bu kaçıncı şikayet burada vakıf hakkında. oran cazibesi de pek kalmadı eskisi kadar. nedendir bu vakıf ısrarı anlamıyorum.
Printable View
Vakıf demişken size birşey sorayım. Vakıfbankin kredili bankomat hesabına (havuz hesabı) baktım, faiz oranı %24,24 yazıyor. Ben 20 gün önce 32 günlük 27,5 ten bağlamıştım. Yatırdığım miktarın uzerine 10000 tl de eksiden çekip bağlasaydım, yani 24,24 ten çekitiğim parayı 27,5 e bunlara geri satsaydım... Hep bankalar mı pustluk yapacak? Şimdi geçti artık da. Ne diyorsunuz? Bir yerde yanlış bir hesap mı var acaba. Bu adamlar cin gibi aslında. Verirler miydi böyle bir açık?
Ünlü ekonomist Kirkegaard: Türkiye krizin daha başında
Uluslararası Ekonomi Peterson Enstitüsü uzmanlarından Jacob Kirkegaard Türkiye'de iflasların peşi sıra geleceğini, buna bankaların da dahil olduğunu söyledi.
Vakıfta daha geçen hafta hesap açtım beş kuruş almamışlardı. Bu kural bu hafta geldiyse bilmiyorum. Garanti de gece ATM’den para yatırınca ücret almaya başlamış. Bilançolar bozulmaya başladıkça bankalar nereden para alacaklarını şaşırdılar sanırım. Eskisi gibi hesap işletim ücreti de yok daha farklı yollar bulmaları lazım. :)