aa gelecek gibi dolaysyla borlanma aralar fonlar gzel olacak gibi duruyor, tabi bu benim dncem. Bu borlanma aralar fonlar iin k tutan, yol gsteren deerli paylamlar yapld burada, hepsi iin ok teekkr ediyorum. Bir de borsadaki canszln vade sonu (Ekim ay) olmasndan kaynaklandn dnyorum.
Ayrca,
MedwiG ve NewsTR’ nin dncelerine tamamen katlyorum, her mesaj geldiinde sayfaya bakyoruz ve ilgisiz, gereksiz mesajlar gerekten vakit alyor.
Tapatalk kullanarak iPhone araclyla gnderildi
Son dzenleme : Cannnnn; 31-10-2019 saat: 18:07.
Gsterge tahvilde geen hafta yaanan dler uzun vadeli tahvillere bugn yansd. Bu nedenle HTT'den dier gnlere nazaran daha iyi bir getiri bekliyorum. An itibariyle yaklak % 6 krdayz dostlarm. Muhtemelen -ki zaten stratejimiz de bu ynde idi- 13 Kasm grmesi akabinde 10 yllklarda da 12.50-12.80 aralnda bir yerlerde olacaz ve getirimiz % 7,5-8 civarna gelecek. Pozisyonu 17 Ekim'de amtk ve 1 aydan daha az bir srede bu getiri kt bir getiri olmayacak.
Ancak yle bir handikap olutu; Ons Altn analizimizde belirttiimiz hareket biraz erken balad sanki ve HTT >> TUA arbitraj iin yeter gerek marj biraz daha darald. ayet HTT'yi sattmz gn bu marj kapanm olursa stratejimizde de deiiklik yapmamz gerekecek. Notlarmzda bulunsun. gn geldiinde tekrar bir deerlendirme yaparz.
Ons Altn analizimiz.
Son dzenleme : Maydonozcu Kamil; 31-10-2019 saat: 18:19. Sebep: Link eklendi.
Yer mleri