Sayfa 846/937 İlkİlk ... 346746796836844845846847848856896 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 6,761 - 6,768 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1.  Alıntı Originally Posted by marangoz Yazıyı Oku
    Ben iş bankası yatırımcısıyım herşeyi sorma hakkım var. Geçmişte hiçbirinizde yokken uzun yıllar kurucu taşıdım.

İmha konusu benim işime gelmez şuan sonuçta kasadan para çıkacak. Ortaklıgım oraninda benim param dağıtılmış olacak ben bu şekilde bakarım... tabiiki olmayacakta işte olursa diye diyorum. O yüzden karşı çıkıyorum. Bu yapılan işlem muhasebeleştirmenin basitleştirilmesi işidir ötesi yok. Siz zaten anladığım kadarıyla ne tahta fiyalamasına ne de imhaya odaklanmışsınız. Mahkeme odağınızda bence de en doğrusu o. İş bankasına karşı mahkemeyi kazanabilirseniz büyük bir iş çıkarmış olursunuz. Ancak çok zor

Bu arada ödenmeyen temettülerle ilgili sn. Marslının bir yorumu vardı. Ana tema intifa senedi hissedarı her türlü temettüsünü alır değilmi. Geçmişte alınamayan temettülerin sahipliği o dönemdeki hisse sahipleridir. Örneğin; 2010 yılında bir kiracın var kirayı ödememiş mahkemeye vermişsin o hak sattığın kişiye geçmez intifa senetlerinde hak konusu buna birebir benzer. Zaten sizinde mahkemenin ana teması bu "intifa senedi sahibi tenettüsünü eksiksiz alır". Diyelimki 1nisan 2012de 1lira temettü ödendi o ödeme eksik yapıldığı sonucu mahkemeden çıktığı için 1 lira temettüyü alanın hakkı doğacaktır. Hisseyi satmış dahi olsa o dönemin hakkı o dönemdeki hisse sahiplerinindir. Her dönem ayrı ayrı hesaplanır o şekilde ödenir. Bu hak devretmez. Ancak zaman aşımı konusu olduğu için mahkemeyi kazansanız bile 1991den bugüne kadarki tüm temettüleri alabileceğinizi düşünmüyorum.
    anlaşıldı şuan yok o zman acını git meyhanede ara kardeşim geçmiş olsun inansaydn yada doğru karar verseydin şimdi çok farklı şeyler konuşuyo olurdun ama nacizane uyarım yazdıkların kişisel beklentiler bunları yazarken yatırım tafsiyesi değildir şahsi uydurmalarımdır dersen başkalarına vebal den kurtulursun iyi günler kardeşim (yazdıklarım yatırım tafsiyesi kesinlikle değildir.)bilgi amaçlıdır

2.  Alıntı Originally Posted by marangoz Yazıyı Oku
    Ben iş bankası yatırımcısıyım herşeyi sorma hakkım var. Geçmişte hiçbirinizde yokken uzun yıllar kurucu taşıdım.

İmha konusu benim işime gelmez şuan sonuçta kasadan para çıkacak. Ortaklıgım oraninda benim param dağıtılmış olacak ben bu şekilde bakarım... tabiiki olmayacakta işte olursa diye diyorum. O yüzden karşı çıkıyorum. Bu yapılan işlem muhasebeleştirmenin basitleştirilmesi işidir ötesi yok. Siz zaten anladığım kadarıyla ne tahta fiyalamasına ne de imhaya odaklanmışsınız. Mahkeme odağınızda bence de en doğrusu o. İş bankasına karşı mahkemeyi kazanabilirseniz büyük bir iş çıkarmış olursunuz. Ancak çok zor

Bu arada ödenmeyen temettülerle ilgili sn. Marslının bir yorumu vardı. Ana tema intifa senedi hissedarı her türlü temettüsünü alır değilmi. Geçmişte alınamayan temettülerin sahipliği o dönemdeki hisse sahipleridir. Örneğin; 2010 yılında bir kiracın var kirayı ödememiş mahkemeye vermişsin o hak sattığın kişiye geçmez intifa senetlerinde hak konusu buna birebir benzer. Zaten sizinde mahkemenin ana teması bu "intifa senedi sahibi tenettüsünü eksiksiz alır". Diyelimki 1nisan 2012de 1lira temettü ödendi o ödeme eksik yapıldığı sonucu mahkemeden çıktığı için 1 lira temettüyü alanın hakkı doğacaktır. Hisseyi satmış dahi olsa o dönemin hakkı o dönemdeki hisse sahiplerinindir. Her dönem ayrı ayrı hesaplanır o şekilde ödenir. Bu hak devretmez. Ancak zaman aşımı konusu olduğu için mahkemeyi kazansanız bile 1991den bugüne kadarki tüm temettüleri alabileceğinizi düşünmüyorum.
    bir hisse şuan kimdeyse hakkı ile hukuku ile cartı ile curtu ile şimdiki kimsede olur kanun bu şekilde uydurma kanunlar yaratmayın.yatırım tafsiyesi değil bilgi amaçlıdır.

3.  Alıntı Originally Posted by ÖGSS Yazıyı Oku
    ISATR VE ISBTR İMTİYAZLI HİSSE SENETLERİDİR.değerini ve kıymetini tahmin ederek yazıyorum .Bu hisselerde nasıl bir hak gaspı vardır geçmiş dönemde yönetim de söz hakkı bile varmış.vs artı yeni holding ten pay alım vs de konuşuluyor.kısacası önemli olan PORTFÖYDE VAR MI YOK MU arkadaşlar RİSK satın alınır.sonunu istediğimiz gibi görmek dileğiyle artı şuanda onun bunun lafıyla kimse hareket etmez hareket edenler bilinçli yatırımcılardır.yazdıklarım kesinlikle yatırım tafsiyesi değildir.bilgi paylaşımıdır.saygılar.
    Neler neler konuşuldu ve hala konuşuluyor. Bir zamanlar dosya CB nın masasındaydı ne oldu o dosyaya? Olmadı, holdingleşme. olmadı, mahkeme... olmadı, tekrar başa dön...

4. bu platform birilerine bir şey ispatlama veya kabul ettirme mecrası değil.her kes fikrini yazabilir.Ama bilgi sahibi olmadığı konularda açıklama yapmadan doğruluğunu araştırması uygun olur. bankanın da tabi olduğu kurumlar ve açılmış davalarla süreç işlemekte.genel kurulda Adnan Balide bu konu üzerindeki fikrini beyan etmekle birlikte hukuk ne derse o demiştir....

5.  Alıntı Originally Posted by ÖGSS Yazıyı Oku
    bir hisse şuan kimdeyse hakkı ile hukuku ile cartı ile curtu ile şimdiki kimsede olur kanun bu şekilde uydurma kanunlar yaratmayın.yatırım tafsiyesi değil bilgi amaçlıdır.
    Mesela 2008 yılında iskur bende vardı ve ben intifa senedi sahibi olarak eksik temettü aldım. İntifa senedi sahibi sadece temettü hakkı var onu eksiksiz alması gerekir. Sonuç itibariyle eksik almış oldum değilmi. Bu hak devretmez eğer geçerse intifa senedi sahibi eksik temettü almış olur sana bu değeri ödeyerek bana ödenmemiş olma durumu ortadan kalkmaz. Bu ödeme zorunludur ödenmemişse hak kaybı dönemin hisse sahibindedir değişmez. Bunu avukatınızla istişare edin. İntifa senedi sahipliğine aykırı bir durum bu sizin savundugunuz. Ayrıca zaman aşımı konusuda var. Bana herhangi bir temettü isabet etmiyor. Hoş ben zaten mahkemenin sizib açınızdan olumlu sonuçlanacagını düşünmüyorum. Saygılar

6. Bu başlığı şu anda 55 kişi okumaktadır. (6 üye ve 49 ziyaretçi)

MARSLI10, arda602, lucky luke, marangoz, SANTİNO, ÖGSS

sn marangoz benim marangoz nicki ile yazdığımı idda edenler olmuştu bir kaç hafta önce bu konuya açıklık getirirseniz iyi olur farklı yatırımcı olduğumuz bilinsin

7.  Alıntı Originally Posted by MARSLI10 Yazıyı Oku
    Bu başlığı şu anda 55 kişi okumaktadır. (6 üye ve 49 ziyaretçi)

MARSLI10, arda602, lucky luke, marangoz, SANTİNO, ÖGSS

sn marangoz benim marangoz nicki ile yazdığımı idda edenler olmuştu bir kaç hafta önce bu konuya açıklık getirirseniz iyi olur farklı yatırımcı olduğumuz bilinsin
    Aynı düşüncede olmadığımız birçok nokta oldugunu görmüşlerdir zaten

8.  Alıntı Originally Posted by marangoz Yazıyı Oku
    Mesela 2008 yılında iskur bende vardı ve ben intifa senedi sahibi olarak eksik temettü aldım. İntifa senedi sahibi sadece temettü hakkı var onu eksiksiz alması gerekir. Sonuç itibariyle eksik almış oldum değilmi. Bu hak devretmez eğer geçerse intifa senedi sahibi eksik temettü almış olur sana bu değeri ödeyerek bana ödenmemiş olma durumu ortadan kalkmaz. Bu ödeme zorunludur ödenmemişse hak kaybı dönemin hisse sahibindedir değişmez. Bunu avukatınızla istişare edin. İntifa senedi sahipliğine aykırı bir durum bu sizin savundugunuz. Ayrıca zaman aşımı konusuda var. Bana herhangi bir temettü isabet etmiyor. Hoş ben zaten mahkemenin sizib açınızdan olumlu sonuçlanacagını düşünmüyorum. Saygılar
    Ne içtiysen söyle bizde içelim

Sayfa 846/937 İlkİlk ... 346746796836844845846847848856896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •