%18 ÜST BANT oranlar da oraya kayar mı acaba?
Printable View
%18 ÜST BANT oranlar da oraya kayar mı acaba?
Finans az önxe 15.60 verdi kabul etmedim
#TURKEY CENTRAL BANK SAYS
-> ONE WEEK REPO TO BE USED AS POLICY RATE at 16.5%
-> O/N Lending narrowing rates set at 18-15%
-> effective since June 1st.
Denizbank öb
4000k
16.20 32 gün
günlük 15.25
tcmb yine bir tanker sütün içine ufak bir karasinek attı. diyor ki politika faizi : %16.50 ama ben bunu ppk toplantısı yapmadan %15 ya da %18 olarak uygulayabilirim diyor.
Bence tehlikeli bir hamle.
Sadeleşme temiz olmalıydı. Yine bir arka kapı bırakılmış. Piyasa bunu test etmek isteyebilir.
En iyi hoşgeldin ve temdit hangi bankada şu an bilgisi oşan var mı?
Enpara oranları sabah temditlerin sonrasında güncelledi. Eğer siz hiç kapatıp açmasaydınız bile akşam 18:00 civarında o gün temdit olan ya da güncelleme öncesi açılan hesapların faizlerini yukarı çektikleri için sizin de oranınız güncellenecekti ve bir bilgilendirme maili atacaklardı. Ben bunu başka hiçbir bankada görmedim, tamamen mevduat müşterisi lehine bir davranış, bu yönleri çok takdir edilesi.
vakıfbank 15,75 verdi milyon üzeri kabul etmedim zaten mb faizi 16,50 oldu , mevduatların 17 ve üzeri olması gerekmez mi neden artmıyor mevduat faizleri ? en iyisi enpara sanıyorum 16,50 6 ay, MT ile uğraşmak da yok
Akbank 1000 boşta kalmak kaydıyla 350 k için 32 gün temdit 15 verildi diğer düşündüğüm bankalardan da 1 puan fazla alamadığım için bağladım bir ay sonra piyasa faizleri iyi oturur ona göre bakarız tekrar
Rodeo 100k için temmuz dönüşlü 15,50 dahi vermedi. Ayrıldık kendileriyle
Merkez bankası gene faiz arttırdı. 15-18% e çekti oranları.
32 gün
16.40 Denizbank öb pazarlıkla
4000 k
Mb kararlarının mevduata etkisi olur mu acaba?
denizbank çok iyi oran vermiş halkbank ve vakıfbank 15,75 veriyor, bende denizbanka gidiyorum hesap açmaya
Burger
Haziran Sonu
32 gün
70k+
Temdit
% 16,5
Temmuz Başına razı olursanız oran % 16,75
Oranları belki en yüksek değil ama çok da öldürmüyorlar mevduatçıyı. Sağolsunlar rodeo'dan sonra şifa oldular bünyeme.
Eskiden gösterge 2 puan üzerinde mevduat alınırdı şimdi imkansız
burgan bank
aylık 16,25
hoşgeldin günlük 16,25
400k
sınırda 400k
ama sabah konustum sadeleştirmeden sonra bir miktar artmış olabilir..
denizi icbc ye gidiyorum diye ikna ettim.
16.25 i 16.40 a revize etiler.
tahminim 1milyon üstü zorlayan herkes bu oranı alır ben aldıysam
Avrupa yakası 1 bölge verdi bu oranı.
45 gün 16.40 ile Denizbank ile anlaştım
bayram ve seçim arifesinde burda hareket olmaz diye düşündüm
mb bu hareketle 7 haziran beklentilerini de karşılamış oldu
seçimde sürpriz de beklemediğimden bu riski aldık.
GLP faizi ile politika faizini eşitledi.Faiz koridoru MB Toplantı yapmadan da +- 150 puan aşağı yukarı revize (15-18 aralığında)edilebilecek.Uygulama 1 haziran itibarıyla başlayacak.Bir hafta vadeli repo ihale faiz oranı MB politika faiz olacak.Bu oran mevcut fonlama faizine (16,50)eşitlenecek.
Reis i tuş ettiler, hani faiz sebep enflasyon sonuçtu, hani Nobel alacaydık daha.
Bundan 2 ay once attigim mesaj aklima geldi..
secime dolar 4 lira faiz % 20 girsek..Herkes bak MB bagimsiz dese..
Su an akp ye sovup bu olaylarin ardindan yine akp ye verecek cok adam var..Adamlar en fazla 1 ay ev satma kaybi olur..ama ucunda 5 yillik garanti iktidar var..
Su forumda bile 1 gunde MB nin bagimsiz olduguna inanan onlarca kisi oldu..sirf faizler 17 lere cikti diye..
GLP 18 e çekildi. %16.5 olan Haftalık repo miktarları takip edilecek ortalama faizi bulmak için.
ortalama faiz ne olur sizce?
yapı kredi 13.80'i-- 14.30 yapmış(100 bin-500 bin)
https://www.yapikredi.com.tr/kampanyalar/detay/21013
cepteteb uzun vadelileri biraz daha artırmış
https://www.cepteteb.com.tr/cepteteb...-faiz-oranlari
Sadeleşme sonrası vakıftan oran alan var mı acaba
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vakifbank temdit 400k 16.40 32 gun
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TEB hesap kapa hesap aç ..%16.50 gecelik ...Şukela ....
fiba 32 gün 500k 16% verdi bugün
fiba için düşük bence...YKB de o tutara 14.50 diyor hala...yuh...
Geçmişte Teb Marifetli hesap açmış olanlar özel izinle tekrar marifetli hesap açabiliyorlar.%16.50 den yararlanılabiliyor.:halay: