Heralde artık bütçe açığı vermezler dış borcu kapatırlar bu kadar vergi olamaz ..
Printable View
İtibardan tasarruf olmaz , ittirin gaza şekere çaya , yallah.
P.tesi $ 5.85 kırar geçer artık...
Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
Dikkatimi çeken birşey var birde soru soracağım bilen varsa kaynak koyarsa görelim.
Dikkatimi çeken şey elektrik,doğalgaz falan sürekli 15% yani enflasyon oranında yapılıyor. Yalnız bu enflasyon aylık mı yıllık mı çözemedim :kmk:
Sorum ise geçen sene başkanlık seçiminden itibaren elektrik ve doğalgaza yapılan zam ve indirimlerin bir listesi var mı? Benim gördüğüm bileşik hesapta çoktan %100lere dayanmış olmalı. Emtia ve dolar fiyatlarıyla dengeleseniz bile çok üzerinde çıkıyormuş gibi düşünüyorum.
Bazı yerlerde Bebecan veya Davut parti kurmadan evvel, baskın erken secim deniliyordu.
Bu kazıklar sonrasi seçim falan olmaz, Ak koyunların bile % 10 civari ancak bu kadar cikar, göt atar!
Davut parti kurmuyor en azından şimdilik. Babacan'a da katılmıyor ama dışardan oraya çalışıyor.
İstifa etme vakti geldimi bilmiyorum ama istifa etse anında hain ilan edileceği için kimse dediğini dinlemeyecek. Şu an öyle yada böyle hem parti içi desteği olduğundan hemde başbakanlıktan ayrılışında dalavereler döndüğünden yabana atılmayacak kadar geniş bir kesim tarafından dinleniliyor. Bu kesim istifa etse veya parti kursa davuta oy vermez ama o seçmeni akp den başarıyla soğutuyor. Gideceği yeride 2020 seçiminde görürüz.