özellikle küçük hisseler, son 1-2 yıl içinde halka arz olmuş hisselerin 2025 yılını da kötü görüyorum, orada yüksekten alıp sıkışmış yatırımcı hapsoldu. yazık...
Printable View
Topikte tuzlukçuları iyi bilirim benim hesap sende mi nerden biliyorsun baktığı mı senin gibi burada sabah akşam hayali şuradan long buradan şort veya aldığım sattığım tahtaları yazmıyorum diye küçük beyninle bunumu gördün:)o formasyonlara sen ve senin gibileri sokalı çok oldu daha geçen gün tokoz formasyonu paylaştım sırf senin gibi çapsızlar boş beleş konuşmasın diye yaklaşık 10 kişi özelden paylaştım nokta atışı buraya gelip 2.61 formasyon bitişi dedik.ben formasyon avcısıyım tokatçı aynı zamanda aracı kurum ağzı ile işlem yapanları iyi bilirim gerçi topik artık kimin ne olduğunu görmüştür sen şimdi karşıdan benden bir elma şekeri al kendine onu yala işlem yapıyorum :)
Çoluk çocuk yapmaz bu çıkarımları kimin ne kazandığını ne pozisyon açtığını bilmeden benim cebime girenin hesabını yapıyor bu beyin vıop oynuyor:drunk:
https://i.hizliresim.com/ig6a14k.PNG
karaduman bak sana sabah algı hikayesini anlattım normal borsa faiz indirim havucu yerine bunu fiyatlar ama pozisyondan dolayı badem spor şuanda görmezlikten geliyor.
Forum , özellikle de borsa çıkarken sürekli kavga ettiğine göre para kazanan yok, burası dövüş kulübü değil,para kazanma kulübü :bravo:
sabah gap sonrası .. 5 liklerde flamamsı bir yapı var... boşlukta kaldı grafik .. aşağı yukarı hipnotize etmeyi başardı pala .. gözler xbankta ..kısmet .. ytd.
Para gelir-gider..
Temel mesele o da değil.
Ne Türkçe, ne Arapça bilen adamlar bize dinimizi anlatıyor.
Hem de burada...