Çıtak anca bu saatte uyanAbiliyorsun galiba..
Çıtak anca bu saatte uyanAbiliyorsun galiba..
Memedabi nerelerde bilen var mi
ABİ
11-12 gündür
İMANIM GEVREDİ...
oturayım şurada vobdan 3 kuruş kazanayım diyorum.. YOK
orayı topla, burayı topla...
yani ben 3 KASIM 2022'den beri yazarım. (bilen bilir eski yazılarımı da )
hiç mi hesap-kitap BİLMEZ...
sen ÜLKE'nin
550 milyar dolar
borcu olduğunu bilmiyorsan,
MERKEZ BANKASI'nda
1 guruş DOLAR, 1 GRAM ALTIN olmadığını bilmiyorsan
ben sana ne diyeyim gardaş ?
bu ne biçim bir KARACAHİLLİK'tir.
TÜRKİYE CUMHURİYETİ'nin
BATTIĞINI...
bile bile BATIRILDIĞINI
görmüyor musunuz ?
GARDAŞ SİZ.
Son düzenleme : çıtak; 04-08-2022 saat: 01:11.
hazır çıtak gelmişken, şu levent göktaş meselesini anlatsa bize keşke- ermeni asıllı olabilir mi bu efsane albay ? hablemitoğlu suikastinin emrini vermiş özel kuvvetler mak alay komutanı olarak, ona talimat veren ise inan kıraç- derin devletin bir numarası olarak.. levent albay geçen hafta kayıplara karışmadan evvel önce kıraça holdinge gitmiş 26 saat kalmış orada, sonra koç holding binasına geçip ali koç"la görüşmüş ve sonra ortadan kaybolmuş.. hablemitoğlu işi aydınlandı, vuranlar itiraf etti tüm ayrıntılarıyla, peki ama üzeyir garih suikastı ne olacak, kışlalı suikasti, uğur mumcu ??
inan kıraç- koç ailesi bu işten yakayı sıyırabilir mi ?? mesela yurtdışında tuttukları paraların hepsini değilse de, bi kısmını memlekete geri getirseler dokunulmazlıklarını koruyabilirler bence.. türkiyede kazanılmış ve yurtdışına kaçırılmış 500 milyar dolar var, onda biri geri gelse ne döviz sıkıntısı kalır, ne enflasyon
valla anlatabiliyorsa böyle şeyleri tarsus kazısını anlatsın önce.
penguenciler parasızlıktan istanbulun zenginlerine sarmaya başlamış. Yeyin birbirinizi emmiler.
Aynen nedir bu tarsus kazısı guzu emmim bi açıklasa diynesek
Bence kontrat ve x100 den ziyade, x30 un gidişi korkutucu. Çünkü ağır ağır, sindire gidiyor. Geçmişteki rallilere de böyle kalkmış.
VIOP bakarsan ralli bitmeye yakın, x30 bakarsan yeni kalkıyor, zirvesini kırdı mı (herhalde ereğli de destek atarsa) çok pis yürüyecek bi havası var.
Bakalım hangisi doğru söylüyor?
Yer İmleri