Ýtibardan tasarruf olmaz , ittirin gaza þekere çaya , yallah.
P.tesi $ 5.85 kýrar geçer artýk...
Paylaþýmlarým sohbet amaçlýdýr...
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Dikkatimi çeken birþey var birde soru soracaðým bilen varsa kaynak koyarsa görelim.
Dikkatimi çeken þey elektrik,doðalgaz falan sürekli 15% yani enflasyon oranýnda yapýlýyor. Yalnýz bu enflasyon aylýk mý yýllýk mý çözemedim
Sorum ise geçen sene baþkanlýk seçiminden itibaren elektrik ve doðalgaza yapýlan zam ve indirimlerin bir listesi var mý? Benim gördüðüm bileþik hesapta çoktan %100lere dayanmýþ olmalý. Emtia ve dolar fiyatlarýyla dengeleseniz bile çok üzerinde çýkýyormuþ gibi düþünüyorum.
Ytd
Bazý yerlerde Bebecan veya Davut parti kurmadan evvel, baskýn erken secim deniliyordu.
Bu kazýklar sonrasi seçim falan olmaz, Ak koyunlarýn bile % 10 civari ancak bu kadar cikar, göt atar!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Davut parti kurmuyor en azýndan þimdilik. Babacan'a da katýlmýyor ama dýþardan oraya çalýþýyor.
Ýstifa etme vakti geldimi bilmiyorum ama istifa etse anýnda hain ilan edileceði için kimse dediðini dinlemeyecek. Þu an öyle yada böyle hem parti içi desteði olduðundan hemde baþbakanlýktan ayrýlýþýnda dalavereler döndüðünden yabana atýlmayacak kadar geniþ bir kesim tarafýndan dinleniliyor. Bu kesim istifa etse veya parti kursa davuta oy vermez ama o seçmeni akp den baþarýyla soðutuyor. Gideceði yeride 2020 seçiminde görürüz.
Ytd
Yer Ýmleri