Sayfa 842/1003 İlkİlk ... 342742792832840841842843844852892942 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 6,729 - 6,736 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IX

Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    DDKKM yapanlar riske girmeden yıllıklandırılmışta tarihi yükseklikte dolar faizini almış olacak. Primlerle dolar faizi olarak yıllık %49 civarına denk gelecek.

Geçen yıl peşin ödenen primlerin tekrar DDKKM'ye yatırılması sonucu yıllık %55'leri bulan dolar faizi alan olmuştu. Ama bu şansa çok sınırlı bir kitle ulaşabilmişti. İstisna diyebiliriz bu oran için.

Şimdiki kur temmuz sonuna kadar devam ederse DDKKM'cilerin çoğunluğu rekor dolar faizini almış olacak. Ama izin verirler mi bilinmez.
    Faiz işinin sonu yok , artan para düşük kürdan dövize girmesi felaket olur

2. Akbank kendi hesabımdan başka Akbank şubesinden para çekmeye masraf alıyor mu?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

3.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Akbank kendi hesabımdan başka Akbank şubesinden para çekmeye masraf alıyor mu?
    Yok almıyorlar.
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

4. DDKM yapanlardan stopaj yalnizca faiz kazanildiginda kesiliyor dimi?

Yani atiyorum faiz %40 olsun ama dolar %45 artsin o zaman faizi alamiyorsun sana dolarini aynen geri veriyorlar

Dolarini geri aldigin icin bir stopaj kesilmiyor dimi?

Eger dolar %35 artsa o zaman %40 faizi alacaksin ama o zaman stopaj kesiliyor.

Dogrumu anladim?

5.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    DDKM yapanlardan stopaj yalnizca faiz kazanildiginda kesiliyor dimi?

Yani atiyorum faiz %40 olsun ama dolar %45 artsin o zaman faizi alamiyorsun sana dolarini aynen geri veriyorlar

Dolarini geri aldigin icin bir stopaj kesilmiyor dimi?

Eger dolar %35 artsa o zaman %40 faizi alacaksin ama o zaman stopaj kesiliyor.

Dogrumu anladim?
    Yanlış anladın …Stopaj yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. 18 mart günü bağladığım ddkkm nin dönüşü bugün dü. Dolar 32.3055 den bağladığım kur 32.5796 dan döndü. Yüzde 36 net faiz yüzde 1 dolar faizi alındı. Yüzde 9 civarı bir net dolar faizi alındı 3 aylık dönemde.
    Yalnız bir durum var bende bugün öğrendim . O da şu. Diyelim 100.000 dolar bağladınız dönüşünüzde paranız 109.000 dolar olmuş durumda. Yeniden bağladığınızda 100.000 olarak bağlıyorsunuz. 9000 dolar TL olarak hesabınıza dönüyor. Siz yeniden dolar almak durumunda kalıyorsunuz.

7.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    18 mart günü bağladığım ddkkm nin dönüşü bugün dü. Dolar 32.3055 den bağladığım kur 32.5796 dan döndü. Yüzde 36 net faiz yüzde 1 dolar faizi alındı. Yüzde 9 civarı bir net dolar faizi alındı 3 aylık dönemde.
    Yalnız bir durum var bende bugün öğrendim . O da şu. Diyelim 100.000 dolar bağladınız dönüşünüzde paranız 109.000 dolar olmuş durumda. Yeniden bağladığınızda 100.000 olarak bağlıyorsunuz. 9000 dolar TL olarak hesabınıza dönüyor. Siz yeniden dolar almak durumunda kalıyorsunuz.
    yapmayın arkadaşlar bu zaten hep böyle idi yeni öğrenilecek bir şey yok ben ve bir çok arkadaş defalarca yazdık buraya şaka olmalı bu

Sayfa 842/1003 İlkİlk ... 342742792832840841842843844852892942 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •