Sayfa 846/999 İlkİlk ... 346746796836844845846847848856896946 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 6,761 - 6,768 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

1.  Alıntı Originally Posted by murlak Yazıyı Oku
    SON DAKİKA !

1 Eylül 2019â��dan itibaren geçerli olmak üzere doğalgaza % 14.90 zam geldi.

Doları nasıl etkiler acaba
    Heralde artık bütçe açığı vermezler dış borcu kapatırlar bu kadar vergi olamaz ..

Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Heralde artık bütçe açığı vermezler dış borcu kapatırlar bu kadar vergi olamaz ..
    Kulliyeler, Mercedesler, uçaklar, itibar...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by doctor Yazıyı Oku
    Neyse belki khk ile bu sene soğukları da iptal eder islam aleminin reisszzti. Sonuçta hepsi bir imzasına bakıyor.
    Bence, kış bu sene gelmesin.. Seneye iki kere gelsin..

4. İtibardan tasarruf olmaz , ittirin gaza şekere çaya , yallah.
    P.tesi $ 5.85 kırar geçer artık...

Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
    Dikkatimi çeken birşey var birde soru soracağım bilen varsa kaynak koyarsa görelim.
    Dikkatimi çeken şey elektrik,doğalgaz falan sürekli 15% yani enflasyon oranında yapılıyor. Yalnız bu enflasyon aylık mı yıllık mı çözemedim

Sorum ise geçen sene başkanlık seçiminden itibaren elektrik ve doğalgaza yapılan zam ve indirimlerin bir listesi var mı? Benim gördüğüm bileşik hesapta çoktan %100lere dayanmış olmalı. Emtia ve dolar fiyatlarıyla dengeleseniz bile çok üzerinde çıkıyormuş gibi düşünüyorum.
    Ytd

Bazı yerlerde Bebecan veya Davut parti kurmadan evvel, baskın erken secim deniliyordu.

Bu kazıklar sonrasi seçim falan olmaz, Ak koyunların bile % 10 civari ancak bu kadar cikar, göt atar!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ben BAG-GUR emeklisiyim, 25 yildir 2 defa tren, 2 defa otobüs, hadi 20-30 defa minibuse binmisimdir.

Turkiyedeyim 1 tane Afganlı gördüm, G. herif sözde ABD'den Turkiyede g. atıyor yahu!
    sen fakirlik nedir bilmezsin

hayatinda hic bahsettigim mahallelere girdinmi?

Benim hayatim oralarda gecti

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bazı yerlerde Bebecan veya Davut parti kurmadan evvel, baskın erken secim deniliyordu.

Bu kazıklar sonrasi seçim falan olmaz, Ak koyunların bile % 10 civari ancak bu kadar cikar, göt atar!
    Davut parti kurmuyor en azından şimdilik. Babacan'a da katılmıyor ama dışardan oraya çalışıyor.
    İstifa etme vakti geldimi bilmiyorum ama istifa etse anında hain ilan edileceği için kimse dediğini dinlemeyecek. Şu an öyle yada böyle hem parti içi desteği olduğundan hemde başbakanlıktan ayrılışında dalavereler döndüğünden yabana atılmayacak kadar geniş bir kesim tarafından dinleniliyor. Bu kesim istifa etse veya parti kursa davuta oy vermez ama o seçmeni akp den başarıyla soğutuyor. Gideceği yeride 2020 seçiminde görürüz.
    Ytd

Sayfa 846/999 İlkİlk ... 346746796836844845846847848856896946 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •