beyler bu forumda bana satasan bulasan 4. kisi bu sahis son zamanlarda , ben sebeblerini zaten biliyorum , kafam o kadar basiyo neden bulastiklari , 2 sinin bulasma sebebi farkli , diger 2 sinin ise farkli sebebi var , ben biliyorum sebeblerini , onemli degil hangi sebeble bulasirlarsa bulassinlar cevaplarini veririm , tasi gedigine koyarim , yalan dolan veya olaylari caritmadan , erkekkkk gibi , delikanli gibi !! bu kendini bilmez gibi degil yani ,
ben mecbur kaldim , aciklamak zorundayim bi seyleri , bana bulasanlardan bi tanesi ( isme gerek yok ) zamaninda bi kac sene evvel baska birisine nagmeler diziyordu , yani ovuyordu onu , filanca kisi viop ta uzmandir diye , o kiside evet uzmanlik alanim bu diye cevap vermisti 20 senedir viopta islem yapiyorum demisti , o viop ta islem yapan kisiyi oven kisinin bana bulasmasinin sebebi o viop ta uzman olan kisiyi uyardim eger sasa da pozisyon alirsan seni dava ederim dedim bu kadar sasa yi kotuledikten sonra , simdi bu viop cuya ben bunu dedim diye , viop cuyu zamaninda oven kiside bana burada bulasti demiyeyimde satasti , sonra insan gibi yoluna gitti , Allah var terbiyesizlik yapmadi ama satasip gitti , bu asap gibi cirkeflesmedi asla , sadece bana satasmasinin sebebini de buna bagliyorum ,
viop cu dedigim kisi burada hissesi olmadigi halde tekrar tekrar buraya gelip hisseyi kotuledi karaladi , hissen yoksa buraya 1 kere bilemedin 2 kere gelirsin iyi niyetle uyarir gidersin bi daha da ugramazsin ama tekrar tekrar bu islemi aylarca yaparsan ben derimki bunda senin art niyetin var ve bundan da cikarin olabilecegini dusunurum , bi de uzerine sen eger short aciyosan o zaman derim bu kadar hisseyi kotuleyip karalamanda bunda cikarin vardir diye dusunmeye baslarim ve yapacagin bi spot pozisyonda seni dava edecegimi o kisiye burda yazarim , cunku kendi cikarlari icin burada zararda bekleyen insanlarin kimse kanina giremez kimseyede zarar verme hakki yoktur o kisinin ...
haaa zamaninda ben o bana satasan kisinin yaptigi bi yoruma bi olaya anlam veremedigi bi konuda ona cevap yazmistim oda bana yaptigim yoruma nezaketen tesekkur etti dogru haklisin bu konuda diye yazdigimi onaylamisti ,bi kac sene once , bana karsi tavir almamisti o zamanlar cunku ben o viop cuya o zamanlar dememistim seni dava ederim diye ... olayi caktiniz dimi ..
simdi o kisi cikipta diyebilir olayi yanlis analiz etmissin , asil sebebim bu degildi diyebilir , olabilir insanlik hali hata yapmisim olayi yanlis analiz etmis olabilirim derim , normaldir boyle seyler ama ,
ama bu son 2 kisinin bana satasma sebebini cok ama cok iyi biliyorum yuzde yuz de eminim , bu konuyu acmayacagim cunku dersem sebebini onlara hak dogar o zaman kanitini goster madem eminsin diyecekler , bende o kaniti sunamam ama eminim biliyorum sebebini , o yuzden sebebini acmayacagim burada ama ikisininde amacini cok ama cok iyi biliyorum hadi neyse ...