Bu kez gidişat güzel.. Maşallah maşallah.. Devam..
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu kez gidişat güzel.. Maşallah maşallah.. Devam..
68 i gecse iyiydi
SM-C7010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
69 kapatır mı ki...
Evet güzel kapanış
Yeni bir süreç başladı gibi
Vay vay vay.. Maşallah..
Yükseklere kar erken yağiyor galiba
Bu gelen Mine Tozlu nun ayak sesleri. Günlerce ümitsiz bekleyişin ardından, bizleri bir beklenti içine dahi sokması ayakta alkışlanacak bir durum. Bikaç gündür yeşillendi yine demek ki bir çabanın içindeler. Belki yarın yine düşer ama olsun tekrardan içimizde bir heyecan ve ümit yeşerttiği için kendi adıma Mine Tozlu ya teşekkür ederim. İnancım da tamdır, düşebilir çıkabilir, ama nihayetinde güzel şeyler olacağına Mine Hanım ın çabalarının boşa gitmeyeceğine inanıyorum. Herşey güzel olacak tüm TRANSK yatırımcıları için.. Beklemeye, sabretmeye ve Mine Tozlu ya inanmaya güvenmeye devam...
Dün ne zaman batacak bu şirket derken şimdi nezaman A grubuna çıkacak diye düşünüyorum. Allah Mine hanıma güç kuvvet versin . unutmayalım Mine hanımdan önçe şirket battı deselerdi kime ne yapabilirdik hakkımızı kimden alırdık . ytd
Valla ben hâlâ şoktayım.uzun yıllar sonra ilk defa elimde patlamayan bir kâğıdın oldu..resmen mucize benim için.. alllah nazarlardan korusun.artarak devam etsin inşallah...eğer öyle olursa ansadan sonra 2. Efsane yaşatan kadın olur mine hanım borsa aleminde...cok büyük güven ve itibar kazanır yatırımcı gözünde...
1.69 lardan alip kufredenleri görür gibiyim..
Yine habersiz hareketler. Ne güzel memleket degil mi! Borsa borsa degil ki. Kör tuttuğunu öpüyor!!!
Vay beee.
Air nerlerdesin?Son iki gün için ne düşünüyorsun?
Hocam sizin gibi iyi niyetli dusunmek isterdim ama malesef gördüklerimiz/gecirdiklerimiz sonucunda ister istemez yapamiyorum artık.
An itibariyle 0.80 60000 lot eşleşen
Başın sağolsun.
Başınız sağolsun
Başın sağolsun.
allah rahmet eylesin
Dostlar sağolsun...
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tahtası kapanacak olan D grubundaki hisseyi aldı ve bir ilki gerçekleştirdi, D grubundan B grubana geçiş yaptı, ANSA mağdurlarını kurtardı, o müthiş bayan aynı olayı burada da yapacak bana göre, çoğu adam gibi görünen aslında MADAM olan diğer şirket patronlarının tersine. O hikaye burada da yazılacak çünkü artık işin içinde Mine Tozlu var. Burada daha da iddialı Transk ı direk A grubuna çıkaracağını söylüyor, yapacakta bana göre. Şunu anlamam burada düne kadar hiçbirimizin ümidi yoktu, tahta kapanacaktı, muhatap yoktu ama artık ümit ışığı var, bir beklentimiz var Ana pazar gibi. Tahta Kapanacak mı diye korkarak beklerken şimdi arkadaşında dediği gibi A GRUBUNA ne zaman çıkacak diye heyecanlı bir bekleyiş var, o yüzden Mine Tozlu ya eleştirileri kabul etmiyorum benim, bizim hepimizin ümidi oldu çünkü. Belki övünmeye ihtiyacı yoktur Mine Tozlu nun ama bari gölge etmeyelim mücadele eden birine. Güzel şeyler olacak belki hemen değil ama olacak. Inanıyorum. Başın sağolsun bu arada @airforce1.
akşama kanlı olur spek.ytd
Bugun spk bulteni var 17.55 seansinda tavan yaptirir kokuyu alirsa
Allah rahmet eylesin , kalanlara sabır diliyorum @airforce1
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eşleşme 0.58
Bence eşleşme ye takılmamak lazım , bak 3 dk içinde ne oldu
Resim yüklemeye izin vermiyor site ama şuan 62 de
Şimdi de 67 de
Hemde 130k ile...
Dediğim gibi birileri yazıp siliyor o yüzden kapanista ki rakam esastır ...