Sayfa 843/1000 İlkİlk ... 343743793833841842843844845853893943 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,737 - 6,744 arası.

Konu: Viop LX

1.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    Bozkurt dayı, geçen hafta endexi ipten aldılar..ben büle olan trende itibar edememki elimde değil, bünye kabul etmiyor..
    bak ne diyorum hep; 1998-2008..özellikle 2008 de bunun benzeri bir tepki vardı hani, AĞUSTOS 2008 ..hah işte ordada trend başladı dedilerdi..ama yarıya düştüydü endex
    özellikle küçük hisseler, son 1-2 yıl içinde halka arz olmuş hisselerin 2025 yılını da kötü görüyorum, orada yüksekten alıp sıkışmış yatırımcı hapsoldu. yazık...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Millete ahmak diyen soytarı senin tekelinde değil burası burayı yönetenler var kendine rol biçip millete laf atma.Kimin yazacağına yönetim karar verir adam olsan taraf olmaz uyarı yapacaksan 2 kişiyi uyarırsın ama topikteki görevin tuzlukla gezmek.Neden yazmıyorsun oraya Apka sen ne anladında sabah sabah geldin kısavade ye salladın diye sorabiliyormusun yok ama taraf olup yalamalık peşindesin .
    Nasıl da kendini biliyorsun....işte böyle...at gibi bakarsın yükselişe...birde kendine formasyon... Sinek avlayan...

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Nasıl da kendini biliyorsun....işte böyle...at gibi bakarsın yükselişe...birde kendine formasyon... Sinek avlayan...
    Topikte tuzlukçuları iyi bilirim benim hesap sende mi nerden biliyorsun baktığı mı senin gibi burada sabah akşam hayali şuradan long buradan şort veya aldığım sattığım tahtaları yazmıyorum diye küçük beyninle bunumu gördüno formasyonlara sen ve senin gibileri sokalı çok oldu daha geçen gün tokoz formasyonu paylaştım sırf senin gibi çapsızlar boş beleş konuşmasın diye yaklaşık 10 kişi özelden paylaştım nokta atışı buraya gelip 2.61 formasyon bitişi dedik.ben formasyon avcısıyım tokatçı aynı zamanda aracı kurum ağzı ile işlem yapanları iyi bilirim gerçi topik artık kimin ne olduğunu görmüştür sen şimdi karşıdan benden bir elma şekeri al kendine onu yala işlem yapıyorum
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. Çoluk çocuk yapmaz bu çıkarımları kimin ne kazandığını ne pozisyon açtığını bilmeden benim cebime girenin hesabını yapıyor bu beyin vıop oynuyor
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. karaduman bak sana sabah algı hikayesini anlattım normal borsa faiz indirim havucu yerine bunu fiyatlar ama pozisyondan dolayı badem spor şuanda görmezlikten geliyor.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Forum , özellikle de borsa çıkarken sürekli kavga ettiğine göre para kazanan yok, burası dövüş kulübü değil,para kazanma kulübü

7. sabah gap sonrası .. 5 liklerde flamamsı bir yapı var... boşlukta kaldı grafik .. aşağı yukarı hipnotize etmeyi başardı pala .. gözler xbankta ..kısmet .. ytd.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

8. Para gelir-gider..
    Temel mesele o da değil.
    Ne Türkçe, ne Arapça bilen adamlar bize dinimizi anlatıyor.
    Hem de burada...
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Sayfa 843/1000 İlkİlk ... 343743793833841842843844845853893943 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •