Originally Posted by Webster Koylu 10 olur mu sizce? Üstadım yapma yakarsin beni. Birak biraz şu köylü guzeliyle biraz oynaşayım söz bırakacam. Ama bir öpücük almadan bırakmam.
Originally Posted by boschyatirim Üstadım yapma yakarsin beni. Birak biraz şu köylü guzeliyle biraz oynaşayım söz bırakacam. Ama bir öpücük almadan bırakmam. üstad tacize girer. köy tacizi şehere benzemez, huğlu ile seni nişanlarlar. artık ölürmüsün kalırmısın şansına
Originally Posted by regal1 üstad tacize girer. köy tacizi şehere benzemez, huğlu ile seni nişanlarlar. artık ölürmüsün kalırmısın şansına Üstad çaktırma fragmandı sadece.
Originally Posted by boschyatirim Üstad çaktırma fragmandı sadece.
Myfinans ustadim mesarifler artiyor Trambolin aldik bugun
Originally Posted by Webster Myfinans ustadim mesarifler artiyor Trambolin aldik bugun üstad kafesli mi kafessiz mi
Originally Posted by cow_boz 3.47 TL 100.000 lot ile VAKBN terste kaldık iyi mi 3.51'den sattık. 4000TL bile bırakmadı. Neredeyse faiz ile aynı getirdi. Başlarım böyle işe
Originally Posted by Webster Koylu 10 olur mu sizce? geç kaldık ama sorayım; -10 mu +10 mu pay fiyatı 10 mu
Forum Rules
Yer İmleri