Sayfa 841/1030 İlkİlk ... 341741791831839840841842843851891941 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 6,721 - 6,728 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Gagavuz Türkleri müslüman değil hırıstiyanmış..
    Bizimki biliyormuydu acaba...
    Tayyibin uçağı,helikopteri ,makam arabasını ve lüksü gören moldova cumhurbaşkanı dodon’un ağzının suları akıyordu...Doğrudur gagauz türkleri ortodokstur...

2. bu faizlerdeki gevşeme nereye kadar gidebilir..biraz beyin jimlastigi yapalım bence ?
    ben uzun baglamayı hala düşünmüyorum bu ortamda daha hiçbirşey yerine oturmadı

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    Dip, denge, tavan kimse öngöremiyor. Denge 5.5 mi, yaşayıp göreceğiz. Bugün saat 21'e kadar min. 5.52, max. 5.69 olmuş. Lira mevduatçının stratejisi aşağıda yazan gibi olmalı.

Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Size kademeli alım yapmayı öneririm. Kafanızda doların düşebileceği seviyeye ilişkin bir kötümser tespit yapın. Düşündüğünüz toplam alımı bugünkü kurla düşebileceği kura kademeli olarak dağıtın.

işi rakamlara çevirirsek;

Bugünkü kur : 5.60 TL
    Düşebileceği ya da düştüğü zaman içinizi yakmayacak seviye: 4.50 TL
    Fark : 1.10 TL
    10 Kademeli alım için kademe farkı : 1.10/10= 11 Kuruş

Yani paranızı 10'a bölüp USD 5.49 TL'den alıma başlayıp her 11 kuruşluk düşüşte paranızın 1/10'u kadar alım yapacaksınız. Kurlar düşmeye devam edip 4.50 TL'yi vurduğunda 5 tl ortalamalı bir dolar portföyü yapmış olacaksınız. (Aslında aynı tutardaki TL'ye giderek daha fazla dolar alınacağından gerçek maliyet 4,95 TL civarında olacaktır) Arada yükselmelerde her % 10 ya da % 15 artışta almış olduğunuz bir önceki 1/10'luk tranşı satarak portföy maliyetinizi düşürebilirsiniz. Ama bunu yaparken haberlere kulak asmayacaksınız, dolar uçacak, dolar göçecek yorumları nedeniyle önceden belirlediğiniz parametrelerin dışına çıkmayacaksınız. Buyrun size % 90 güvenlikli bir portföy önerisi. Benim belirttiğim rakamlar sizin kafanıza yatmaz ise parametreleri kendinize göre belirleyebilirsiniz.

Benim yaklaşımım daha öncede yazdığım Türkiye piyasalarının aşağı yönlü bir testere formatı izleyeceği öngörümün bir ürünüdür. Bu iktidar kaybedinceye kadar ülkenin sorunlarına esaslı çözümler getirmeyecek, utangaç yandaşların da itiraf ettiği gibi zaman kazanmak için orta sahada top çevirecektir. Bu gibi ortamlar, benim çizdiğime benzer parametreleri önceden belirlenmiş portföy yönetim stratejileri için çok ideal koşullar barındırmaktadır.

4. bugun vakıf bank a hesap acmaya gıttık 25 tl hesap acma ücreti alındı yenı gelen bı uygulamaymıs
    günlük 24 den baglandı

Ekim enflasyonu %2 nin altinda gelmezse yukselis devam eder bu ay eksi gelme ihtimali varmi sizce bence yok ucuzlayan bir sey görmedim ben henuz yani enflasyon hala 24.5 ama faiz düşüyor mb bu ay fazi pas geçecek fakat enflasyon kendi kendine düşmez bir hamle daha yapmasi lazim .

6.  Alıntı Originally Posted by turgut+ Yazıyı Oku
    bugun vakıf bank a hesap acmaya gıttık 25 tl hesap acma ücreti alındı yenı gelen bı uygulamaymıs
    günlük 24 den baglandı
    Öyle saçma şey mi olur? Başka şubeden teyit ettirseydiniz keşke.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

7.  Alıntı Originally Posted by bahad1r Yazıyı Oku
    Dip, denge, tavan kimse öngöremiyor. Denge 5.5 mi, yaşayıp göreceğiz. Bugün saat 21'e kadar min. 5.52, max. 5.69 olmuş. Lira mevduatçının stratejisi aşağıda yazan gibi olmalı.
    aşağı gidişte mantıklı ve nispeten kolay da.. yerinde sayar ya da ufak ufak yukarı gitmeye başlarsanın cevabı yok burada. insan ister istemez tekrar o seviyeye düşüer mi psikolojisine girebiliyor. ayrıca bunu yapmak için günlükte beklemek ve nispeten daha yüksek tl faiz getirisinden olmak da var. göründüğü kadar kolay bir karar değil yani.

Sayfa 841/1030 İlkİlk ... 341741791831839840841842843851891941 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •