Hangi kısmı için dediniz ki hep böyle idi yi ? Uzun zamandır ddkkm yaparım ilk kez dolar bazlı net kazanç sağladım. Hep fark aldım dolar bazlı prim ile yetinildi. Yazıldı ise de herhalde dikkatimden kaçmış. Bu arada bugün dolara prim çıkmadı.
hepimiz ilk kez dolar bazlı kazanç sağladık burada sıkıntı yok demek istediğim faiz getirisi kur getirisinden fazla olduğunda elde edilen getiri dolar olarak hesabımıza yatmaz tl olarak yatar ddkkm nin sistemi böyle işliyor bu konuyı defalarca yazdık foruma bu arada hayırlı olsun kazancınız tekrar yenileme yaptınız mı?
Bir kaç nedenden dolayı yaptım. Hem doların aşırı baskılandığına inanıyorum hem verilen faiz 50 51 e düşmüş hem stopaj 7.5 a çıktı hem ddkkm den dönüş de verilen özel faiz 32 35 güne çekilmiş hem ddkkm den bir kere çıkınca geri dönülemiyor. Hesabınızda çıplak dolar falan olması lazımmış yani ddkkm de olmuş olman de etkilemiyor. Riski göze almadım. TL de de az bi miktar günlük mevduatta devam ediyorum birde froto hissem var işte. Sonbahara kadar böyle devam edeceğim .
Sabah 11 de 32.57 den bağladık akşam olmadan Dolar 32.85 demiş. Düşer mi dolar buralardan.? Tamamen tl mevduat faizinde takılanlar yürek falan yemiş olmalı. Bu arada herkesin ağzında sonbahar sonbahar. Birde bakmışsın temmuz da dolarda vermişler gazı.