Zuzay gemisi diyollaa..
Printable View
Çotak hemşehrim tarsus kazısı ne ayaktır anlativer gerçekten yaw..
Sen bilirsin bu işleri.
Davaları çok iyi takip etmiyorsunuz, anlaşılan...
Hablemitoğlu suikasti ilk defa aydınlanmıyor, daha önce de 'aydınlatıldı.'
Danıştay Saldırısının faili Osman Yıldırım vardı, aynı zamanda Ergenekon Kumpasının gizli tanığı, o da Veli Küçük ve İbrahim Genç' in emriyle kendisinin yanında 1 milyon dolar karşılığı cinayeti Osman Gürbüz' ün işlediğine tanıklık etmişti, hatta bu parayı aldıktan sonra da Ağar'a bi BMW hediye ettiğini. Hatırladınız mı, FETÖ cü savcı Osmanım derdi kendisine...
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/h...verdi-10862695
Bu olaya şu an tanıklık yapan kim?
Hatırlatalım....Selam Tevhit kumpas davası vardı, 250 kişiyi 4 sene boyunca dinlemişlerdi, galiba sizinkilerden mağdurlar da, sonra FETÖ kumpası olduğu ortaya çıktı, hah işte o davanın da bir gizli tanığı vardı, Yasin Güneş. İşte şu anki tanık onun kankası, onun zorlamasıyla gizli tanıklık yaptığı ortaya çıktı, silah kaçakçılığı yaparken 'beraber' yakalandılar, da öbürü Ukrayna ya kaçmıştı.
Bunlardan bi tane daha var, Arjantin'de şu an interpol yakaladı, o da oradan Gaffar Okan' ı da biz öldürdük diye anlatıyor, ifadelerinde ne kadar FETÖ ile mücadele eden adam varsa hepsinin ismini zikretti, Okan Bato, Ege Üni eski rektörü...falan filan..
Bu davalar, siyasi ve torba davalar, bu adamın şu öldürdü ben götürdüm getirdim dediği adamın o dönem yurt dışında olduğu tespit edildi, ondan sonra bi daha ismini ağzına almadı, adam gerçekten yurt dışındaymış o dönem, tutuklanmadı bile.
Uzatmadan keseyim, o twitter hesabı onun değildi ve sahte olduğu çok barizdi, ya FETÖ cüler açtı ya da SP nin kendisi, maksat SP ye orta yapmak idi, SP nin derdi SBK meselesi, ama mevzu tam çorba ve torba...
Yayın yasağı da var, fazla da şaapmamak lazım, internette halka açık bilgiler bunlar...
İp ucu, kendiniz araştırın, şu an yakalanıp getirilen bu şahsın bir ortağı var, savunma sanayiinde, zamanında Ukrayna mevzularıyla ilgili açıklamaları var, ne işler yapmış, eski ismi neymiş firmanın şu anki ismi ne, bi bakın....sakat mevzular, fazla da dediğim gibi şaapmayın. Filler tepişir çimenler ezilir. Esen kalın.
https://eksisozluk.com/entry/113754495
Tesaduf entry nin yazildigi saate denk geldi paylasmak huzurlu geceler cumleten
bahcede bi beyaz horozumux var,erik toplarken unuttum varliğini,meğer tavuklara doğru yan yan giderkene bodoslama bi daldı bana srfsiz dizimi kiracakti,halâ ağrıyor..PALA koydum adıni..aynı onun gibi önce sinsice yaklaşıp aniden çarbbbbbıyor adamı.🤣🤣
memedabinin adını zikertmeyin :he:
2 gün stressiz gidelim..
rahat mı batıyor, yeşil alerjisi mi var çözemedim. :yes:
Spot ile vadeli arasındaki makas kabaca yüzde 3
Vade bitimine 27 gün var
Bundan tatilleri çıkarsak 18 iş günü var
Buradan long olan xu100 2750 üstü görür gözüyle bakıyor sanırım
Aksi takdirde zarar yazar
ve demeden geçemeyeceğim artı gaplardan dolayı
Boşluklar var
ikili tepe formasyonu halen masada
Makası gömçürme konusu halen masada