Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Koylu 10 olur mu sizce? Üstadım yapma yakarsin beni. Birak biraz şu köylü guzeliyle biraz oynaşayım söz bırakacam. Ama bir öpücük almadan bırakmam.
Alıntı: Originally Posted by boschyatirim Üstadım yapma yakarsin beni. Birak biraz şu köylü guzeliyle biraz oynaşayım söz bırakacam. Ama bir öpücük almadan bırakmam. üstad tacize girer.:kahkah: köy tacizi şehere benzemez, huğlu ile seni nişanlarlar. artık ölürmüsün kalırmısın şansına
Alıntı: Originally Posted by regal1 üstad tacize girer.:kahkah: köy tacizi şehere benzemez, huğlu ile seni nişanlarlar. artık ölürmüsün kalırmısın şansına Üstad çaktırma fragmandı sadece.
Alıntı: Originally Posted by boschyatirim Üstad çaktırma fragmandı sadece. :kahkah::kahkah::kahkah:
Myfinans ustadim mesarifler artiyor Trambolin aldik bugun
Alıntı: Originally Posted by Webster Myfinans ustadim mesarifler artiyor Trambolin aldik bugun üstad kafesli mi kafessiz mi
Alıntı: Originally Posted by cow_boz 3.47 TL 100.000 lot ile VAKBN terste kaldık iyi mi :) 3.51'den sattık. 4000TL bile bırakmadı. Neredeyse faiz ile aynı getirdi. Başlarım böyle işe :(
Alıntı: Originally Posted by Webster Koylu 10 olur mu sizce? geç kaldık ama sorayım; -10 mu +10 mu pay fiyatı 10 mu