Sayfa 420/1006 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520920 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 3,353 - 3,360 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by rugankundura Yazıyı Oku
    bugün bankalardan oran alan var mı arkadaşlar?
    genelde 16-16.50 arasi benim aldiklarim
    y.t.d.

2. enpara da 16.50 koyduysa yavaş yavaş 17lere geçebiliriz..

zaten glp 16.50 arkadaşlar.

normal fiyatımız neydi glp +2 idi bu da bizi 18.50 ye götürür

e bilanço diyoruz haziran sonu %19ları konuşmamız gerekiyor..

ytd.

syg,

3. Arkadaşlar az önce şöyle bişey oldu. Enparada bugün vade sonu vardı. Biliyorsunuz gün içi değişiklik yapılabiliyor. Ancak az önce burdan bir arkadaş 0.50 puan artış olduğunu yazınca enparada kontrol ettim evet artmış fakat bugün dönüşü olan hesabın güncellenmediğini gördüm. kendi mgüncelleme yaptım tekrar olmadı. Bende hesabı kapatıp tekrar açmak zorunda kaldım. Ancak bu şekilde % 15 oldu. Ancak sistem bunu kendisi yapması gerekmezmiyidi. Sonuçta bugün vade günü ve değiştirilebiliyor. Ama akşam saatlerinde vade güncellendi diye mesaj gelirmiydi onu bilmiyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by revent Yazıyı Oku
    Arkadaşlar az önce şöyle bişey oldu. Enparada bugün vade sonu vardı. Biliyorsunuz gün içi değişiklik yapılabiliyor. Ancak az önce burdan bir arkadaş 0.50 puan artış olduğunu yazınca enparada kontrol ettim evet artmış fakat bugün dönüşü olan hesabın güncellenmediğini gördüm. kendi mgüncelleme yaptım tekrar olmadı. Bende hesabı kapatıp tekrar açmak zorunda kaldım. Ancak bu şekilde % 15 oldu. Ancak sistem bunu kendisi yapması gerekmezmiyidi. Sonuçta bugün vade günü ve değiştirilebiliyor. Ama akşam saatlerinde vade güncellendi diye mesaj gelirmiydi onu bilmiyorum.
    Sanirim tum bankalar bilincli yapiyor bunu.Cuma gunu teb de de aynisini yaptik ancak oyle duzeldi.Hesap kapa ac yapmadan guncel orani vermiyolar.

5. Vade dönüşü gece hesap otomatik olarak yenileniyor
    Yenilendiği andaki faiz oranı neyse onu kullanmıştır

0.50 artış daha sonra olmuştur. Bu durumda güncellenmemesi normal
    Başka vade dönüşü olan varsa aynı şekilde kapat/aç yapmayı unutmayın

Alıntı Originally Posted by revent Yazıyı Oku
    Arkadaşlar az önce şöyle bişey oldu. Enparada bugün vade sonu vardı. Biliyorsunuz gün içi değişiklik yapılabiliyor. Ancak az önce burdan bir arkadaş 0.50 puan artış olduğunu yazınca enparada kontrol ettim evet artmış fakat bugün dönüşü olan hesabın güncellenmediğini gördüm. kendi mgüncelleme yaptım tekrar olmadı. Bende hesabı kapatıp tekrar açmak zorunda kaldım. Ancak bu şekilde % 15 oldu. Ancak sistem bunu kendisi yapması gerekmezmiyidi. Sonuçta bugün vade günü ve değiştirilebiliyor. Ama akşam saatlerinde vade güncellendi diye mesaj gelirmiydi onu bilmiyorum.

Alıntı Originally Posted by paradox Yazıyı Oku
    bugün dönen mevduata odea % 16 veriyor 32 günlük. bol kazançlar
    biraz sitem edince oranı % 16.10 yaptılar ve tekrar bağladım mecburen. 32 gün önce % 14.65 di oran. bol kazançlar

7.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Sanirim tum bankalar bilincli yapiyor bunu.Cuma gunu teb de de aynisini yaptik ancak oyle duzeldi.Hesap kapa ac yapmadan guncel orani vermiyolar.
    Daha çok ekmek yememiz gerekiyor galiba. Yani en ufak fırsatı değerlendiriyorlar.

8. merkezden sadeleşme adımı geldi..

bas gaza merkezzz

ytd.

syg,

Sayfa 420/1006 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520920 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz