Sayfa 422/814 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 3,369 - 3,376 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. Dün ne zaman batacak bu şirket derken şimdi nezaman A grubuna çıkacak diye düşünüyorum. Allah Mine hanıma güç kuvvet versin . unutmayalım Mine hanımdan önçe şirket battı deselerdi kime ne yapabilirdik hakkımızı kimden alırdık . ytd

SM-C7010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by aliali Yazıyı Oku
    Dün ne zaman batacak bu şirket derken şimdi nezaman A grubuna çıkacak diye düşünüyorum. Allah Mine hanıma güç kuvvet versin . unutmayalım Mine hanımdan önçe şirket battı deselerdi kime ne yapabilirdik hakkımızı kimden alırdık . ytd

SM-C7010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Valla ben hâlâ şoktayım.uzun yıllar sonra ilk defa elimde patlamayan bir kâğıdın oldu..resmen mucize benim için.. alllah nazarlardan korusun.artarak devam etsin inşallah...eğer öyle olursa ansadan sonra 2. Efsane yaşatan kadın olur mine hanım borsa aleminde...cok büyük güven ve itibar kazanır yatırımcı gözünde...

3.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Valla ben hâlâ şoktayım.uzun yıllar sonra ilk defa elimde patlamayan bir kâğıdın oldu..resmen mucize benim için.. alllah nazarlardan korusun.artarak devam etsin inşallah...eğer öyle olursa ansadan sonra 2. Efsane yaşatan kadın olur mine hanım borsa aleminde...cok büyük güven ve itibar kazanır yatırımcı gözünde...
    Bence Mine Tozlu borsa tarihine geçecek, bunu yakın zamanda hep beraber göreceğiz..2. ANSA olayı yaşayacak bu borsa alemi... Ve bunu başaran bir BAYAN olacak o kadar adam görünen sözde erkek patronlara inat...

4. 1.69 lardan alip kufredenleri görür gibiyim..

5. Yine habersiz hareketler. Ne güzel memleket degil mi! Borsa borsa degil ki. Kör tuttuğunu öpüyor!!!
    Vay beee.

6. Air nerlerdesin?Son iki gün için ne düşünüyorsun?

7.  Alıntı Originally Posted by Mr.Elliot Yazıyı Oku
    Yine habersiz hareketler. Ne güzel memleket degil mi! Borsa borsa degil ki. Kör tuttuğunu öpüyor!!!
    Vay beee.
    Eğer haber yakında duserde küçük dilini yutarlar...belki de beklenti satın alınıyordur kimbilir....

8. Hocam sizin gibi iyi niyetli dusunmek isterdim ama malesef gördüklerimiz/gecirdiklerimiz sonucunda ister istemez yapamiyorum artık.

Sayfa 422/814 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •