merak etme marangoz imha sürecinde seni de araya sıkıştırırız
Printable View
Hiçbirinizde yokken vs genellemeseydin keşke. Bir hisseyi üzerindeki haklarla birlikte alırsın. Anlayabileceğin yalınlıkta yazayım ki sen de anlayabil. Tcell vardı bende 3 sene taşıdım ve sattım, bende olduğu dönem temettü dağıtmadı, ben sattıktan sonra temettü dağıtmaya karar verdi. Hisse bendeyken dağıtmadığı karlardan da temettü dağıttı. Ben gidip turkcelle hani benim kar payım desem gülerler.
Yatırımcı ilişkilerini aradım, yok öyle bişi dediler demişsin. Telefona bakan acemi çalışan evet marangoz bey, itfa yapacağız mı diyecek. Keşke aramışken sorsaydın imtiyazlı ve kurucu hisse nereden nereye gitti, hisse hareketini gerektirecek kamuoyuna açıklanmamış bir durum yoktur diye kap atsaydı iş bankası. Ayrıca geçen genel kurulda holdingleşme çalışmamız yok dedi bankanın genel müdürü ve yönetim kurulu başkanı.
İşlemlerin gerçek olmadığını iddia ediyorsun, elinde varsa koyarsın tavana, gerçek mi değil mi görürsün.
Bölünme tebliğinin koşulları net, mağdur olacağını düşünüyorsan açarsın davanı sonucunu beklersin.
mahkeme... olmadı diyerek manüpilasyon yapma kardeşim insanların günahına girme .şahsi davamı istinafta kazandım .mesela dava da devam ediyor ama senin aradığın yatırımcı ilişkilerdeki memur ve iş bankası bu açıklamayı ne sana ne de yatırımcılarına KAP ta duyur madı .veya duyuramadı o yüzden hissen yok acın büyük anlıyorum seni hisseni kaptırdın ama acını kendinde yaşa burada zaten senin sözünle veya bir başkasının sözüyle iş yapacak kimse yoktur.heee biz hisse değersiz yatırımcı elinden değerli yatırımcı eline geçtiği için seviniyoruz sadece olay bu .sende burda saçma sapan yazarak kalabalık yapma.he birde eskiden elinde olan hisseden eksik temettü alanların hakkı sonradan onlara verilecek diye bir şey demiştin ya bence sen bir avukata danış .yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değil bilgi amaçlıdır.saygılar.