İş ve osmanlı tahtanın içine etti
Printable View
İş ve osmanlı tahtanın içine etti
İsmen, osmen... Menkul değerler savaşı mı var? FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seneye 160 mio kar bekliyorum (tamamen subjektif) buna göre şuan Fk 4,12 , almaya ve tutmaya devam.
Bu kadar dayak yemişken iyi bir hacim gelse şöyle 7 milyar falan [emoji3]
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gedik artı, 3 tavan yapan global eksi 4...
Bilançosunu çok merak ediyorum. Berkşay info yeni sürüm maliyet aklımda. Aslında bu sebeple son çeyrek kara değil komisyon kar oranı onbinde 1.3 den uzaklaşmış mı onu merak ediyorum. Sn guenno nunu dediği gibi seneye 160 m kar hiçte uzak olmayabilir. Ama ya bu sene gelrse:)
Dün infoyu aradım ve hesap açmak istediğimi söyledim. komisyon oranını sordum. Kapıdan girdiğinizde onbinde 5'le başlatırız. sonrasını işlem hacminize göre değerlendiririz dediler. komisyon gelirlerinde yukarı doğru büyük bir değişiklik olmayacak gibi
Aynen hocam,hesap şöyle; Bu adamlar 6 milyar hacim yapıyor her çeyrek %10 artarsa son çeyrek yaklaşık 8 milyar hacim gelecek.. ee her gün kasasına nakit giriyor. Borç yok stok yok, tedarik yok vs vs..
Komisyonlar artmasa bile; hizmet, faiz ve elindeki nakiti değerlendirme ile her çeyrek 5-10 arası bile yazsa; ortalama çeyrek başına 40 mio bence gayet makul.
Ben pazarlık yapmadan hesap açılışı yapmıştım onbinde 20'den başlattılar. İlk günün komisyon raporunda farkettim. Aradım konuştum onbinde 8'e indiler. Sonra hesaba biraz daha para yatırdım (fena bir portföy değil ama fazla işlem yapmıyordum) tekrar aradığımda onbinde 6'ya indiler şu an 6 + BSMV devam ediyorum. Onbinde 4'lere kadar inebilir siz hacim yaptıkça ancak onun altı çok zor çok daha yüksek işlem yapmanız ve daha üst seviye ile görüşmeniz lazım dediler.
Syg.
Her türlü cacık var tahtada. Kim alıyor satıyor belli değil. Alan tutarsa iyi. İş osmen sahnede
Şuan komisyon ort 1.3 olduğu için ky ye verilen 7 ler 8 ler bence gayet iyi, her türlü o komisyon ortalaması yükseliyor
100 lota 8 kademe oynatıyorlar. Ekran bakmak can sıkıyor. Nakitte kalmadı. Hayırlısı.
Karanlık odada işmen iyi çıktı. Dedim ona bakıp bunu bari 7,7.01 7.02 yaparlar ama bizim karanlık odalarda gep fıs çıkıyor. Bilançoyu sabırlsızlıkla bekliyoruz
Ocak başında hesap açtım ben. On binde 7 ile başladık, hacmim nedeniyle oranı düşürdük. İlerleyen günlerde yine düşürebiliriz belki. Eski uygulama için kötü deniyordu ama bana çok pratik geldi. Ata'dan geçtim, onların ekranyüzü daha kaliteli belki ama pek kullanışlı gelmiyordu. İnfo da direkt hesaba girebiliyorum, hisselerim ana ekrana rahatça sığıyor gibi. Yeni uygulamayı hiç kullanmıyorum. Birkaç denedim ama pek pratik gelmedi.
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün bist oranı düşüktü; şimdi takip edeceğimiz bir unsur daha çıktı. Bist oranı viop oranından daha önemli.
Bist iyi olsaydı rekor gelirdi bugün.
Ben bunu olumlu düşünmek istiyorum, bugün acemilerin panikle daha çok işlem yaptığı bir gün olsa gerek.. Müşterilerimiz başarılı bence ama bir sıkıntı var.. Hacim pastasında info hep satış tarafında her gün milyonlarca lira çıkıyor bu para nereye gidiyor takip etmek lazım.. Borsadan çıkıp faize kaçan müşteriler var mı takip etmek gerek... İlaveten info müşterilerinin payı hep öğleden sonra yükseliyor hem de öyle böyle değil ciddi bir yükseliş.. Açılışı acemiler kapanışı ustalar yapar demişler.. Bizimkiler kapanışa yakın devreye girdiklerine göre usta herhalde :kahkah:
Bu kadar baskının sebebi nedir? Hisse kafasını kaldıramıyor satıştan
Bugün iş info ak satıcı ve teb. Osmen alıp satıyor.en iyi alıcı yapı yapı garan vakıf ziraat
7.12 gördü tutunaydı iyiydi 7 üstü
Son 2 bilanço ile hep 12.5 fk civarlarına düşmüş . Şöyle bir hesap yapacak olursak. Bilanço tarihinde pdd 700 milyon olsa kar yıllık 55 milyon olsa 12.5 fk yapıyor. Yani 7 lira gibi bir fiyatla bilançosu karşılarız. Daha sonra tekrar 20 fk ya yükselse oda yaklaşık 9.5-10 lira. Tabi benimki sadece beklenti yatırım tavsiyesi degil.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aleni sirkeleyip topluyorlar; faliyetler iyi gittiği müddet hiçbir sorun yok. İlk çeyrek total 5,5 milyar üstü günlük hacim yetrli. İkinci çeyrek 6 olsun yeter.
Total hacim takibi YETERLİ.
SABIRLA bekliyoruz..
Yeni uygulamayı denedim aldım sattım beğendim. Tradingview ve fintablesle entegre olması çok güzel olmuş. Anlık grafik gosterge kullanabiliyorsun. Birden fazla liste olusturup takip edebiliyorsun. EFT islemi çok kolay. Mutlaka donütlerle daha da gelistireceklerdir. Sabah ilk açtigımda bugun piyasa beklentiniz ne diye 5 tane yüz karşıladı beni. Günluk Beklenti anketi yapiyorlarmış. En guzeli de her girişte sifre parola sormaması...
Komisyon da ilk islemimde binde 2 kesmisti. Kızmıştım o gunden sonra islem yapmamıstım. Bugün uygulama denerken gordum ki onbinde 6ya çekmişler. Hersey guzel olunca keyfim yerine geldi Kapanısta biraz daha info ekledim portfoye.
Ben de akşama doğru infotrade pro'dan teknik analiz ekranını açıp viop takip ettim, dakikalık, 5 dakikalık. Ama alış satışı eski uygulamadan yaptım. Topu topu 1 ay oldu hesap açalı, eski uygulamayı kullanalı,epey alışmışım. Umarım eski uygulamayı kaldırmazlar.
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Baskılanmaya devam, haydi bakalım nereye kadar hisse hisse fiyatı 4 aydır neredeyse aynı fiyatlarda. Aynı sektörden büyüme hızı daha düşük olan global ve osmenin yıllık getirileri infoyu geçmiş durumda
Tahtanın sahibi şirketin sahibi zaten. Ondan habersiz kuş mu uçurabilirler.
Geçen Sibel gökalpın paylarını hedef girişime satmadan önceki baskıyı hatırlarsınız; Şirket yöneticisi dürüst olmalı.
Zaten bu sebeple bu şirkette uzun düşünmüyorum ben; Çünkü dürüst olduklarını düşünmüyorum
Katılıyorum hocam. Hisse fiyat hareketlerinden her şey belli oluyor. Zaten şirket sahiplerinin de borsada yaptıkları işlemlerle ilgili aldıkları cezalar mevcut, dileyen geçen burada paylaştığım Hedef finansal ihraççı raporundan bu bilgilere ulaşabilir. Namık beyin eşi Sibel hanıma paylarını devretmesinin sebebi de bu işlemler sonucunda olmuş zaten. Nitekim bunlar hoş şeyler değil, hisse çok hızlı yükseltilip aylarca baskılanıp yatırımcı bıktırıldıktan sonra tekrar hareket ettiriliyor. Dileğim şirketin tez zamanda kurumsallaşması
arkadaşlar olay çok basit; bu şirket sanayi şirketi değil;ekonomik göstergelerden etkilenmesi çok farklı...
bu şirketin elinde min 120 mio nakit var. 680-120 = 560 mio.. aslında biz 560 mio ödüyoruz şirketi alınca. Bu sene 150-160 mio kar hayal değil. Yahu gerçek fk sı 3,7 lerde...Alooooo dalga mı geçiyorsunuz???!!!
Valla hocam ben aleni adaletsizliğie, üç kağıda tahammül edemiyorum...göz göre göre 1 ay önce insider yaptılar(şahsi fikrimdir).. illa ıspat mı lazım.. bu memlekette koç dışında dürüst patron bumak çok zor. üzülüyorum bu ufak hesaplara.
kurumsallaşın be kardeşim. üç kuruşa tamah etmeyin.